House Rules Australië

Laatste aflevering
40:43
House Rules Australië
Verlopen

De teams hebben hun visies klaar voor het huis van Nick en Chris in Melbourne. Maar als de plannen vorm beginnen te krijgen, laaien de gemoederen op. Een turfoorlog begint een team op te breken. Ondertussen ontvangt een ander team verontrustend nieuws van hun leverancier. Zal he...

House Rules Australië gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
47:22
Verlopen
De broers uit Victoria, Nick en Chris, zijn aan de beurt om de sleutels van hun huis te overhandigen. Ze genieten van een zevendaagse pauze, terwijl hun concurrenten proberen hen het huis te bezorgen waar ze van dromen. Sommige teams lijken echter de huisregels te negeren, wat de nervositeit van de jongens verklaart.
48:01
Verlopen
Het zijn de laatste uurtjes in Tasmanië en de juryleden en huiseigenaren arriveren binnenkort om het werk van de teams te inspecteren. Maar zullen alle teams hun kamers ook daadwerkelijk afkrijgen? Team Nieuw-Zuid-Wales heeft behangproblemen, terwijl de vorige huiseigenaren, Jemma en Ben, op het laatste moment met een cris...
47:57
Verlopen
De teams hebben minder dan drie dagen te gaan, voordat ze de ruimtes onthullen aan het Tasmaanse stel Jane en Plinio. Omgaan met het budget blijkt even moeilijk als het managen van tijd en elk teamlid voelt de druk. De teams zijn onderling verdeeld en naarmate de concurrentie intenser wordt, raakt iedereen buiten zinnen.
47:45
Verlopen
Er is een tekort aan kroonlijsten in Tasmanië, dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De concurrentie laait op als iedereen hun benodigdheden bij elkaar sprokkelt. En een team dreigt de competitie te verlaten vanwege een blessure.
40:46
Verlopen
Het Tasmaanse stel, Jane en Plinio, is de volgende die de sleutels overhandigt. Het paar wordt zeven dagen weggehouden van hun huis en wanneer ze terugkeren, zal het volledig getransformeerd zijn. De teams die in de eerste renovatie het hoogst en het laagst gescoord hebben, komen erachter wat dat voor ze betekent. Iedereen...
47:58
Verlopen
Er is nog maar vier uur te gaan in de West-Australische make-over en de kamers beginnen vorm te krijgen. Amy en Sean stuiten echter op een grote hindernis en team Tassie is verdeeld. De klok telt af naar het moment van de waarheid, wanneer Jemma en Ben hun getransformeerde huis voor het eerst zien.
47:56
Verlopen
De teams hebben nog maar twee dagen om de renovatie van het huis van Jemma en Ben te voltooien. Terwijl de klok doortikt, neemt de druk toe en is het een dolle strijd waarin de teams zich haasten.
47:47
Verlopen
De teams hebben nog maar vier dagen en acht uur voor de renovatie van Jemma en Bens huis. Na de vorige dag moeten ze bijkomen van de schokkende ontdekking en om elke hoek liggen verrassingen.
47:00
Verlopen
Zes Australische teams zetten hun huizen op het spel en hun vaardigheden op de proef voor een uitzonderlijke prijs. De wedstrijd begint met het huis van Jemma en Ben in West-Australië.
Seizoen 3
48:09
Verlopen
Twee teams nemen het tegen elkaar op in de grote finale en vechten om de ultieme prijs van een hypotheekvrij leven. Welk team wint House Rules Australië 2015?
47:43
Verlopen
Twee teams nemen het tegen elkaar op in de grote finale en vechten om de ultieme prijs van een hypotheekvrij leven. Welk team wint House Rules Australië 2015?
47:59
Verlopen
Op de beoordelingsdag strijden de laatste drie teams voor een plaats in de grote finale. De tijd dringt en het is een en al chaos op de werkvloer. Zeven dagen geleden kregen de teams een unieke uitdaging. En nu is het aan juryleden Joe Snell en Wendy Moore om het belangrijkste oordeel van de competitie tot nu toe uit te sp...
45:46
Verlopen
De finale wordt beslist, als drie teams strijden om slechts twee plaatsen in de grote finale. De teams die nog in de race zijn, strijden om de ultieme prijs: het afbetalen van hun hypotheek.
45:27
Verlopen
De drie overgebleven teams blijven vechten om een plek in de grote finale en de kans op een hypotheekvrij leven in deze bijzondere verbouwing.
46:20
Verlopen
De drie overgebleven teams strijden om een plek in de grote finale en de kans op een hypotheekvrij leven. Ze krijgen hun moeilijkste, maar ook hartverwarmendste uitdaging tot nu toe. Alles staat op het spel bij deze bijzondere verbouwing.
48:09
Verlopen
Het is de dag des oordeels in de laatste ronde van de buitenverbouwingen. Met nog maar een paar uur te gaan, strijden vier teams tegen elkaar in de halve finales.
Archief