Mees Kees

Laatste aflevering
Mees Kees

Tobias vraagt zich nog steeds af waar zijn talent ligt, zeker nu Dreus het coachen van het voetbal heeft overgenomen.

Mees Kees gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

April 2023
Voor de moeder van Mees Kees het ziekenhuis uit mag, moet eerst het huis aangepast worden. Mees Kees gaat vol overgave aan de slag, maar het blijkt toch best ingewikkeld.
Terwijl Mees Kees worstelt met de geschiedenisles, heeft Tom het moeilijk als zijn hamster Poef doodgaat.
Lieke moet van haar moeder netjes blijven. Dat wordt lastig als de klas in de schooltuintjes aan de slag moet.
Koen houdt helemaal niet van griezelen. Maar laat dat nou net het thema van het klassenfeest zijn.
Maart 2023
Rachida is vastbesloten om haar verlegenheid te overwinnen en een mooi stukje op te voeren op het huwelijksfeest van haar ouders. Als ze uiteindelijk nog niet durft, besluit Sammy haar te helpen.
Aukje wordt gepest door een jongen uit groep 8, maar Mees Kees kan haar niet helpen. Hij wordt zelf ook gepest door meester Hank.
Omdat hij zijn woorden husselt, krijgt Sammy zoveel bijles dat hij het eigenlijk niet meer bij kan houden. Kan Mees Kees hem helpen?
Als Lisa verkering krijgt, voelt haar beste vriendin Jacky zich enorm buitengesloten. Mees Kees zit een beetje in hetzelfde schuitje, want zijn moeder heeft alleen maar aandacht voor nieuwe vriend Alfons.
Februari 2023
Supercrosser Sep is de beste fietser van de klas. Iedereen is het daar over eens. Maar dan zakt juist Spe voor het verkeersexamen.
Als Manons pony een beetje mank begint te lopen, wordt ze bang dat het dier weg moet. Gelukkig geeft Mees Kees EHBO. Nou ja, dat probeert hij.
De klas moet op survivaltocht, maar Tom rekent liever. En als ze zien hoe fanatiek Dreus en meester Hank zijn, durft de rest van de klas eigenlijk ook niet zo goed meer.
Koen doet zijn best om te voorkomen dat de klas met Mees Kees naar het milieuplein gaat, want dan komt iedereen erachter dat zijn vader vuilnisman is.
Januari 2023
Terwijl Dreus in rep en roer is omdat ze de fancy fair vergeten is, zit Hasna met haar oma in de maag. Die vindt het bejaardentehuis maar niks en heeft besloten bij Hasna in de klas te gaan zitten.
Fred wil dolgraag aan zijn vader laten zien hoe goed hij kan ijshockeyen, maar vlak voor de wedstrijd wordt zijn hele team ziek.
Wanneer Dreus complimentjesdag maar onzin vindt, wordt het voor Lisa een uitdaging om Dreus een complimentje te laten accepteren.
Mees Kees weet niet goed hoe hij Aukje kan helpen. Ze droomt ervan om later als astronaut naar Mars te gaan, maar ze heeft de moed nu al opgegeven. Dan krijgt hij een idee.
December 2022
De sponsorloop komt er weer aan, maar Tobias heeft er geen zin in. Er is niemand die hem wil sponsoren. Of toch wel?
Wahed vindt een hond en is meteen zo verliefd dat hij eigenlijk helemaal niet naar het echte baasje van het beestje wil zoeken.
Sep is vergeten dat hij appels had moeten verkopen voor de grote Afrika-actie. Maar als hij het wil uitleggen denkt iedereen dat hij is overvallen en gaat Dreus meteen op oorlogspad om de dader te vinden.
Archief