Married With Children

Seizoen 5
22:19

Seizoen 5, Aflevering 22 - You better shop around (part 2)

4,0 1 x
Als de Bundy's uit de supermarkt worden gezet, wordt Al onbedoeld de miljoenste klant. Marcy is het hier niet mee eens en de D'Arcy's en de Bundy's vliegen elkaar in de haren midden in de supermarkt.
22:19

Seizoen 5, Aflevering 21 - You better shop around (part 1)

4,0 0 x
Al heeft een goedkope airconditioner gekocht en veroorzaakt daarmee een stroomuitval in de buurt. Om aan de hitte en de woedende buren te ontkomen, verschansen de Bundy's zich in de supermarkt.
22:15

Seizoen 5, Aflevering 20 - Top of the heap

3,0 1 x
Charlie Verducci's zoon, Vinnie, beseft dat een bokscarrière niet voor hem is weggelegd als hij het onderspit moet delven in een bokswedstrijd. Al raakt zijn tv kwijt, want hij had op Vinnie gewed. Al en Charlie vinden dat Vinnie een rijke vrouw aan de haak moet slaan. Charlie en Vinnie gaan op vrouwenjacht, maar Vinnie bl...
22:19

Seizoen 5, Aflevering 19 - Kids! Wadaya gonna do?

4,0 0 x
Bud wil graag kaartjes voor een concert kopen om indruk te maken op een meisje en Kelly wil graag op een excursie gaan. Ze bedenken een creatieve manier om aan geld te komen. Peggy en Al gaan naar de D'Arcy's om video's te kijken.
22:20

Seizoen 5, Aflevering 18 - Weenie Tot lovers & other strangers

4,0 0 x
Peggy en Al moeten de keuze maken of ze hun laatste 100 dollar aan Bud zullen geven, die een schoolreisje kan maken naar het Witte Huis om de president te ontmoeten, of aan Kelly, die een kans maakt om 'Miss Weenie Tot' te worden en daarmee een jaarvoorraad van Als favoriete worstenbroodjes kan winnen.
22:34

Seizoen 5, Aflevering 17 - Oldies but young 'uns

4,0 0 x
Al hoort een gouwe ouwe op de radio, maar kan niet op de titel komen en schakelt de hulp in van zijn vriend Charlie Verducci, een expert op dat gebied. Als Charlies zoon, Vinnie, verliefd wordt op Kelly, houdt Al hem als een havik in de gaten.
22:19

Seizoen 5, Aflevering 16 - All night security dude

3,0 0 x
Al is tijdelijk zijn baan bij de schoenenzaak kwijt. Daarom neemt hij een baantje als nachtbeveiliger bij Polk High School aan. Als zijn zeer gewaardeerde footballtrofee wordt gestolen, komt Al oog in oog te staan met zijn vroegere rivaal, Spare Tire Dixon, die nog een appeltje met hem te schillen heeft.
22:20

Seizoen 5, Aflevering 15 - A man's castle

4,0 2 x
Peggy schrijft zich in voor een cursus interieurdesign. De Bundy-woning wordt haar eerste project, maar als Peggy Als heilige domein, zijn wc, onder handen neemt, slaat hij compleet op tilt.
22:32

Seizoen 5, Aflevering 14 - Look who's barking

3,0 0 x
Buck is het zat om door de Bundy's verwaarloosd te worden en besluit de wijde wereld in te trekken. Daar ontmoet hij een femme fatale op vier poten.
22:34

Seizoen 5, Aflevering 13 - The godfather

4,0 1 x
Al ontdekt dat Kelly's nieuwe vriend een invloedrijk gemeenteraadslid is. De man lost voor Al een aantal problemen op in de buurt, waardoor Al zich gaat gedragen als de 'Godfather'.
Archief