Masters Of Flip

Laatste aflevering
44:25
Masters Of Flip
Verlopen

Kortney en Dave ondernemen een enorm project met een grote verbouwing en misschien zelfs een tweede gebouw. Terwijl Kortney met haar team aan een helder en luchtig ontwerpplan werkt, doet Dave er alles aan om de omvang van het project te verkleinen.

Masters Of Flip gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
44:25
Verlopen
Kortney en Dave transformeren een verouderd huis in een verbluffend modern meesterwerk. Zal hun ontwerp op een lijn liggen met de rest van de buurt of zullen ze enige weerstand ondervinden van potentiële kopers?
44:25
Verlopen
De nieuwste verbouwing van Kortney en Dave dient als oefenterrein voor hun nieuwste teamlid, Kevin, die toevallig ook het kleine broertje van Kortney is. Is hij in staat deze kans te grijpen en indruk te maken op zijn nieuwe bazen, zonder de familiebanden te verstoren, bij de verbouwing van dit schattige, stenen huisje?
44:25
Verlopen
Kortney en Dave verbouwen een klein huis met groot potentieel. Terwijl Kortney zich bezighoudt met de ontwerpuitdaging van een extreem kleine ruimte, benadrukt Dave het belang van budgetteren tegenover zijn team, inclusief zijn vrouw.
Seizoen 1
44:24
Verlopen
Kortney en Dave nemen een grote huisverbouwing op zich met een vreemde indeling. Zijn ze in staat om dit doolhof binnen tijd en binnen budget om te toveren tot een prachtige gezinswoning?
44:25
Verlopen
Kortney en Dave verbouwen een shotgun-house dat veel werk vergt. Lukt het ze een deel van de natuurlijke afwerking intact te houden of moeten ze eroverheen schilderen, met mogelijke negatieve reacties van kopers tot gevolg?
44:25
Verlopen
Kortney en Dave ontmantelen een donker en somber gotisch huis en transformeren het in een lichte en luchtige woonruimte. Zullen ze het eens kunnen worden over wat ze met de donkere, houten lambrisering moeten doen?
44:24
Verlopen
Kortney en Dave nemen een oude boerderij onder handen als hun nieuwste klus. Alles lijkt van een leien dakje te gaan, totdat er 's avonds laat problemen opdoemen op het terrein.
44:24
Verlopen
Kortney en Dave verbouwen een bakstenen huis uit de twintigste eeuw in het hart van Nashville. Zullen zij erin slagen de historische waarde van deze vooroorlogse woning te behouden en er toch een lokkertje van kunnen maken voor de lokale markt?
44:26
Verlopen
Kortney en Dave verbouwen een oude, bakstenen huis dat veel liefde nodig heeft. Ze krijgen echter problemen, wanneer een onverwachte overstroming in de kelder voor vertraging zorgt.
44:25
Verlopen
Kortney en Dave nemen een project aan dat een klein vrijstaand koetshuis in de achtertuin heeft. Terwijl Kortney samen met Angela werkt aan het ontwerpen en inrichten van de twee volledig gescheiden ruimtes, werkt Dave hard om het financiële plaatje rond te krijgen.
44:26
Verlopen
Kortney en Dave veranderen een duplexwoning in een groot, prachtig huis in Victoriaanse stijl. Terwijl Dave zich concentreert om ervoor te zorgen dat hun plannen worden goedgekeurd door de Historische Commissie, peinst Kortney over haar ontwerpplan voor dit enorme, volledig gestripte huis.
44:25
Verlopen
Kortney en Dave verbouwen een huis dat een wel wat extra vierkante meters kan gebruiken. Naast het verhogen van het plafond van de gehele begane grond, zijn Kortney en Dave van plan om het dak tot over de achterkant van het huis door te trekken, waardoor er een volledige eerste verdieping ontstaat.
44:26
Verlopen
Kortney en Dave verbouwen een huis in landelijke stijl dat bewijst dat je niet op het uiterlijk mag oordelen. Dave wil de gehele scheidingsmuur op de begane grond weghalen, terwijl Kortney deze wil behouden om een vintage muurschildering te redden die bij haar ontwerpplan past.
44:24
Verlopen
Kortney en Dave verbouwen een huisje dat grote problemen heeft met de stoep. Terwijl Dave zijn zinnen zet op het slopen van de grote carport, maakt Kortney een wild en kleurrijk ontwerp voor zowel het interieur als het exterieur.
44:21
Verlopen
Kortney en Dave verbouwen een huis dat veel ruimte moet bieden met weinig vierkante meters. Terwijl Dave de muren laat verwijderen om beneden meer ruimte te creëren, krijgt Kortney commentaar als ze de bakstenen muren buiten een nieuw, fris kleurtje wil geven.
Archief