Ik Ga Op Reis En Neem Mee

Laatste aflevering
41:48
Ik Ga Op Reis En Neem Mee

We leren de drie reislustige singles kennen. Diana in Costa Rica, Nigel in spiritueel Thailand en Haye zoekt zijn liefde eilandhoppend door Griekenland. Daar ontmoeten ze alle drie hun eerste twee dates, die ze zelf hebben uitgekozen, waar ze hun liefdesreis mee starten.

Ik Ga Op Reis En Neem Mee gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
42:03
De finale: alle dates voor Haye, Diana en Nigel zijn langsgekomen. Wie gaat Nigel meenemen naar Coconut Island? Dikke tranen vloeien als Haye zijn keuze maakt en wie mag er op de laatste nacht bij Diana in de tent slapen? Wie vliegen verliefd, hand in hand naar Nederland? Een mega spannende finale met onverwachte gebeurten...
42:02
Haye wil niet meer slapen met Rowena en trekt meer naar Kimberly toe. Diana twijfelt: met wie wil ze nou verder? Ze gaat een keuze maken en Nigel lijkt in Iris zijn ware soulmate te hebben gevonden alleen zijn laatste date Jessica maakt ook indruk.
42:10
Haye vindt de nieuwe date 'een mooi meiske' Hoe gaat Rowena hier mee om? Diana date met Bas en Rosan. Maar Bas en Rosan lijken elkaar ook leuk te vinden? Na zijn innige date met Iris wordt Nigel keihard geconfronteerd door Lindsey.
41:49
is Nigel Lindsey vergeten? Tijdens een date in een luchtballon zoekt hij met Iris de romantiek op. Groeien Haye en Rowena nog meer naar elkaar toe en wat vindt jaloerse Jasmijn hiervan? Diana en Rosan hebben het leuk maar nieuwe date Bas laat Diana twijfelen.
41:41
Nigel en Lindsey hebben het leuk samen maar ziet date Iris ook wel zitten. Diana is alleen en wordt verrast door date Rosan. Ze delen de nacht. Haye lijkt Rowena echt leuk te vinden en ligt niet op een lijn met date Jasmijn.
45:43
Nigel maakt een keuze tussen Charmayne en Lindsey. Met wie gaat hij verder? En date 4 meldt zich voor de liefdesreis. Diana is emotioneel na een gesprek met haar date Lars. Haye krijgt liefdeskriebels voor Rowena en er komt een nieuwe date. Jasmijn... en Jasmijn is jaloers.
46:38
Haye loopt een blauwtje. En dat is pijnlijk. Bij Diana komt er een nieuwe date bij en Nigel heeft intiem moment met date Charmayne maar heeft ook een oogje op date Lindsey.
46:52
3 reislustige singles, vliegen hun dates naar hun favoriete reisbestemming op zoek naar de liefde. Single Nigel kiest met wie hij verder reist en dus ook wie naar huis moet. Diana schrikt van een drastisch besluit van date Corne en single Haye is onder de indruk van de billenpartij van date Kelly.
Archief