Lang Leve De Liefde

Laatste aflevering
30:01
Lang Leve De Liefde

Stan ontmoet Manon, iemand met een uitgesproken mening over... sokken. En Manon geeft Stan ook vast een hele duidelijke gebruiksaanwijzing mee. Marcel vindt Silvia al meteen geweldig, maar Silvia houdt van afstand. Handtastelijkheden daargelaten toont ook Silvia flink wat enthou...

Lang Leve De Liefde gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 7
31:43
Wim laat zich leiden en verleiden door de charmante Gülcan. En dat leidt hen naar de hottub waar Gülcan wederom veel indruk maakt. Lars en Sabine zitten wat hun toekomstbeeld betreft helemaal op 1 lijn. Alleen staan ze op sportief gebied wel heel verschillend in de wedstrijd.
31:45
Op het eerste gezicht lijken Jeannette en Willem qua hobby's nog niet zo goed te matchen. Maar Willem maakt een potje sjoelen mooi spannend. Tussen Charlotte en Niek klikt het erg goed, toch is het de vraag of ze allebei door willen.
30:34
Jos en Petra zien elkaar voor het eerst en ze zijn meteen onder de indruk! Jos krijgt van Petra een cursus haken voor beginners, en dat valt nog niet mee. De date van Charlotte en Niek begint wat afstandelijk, maar s'avonds in de hottub wordt het al helemaal goed gemaakt.
29:52
Bij Marcio en Joyce lijkt er tijdens het koken wel wat romantiek in de lucht te hangen. Marcio weet al gauw wat hij wil. Maar is dat wederzijds? Angelique's date met Marco voelt nog niet direct als een warm bad. Maar ook van wel warme baden lijkt Angelique geen fan.
31:20
Tussen Edwin en Marie-José lijkt de vonk fysiek over te slaan, maar dan lijken ze toch niet helemaal hetzelfde te denken over de toekomst. Maric maakt van zijn date met Julia vanaf het begin een feestje, dit resulteert in een lapdance die hem nog lang zal bij blijven.
31:54
De tarotkaarten vertellen Jasmin een hele boel over haar date Arnold. Bij Marie-José en Edwin is het vertrouwen al groot genoeg om het bed te delen.
31:59
Bij Bram en Rianka valt het gesprek vaak stil, maar daar hebben ze zelf geen probleem mee. Met pijl een boog is Bram niet zo sterk, maar vindt Rianka zijn complimentjes wel een schot in de roos? Medium Jasmin ontmoet Arnold, over wie ze al een voorspellende droom heeft gehad.
31:52
Kristy en Jerry houden elkaar warm in het ijsbad. In de hottub is het stukken beter uit te houden en ook qua relatie gaat het al gauw over de lange termijn.
31:44
De date van Francicka en André verloopt niet zo soepeltjes. Tussen Sarah en Boris is de vibe stukken beter.
31:59
Danseres Mercedes laat een onuitwisbare indruk achter op Jaimy. Bij Boris en Sarah is het avontuur net begonnen en wel met een hoogst origineel cadeau.
32:00
Bij de kennismaking tussen Connie en Oetse is Oetse's naam al meteen een struikelblokje. Maar het komt vast nog wel goed, want Connie heeft een pan met verrukkelijke goulash meegenomen.
30:30
De ontmoeting tussen Inge en André verloopt bijna vlekkeloos, al is André wel iets belangrijks vergeten. En die klapzoenen zijn voor Inge het startschot om uitgebreid te vertellen over haar leven. Héél uitgebreid. Remy begint zijn date met Denise met een duidelijke waarschuwing over zijn eetgewoontes. Maar Remy heeft niet ...
30:29
Jason en Lynn hebben hun date verlengd en zijn het met elkaar eens dat fysiek contact een aandachtspuntje is. Dat contact wordt dus wat meer opgezocht en al heel snel gevonden. Erna begint haar date met Albert met een cadeautje en een lesje do's en don'ts. En ook het geven van complimentjes moet Albert nog een beetje leren.
30:29
Jason en Lynn delen in ieder geval een grote passie. Maar wat fysiek contact betreft is het voorlopig nog een beetje ongemakkelijk. Tantraliefhebber Mariska heeft Dick gevraagd om terug naar ons appartement te komen, want zij denkt dat ze elkaar wel eens heel goed kunnen aanvoelen. Maar geeft Dick zich niet te veel over aa...
Seizoen 5
36:00
Seizoen 5, Aflevering 219 van Lang Leve De Liefde is toegevoegd op maandag 1 juli 2024. Lang Leve De Liefde is een datingshow bij SBS 6. In Lang Leve De Liefde krijgen twee singles, die elkaar nog niet eerder ontmoet hebben, ruim de tijd om elkaar goed te leren kennen.
Binnenkort terug te kijken
29:42

Seizoen 7, Aflevering 19

Verwacht op
Binnenkort kun je Seizoen 7, Aflevering 19 van Lang Leve De Liefde terugkijken. Deze aflevering wordt door SBS 6 op donderdag 26 september om 18:55 uur uitgezonden. Stel een alarm in om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen van Lang Leve De Liefde.
30:24

Seizoen 7, Aflevering 18

Verwacht op
Bij Claudia en Theo begint het flirten als snel na de eerste ontmoeting, en niet lang daarna volgen Theo zijn uitdrukkelijke dieetwensen. Yvie en Jonno vinden een diepere connectie met elkaar en de tuin.
31:57

Seizoen 7, Aflevering 17

Verwacht op
Yvie is aangenaam verrast dat Jonno zo ruimdenkend blijkt te zijn. Alle seinen staan dus op groen voor verlenging, maar Ivy mist nog wel één dingetje. Ondertussen proost de 79-jarige Herald op het leven met zijn date Marian. Uh, of zoiets?
31:50

Seizoen 7, Aflevering 16

Verwacht op
Binnenkort kun je Seizoen 7, Aflevering 16 van Lang Leve De Liefde terugkijken. Deze aflevering wordt door SBS 6 op maandag 23 september om 18:55 uur uitgezonden. Stel een alarm in om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen van Lang Leve De Liefde.
Archief