Masters Of Flip

Laatste aflevering
44:24
Masters Of Flip
2 x

NieuwSeizoen 1, Aflevering 9 - Kortney en Dave nemen een oude boerderij onder handen als hun nieuwste klus. Alles lijkt van een leien dakje te gaan, ...

Kortney en Dave nemen een oude boerderij onder handen als hun nieuwste klus. Alles lijkt van een leien dakje te gaan, totdat er 's avonds laat problemen opdoemen op het terrein.

Seizoen 1
44:24

Seizoen 1, Aflevering 8 - Shaky Ground

1 x
Kortney en Dave verbouwen een bakstenen huis uit de twintigste eeuw in het hart van Nashville. Zullen zij erin slagen de historische waarde van deze vooroorlogse woning te behouden en er toch een lokkertje van kunnen maken voor de lokale markt?
44:26

Seizoen 1, Aflevering 7 - Flood In, Flood Out

5 x
Kortney en Dave verbouwen een oude, bakstenen huis dat veel liefde nodig heeft. Ze krijgen echter problemen, wanneer een onverwachte overstroming in de kelder voor vertraging zorgt.
44:25

Seizoen 1, Aflevering 6 - Double Trouble

2 x
Kortney en Dave nemen een project aan dat een klein vrijstaand koetshuis in de achtertuin heeft. Terwijl Kortney samen met Angela werkt aan het ontwerpen en inrichten van de twee volledig gescheiden ruimtes, werkt Dave hard om het financiële plaatje rond te krijgen.
44:26

Seizoen 1, Aflevering 5 - Deer Kortney

Verlopen 2 x
Kortney en Dave veranderen een duplexwoning in een groot, prachtig huis in Victoriaanse stijl. Terwijl Dave zich concentreert om ervoor te zorgen dat hun plannen worden goedgekeurd door de Historische Commissie, peinst Kortney over haar ontwerpplan voor dit enorme, volledig gestripte huis.
44:25

Seizoen 1, Aflevering 4 - Nowhere But Up

Verlopen 4 x
Kortney en Dave verbouwen een huis dat een wel wat extra vierkante meters kan gebruiken. Naast het verhogen van het plafond van de gehele begane grond, zijn Kortney en Dave van plan om het dak tot over de achterkant van het huis door te trekken, waardoor er een volledige eerste verdieping ontstaat.
44:26

Seizoen 1, Aflevering 3 - Ice, Ice Baby

Verlopen 4 x
Kortney en Dave verbouwen een huis in landelijke stijl dat bewijst dat je niet op het uiterlijk mag oordelen. Dave wil de gehele scheidingsmuur op de begane grond weghalen, terwijl Kortney deze wil behouden om een vintage muurschildering te redden die bij haar ontwerpplan past.
44:24

Seizoen 1, Aflevering 2 - House of Blues

Verlopen 6 x
Kortney en Dave verbouwen een huisje dat grote problemen heeft met de stoep. Terwijl Dave zijn zinnen zet op het slopen van de grote carport, maakt Kortney een wild en kleurrijk ontwerp voor zowel het interieur als het exterieur.
44:21

Seizoen 1, Aflevering 1 - Who Paints Brick?

Verlopen 4 x
Kortney en Dave verbouwen een huis dat veel ruimte moet bieden met weinig vierkante meters. Terwijl Dave de muren laat verwijderen om beneden meer ruimte te creëren, krijgt Kortney commentaar als ze de bakstenen muren buiten een nieuw, fris kleurtje wil geven.
Archief