K3 Vriendenboek

K3 Vriendenboek gemist?

Seizoen 1
14:48

Seizoen 1, Aflevering 8 - Voetbalgekte

4,3 10 x
Marthe mag weer samen met Jahfed de beste prankster in zichzelf naar boven halen. Julia waagt zich aan een potje voetbal met topscoorder Anouk en Hanne ontmoet de lievelingsknaagdiertjes van Wende. Maar kunnen die ook racen?
15:43

Seizoen 1, Aflevering 7 - Hondensport

3,0 11 x
Julia haalt samen met June de beste hondentrainster in zichzelf naar boven. Marthe probeert Hugo met allerlei leuks te overtuigen dat wandelen superleuk is en Hanne maakt met Sarah prachtige pannenkoekenkunst.
15:32

Seizoen 1, Aflevering 6 - Chocolade unicorn

2,0 10 x
Later als beroep elke dag chocolade proeven? Dat lijkt Hanne ook wel wat, dus wordt ze samen met Adriana chocolatier voor een dag. Marthe maakt coole TikTok's met Stevie en Julia helpt stijl haar-lover Noor aan een prachtige bos krullen.
15:11

Seizoen 1, Aflevering 5 - Misbaksel

3,5 5 x
Marthe steekt haar handen letterlijk uit de mouwen en in bokshandschoenen voor een boksles van Michelle. Hanne en Jazzlyn organiseren een paardenspa-dag en Julia en Fleur bakken tijdens een heuse cake-challenge cake zonder recept.
14:42

Seizoen 1, Aflevering 4 - Generale repetitie

4,7 0 x
Darya wil later modeontwerper worden. En dat wil Marthe ook wel eens proberen. Hanne gaat de strijd aan met haar hoogtevrees want Cato leert haar freerunnen. En Julia? Die genoot met Alexie van een kopje thee tussen zachte Alpaca's.
15:33

Seizoen 1, Aflevering 3 - Droomboomhut

3,0 14 x
Julia en Hanne ontdekken twee coole beroepen dankzij het K3 Vriendenboek: Hanne was een dag lang boomhutbouwer en Julia waagde zich aan een job als gebarentolk. Marthe probeerde dan weer samen met Rox de dozenprank uit.
14:43

Seizoen 1, Aflevering 1 - Zeemeermin voor één dag

4,6 41 x
Hanne, Marthe en Julia gaan op stap met kindjes uit het K3 vriendenboek. Julia leert zeemeerminzwemmen van Jasmijn, Hanne wordt met Evi professioneel imker voor een dag en Marthe prankt samen met Stan voorbijgangers met een flashmob.
15:19

Seizoen 1, Aflevering 2 - Opgeruimd staat netjes

4,8 6 x
Hanne probeert Julia en Marthe enthousiast te maken over opruimen, want deed ze ook met Merel uit het vriendenboek. Marthe toont haar coole gepimpte sneakers die ze met Mayssa maakte en Julia doet een pizzachallenge met Mathias.
Archief