Lang Leve De Liefde

Laatste aflevering
36:58
Lang Leve De Liefde

NieuwSeizoen 6, Aflevering 132

4 x

Michael is blij met Kim, maar zo makkelijk gaat het niet. Els en Erwin spelen graag een spelletje met elkaar, dus wat dat betreft zitten ze op één lijn. Plagen is leuk, maar van complimentjes krijgt Els het ook behoorlijk warm.

Seizoen 6
37:06

NieuwSeizoen 6, Aflevering 131

3 x
Jack is hier omdat hij opzoek is naar een nieuwe grote liefde. Maar kan hij Ali laten zien dat hij echt klaar is voor een nieuw avontuur. Nadia weet één ding zeker na de kennismaking met Jazz, ze wil sowieso met hem in het diepe duiken. Die parachute moet nog even wachten, maar de vonk lijkt al over te springen.
36:41

NieuwSeizoen 6, Aflevering 130

5 x
André en Tessa moeten er nog even samen inkomen. Gelukkig heeft André een goede vriendin, die hem kan helpen met een stukje vrouwelijk advies. Rafaëla is al heel snel gewend aan haar date Reynold. Reynold ziet het perfecte plaatje echter nog niet zitten.
36:32

NieuwSeizoen 6, Aflevering 129

6 x
Nicole verwacht haar date, maar krijgt zijn ex. Die duim omhoog is alvast binnen en ook Harm himself is meteen enthousiast. Kai en Jeroen kunnen ook amper geloven wat ze van elkaar horen.
37:29

NieuwSeizoen 6, Aflevering 128

4 x
Als Gosse en Jolanda een match zijn kan dat zomaar ineens flink gaan knetteren. Maar vanavond klinken er andere geluiden in de slaapkamer. Marieke wilde er een swingende date van maken, maar krijgt Gerard nog niet in beweging. Maar zo makkelijk komt hij niet van Marieke af.
36:44

Seizoen 6, Aflevering 127

2 x
Pip en Tony zullen elkaars verjaardag in elk geval nooit vergeten. Hun verlanglijstje is helaas niet helemaal hetzelfde. Marianne had het wel leuk gevonden als Jos een grote knuppel had meegenomen. Dus Jos doet zijn uiterste best om zijn innerlijke oermens naar boven te laten komen.
37:13

Seizoen 6, Aflevering 126

7 x
Diana en Frans doen het meteen op zijn Brabants. Diana praat niet alleen hard, ze loopt ook hard van stapel. Thessa en Mitchell zitten iets meer op elkaars golflengte en hebben het wel chill samen.
36:43

Seizoen 6, Aflevering 125

7 x
Jeannot zoekt gelijk de grenzen op van zijn date Manon. De liefde van Chantal ging de afgelopen jaren onvoorwaardelijk naar haar kinderen. De kinderen zijn geen struikelblok voor Maikel dus nu kan Chantal echt aan zichzelf gaan denken.
37:15

Seizoen 6, Aflevering 124

4 x
Patrick en Danyal hebben zo hun eigen ervaring in de liefde. Is chill en leuk genoeg om vanavond lekker bij elkaar in dat grote bed te kruipen. Buurman Twan wordt door Sylvia luidkeels en met een duidelijke boodschap ontvangen. Na die knallende kennismaking is het direct feest, en daar maken ze geen geheim van.
37:07

Seizoen 6, Aflevering 123

3 x
Daan en Lisa zijn allebei lekker sociaal en opzoek naar gezelligheid. Qua hobby's dus een match, maar er zijn ook aardig wat dingen die ze toch even net anders zien. Bij de buren zorgt een briefje met tips van Anja's dochter voor verwarring bij Fred. Een foutje kan gebeuren maar een ander levensritme is natuurlijk wel pote...
36:43

Seizoen 6, Aflevering 122

5 x
Matthijs zoekt een leuke dame waarmee hij zich thuis kan vermaken. Ja Réza draait er niet graag om heen en zegt altijd waar het op staat, maar dat maakt alles wel meteen lekker duidelijk. Gerry is ook een vrouw die spreekt vanuit haar hart en daar is Henk vrij snel achter. Henk moet dus flink aan de bak, maar hoe ver is hi...
36:01

Seizoen 6, Aflevering 121

8 x
Het stille liefdesleven van Kees brengt Miriam flink aan het twijfelen. Dat is een lange tijd zonder knuffelen en dat is precies waarom Miriam zich niet helemaal kan geven. Niels wordt helemaal verlegen van de flirt skills van Barbara.
36:42

Seizoen 6, Aflevering 120

8 x
Charles en Marelva vinden het heerlijk om saampjes achter het fornuis te staan. Het valt Marelva wel na een paar uurtjes op dat dat Charles niet echt bijzonder veel belangstelling toont. Tanisha vond Tyrone top toen ze hem op tv zag, maar ziet hij dat wel als een compliment?
37:25

Seizoen 6, Aflevering 119

10 x
Suus maakt een verpletterende eerste indruk op single Sieb, dus als het aan Sieb ligt wordt dit snel schakelen en gewoon lekker door daten. In het andere appartement is Kimberly fan van Christian's innerlijk, maar het buitenkantje is nog wel even wennen.
36:44

Seizoen 6, Aflevering 118

8 x
Kimberley en Christian hebben vrijwel meteen een goed gevoel bij elkaar en babbelen de uurtjes makkelijk weg. Maar tegen de avond slaan de twijfels toe bij Kimberley. Lars en Lieke zitten zeker niet in elkaars friendzone maar houden het hoofd koel. Alleen is de gezamenlijke toekomst nog niet helemaal zeker.
36:41

Seizoen 6, Aflevering 117

8 x
Tweelingbroers Jacco en Nick zijn allebei op zoek naar de ware liefde. Jacco is meteen onder de indruk van zijn date Jenny en laat dat merken ook. Zijn reislustige broer heeft misschien eindelijk de vrouw gevonden die graag met hem op avontuur gaat. Dat Nick nog lang niet uitgekeken is op Marike blijft een verrassing tot b...
36:52

Seizoen 6, Aflevering 116

7 x
Suzan merkt al snel dat Marcel goed scoort op het romantische vlak. Romantische gebaren zijn leuk maar Suzan wordt gelukkiger van mooie complimenten. Buurvrouw Tessa had het op zich wel fijn gevonden als haar date Rodrique iets galanter was geweest. En als Tessa een man wil die aandacht voor haar heeft dan is ze bij Rodriq...
Binnenkort terug te kijken
36:38

Seizoen 6, Aflevering 135

Verwacht op
Bekijk aflevering 135 van Lang Leve de Liefde uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering wordt uitgezonden op 1 maart, 19:00 uur bij SBS6. Lang Leve de Liefde is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden
36:30

Seizoen 6, Aflevering 134

Verwacht op
Sahar ziet meteen al het goeds in haar date: Paul. Deze Egyptische schoonheid brengt Paul letterlijk aan het wankelen. Jordy en Chiara denken over veel dingen hetzelfde. Dat klinkt geweldig maar waar moeten ze dan gaan wonen?
36:35

Seizoen 6, Aflevering 133

Verwacht op
Bekijk aflevering 133 van Lang Leve de Liefde uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering wordt uitgezonden op 28 februari, 19:00 uur bij SBS6. Lang Leve de Liefde is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden
Archief