Mees Kees

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 7 - Buurman

4,5 10 x
Als Fred zijn voetbal over de schutting van de buurman schopt, krijgt hij hem niet meer terug. Samen met Karim bedenkt hij een plan om de bal terug te pakken, maar uiteindelijk is het Mees Kees die helpt. De buurman is helemaal niet zo boos als Fred dacht.

Seizoen 2, Aflevering 6 - Beroemd

3,0 5 x
Lieke doet mee met een talentenjacht. Als ze verliest, is ze heel verdrietig. Haar droom om beroemd te worden ligt in duigen. Haar vriendinnen en Mees Kees laten haar zien dat beroemd zijn soms best vervelend is.

Seizoen 2, Aflevering 5 - Oertijd

4,0 2 x
Als alle elektrische apparaten hem thuis tegenwerken, besluit Mees Kees in de hut te gaan slapen die hij met de klas heeft gebouwd in het bos. Sep denkt echter dat Mees Kees het doet voor een weddenschap. Sep maakt zich zorgen over Mees Kees. Hij moet helpen!

Seizoen 2, Aflevering 4 - Vergeten

3,0 6 x
Als de oma van Aukje steeds meer dingen vergeet, probeert Aukje haar te helpen met de lessen die Mevrouw Dreus geeft over herinneringen. Het helpt niks, maar Mees Kees heeft gelukkig nog een methode die beter werkt.

Seizoen 2, Aflevering 3 - Koken

3,0 5 x
Als de ouders van Winston 12,5 jaar getrouwd zijn wil hij ze een etentje cadeau geven, maar ze moeten altijd werken in hun eigen restaurant. Samen met Mees Kees bouwt Winston een restaurant op school en geeft zo zijn ouders een prachtig cadeau.

Seizoen 2, Aflevering 24 - Feest

4,0 2 x
Voor het grote feest moet iedereen op dansles en zijn dansangst overwinnen.

Seizoen 2, Aflevering 2 - Parksafari

4,0 7 x
Aukje wordt onzeker als ze een tekening moet maken over haar avontuurlijke weekend. Ze doet nooit iets avontuurlijks, Mees Kees laat haar inzien dat haar wandelingen door het park voor iedereen spannend zijn. Ze gaan op parksafari.

Seizoen 2, Aflevering 23 - Luchtballon

3,0 3 x
Mees Kees heeft voor zijn verjaardag een luchtballonvaart cadeau gehad van Marie Louise. Maar hij heeft hoogtevrees en durft dat niet te zeggen.

Seizoen 2, Aflevering 22 - Jarig

4,0 4 x
Mees Kees is jarig en trakteert. Dreus kondigt het grote gala aan ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan van de school.

Seizoen 2, Aflevering 21 - Raaf

3,0 8 x
Als Hasna een gouden medaille van Mevrouw Dreus vindt, durft ze hem niet terug te geven omdat ze bang is dat iedereen haar als dief zal zien. Samen met Mees Kees zoekt ze een oplossing en betrapt uiteindelijk de echte dief.
Archief