Meiden Die Rijden

Meiden Die Rijden gemist?

Seizoen 2
45:20

Seizoen 2, Aflevering 6

3,0 2 x
Routinier Anneke is op de terugweg van een lange rit naar Noorwegen. Nanda gaat met een tractor het land op om de koeien te voeren. Fabienne gaat met de truck naar een wasstraat en truckergirl Esmee gaat ondertussen naar een car-meeting.
46:01

Seizoen 2, Aflevering 5

4,0 3 x
Chauffeuse Nanda laat zien hoe het inzamelen van melk precies in z'n werk gaat. Hiervoor rijdt ze in haar melktank van boer naar boer door Twente. Vivi gaat op pad met Piet om grofvuil op te halen in de Rotterdamse binnenstad, en nieuwe chauffeuse Esmee toert met haar truck door België en Frankrijk.
45:23

Seizoen 2, Aflevering 4

4,0 1 x
De blijmoedige betonmixer-chauffeur Hilde gaat beton afleveren in Friesland. Samantha wordt wakker op een desolate truckstop in het midden van Nederland en chauffeuse Nathalie gaat met een autolaadkraan bouwmaterialen afleveren.
45:22

Seizoen 2, Aflevering 3

4,0 2 x
Chauffeuse Esmeralda rijdt met een enorme dieplader door de Rotterdamse binnenstad om een graafmachine op te halen. Kilometervreter Anita gaat naar Bratislava met een trucklading vol Oosterse diepvriessnacks en chauffeur Hilde laat zien hoe het rijden op een betonmixer precies in z'n werk gaat.
46:04

Seizoen 2, Aflevering 2

4,0 3 x
Vrolijke vuilnisvrouw Vivi, die ook te zien was in het vorige seizoen, gaat samen met collega Piet grofvuil ophalen in de Rotterdamse binnenstad. We rijden mee met Anneke, die van alles meemaakt terwijl ze Zweden doorkruist. En truckergirl Fabienne neemt ons mee naar haar ietwat aparte hobby, ze doet namelijk mee aan een m...
45:08

Seizoen 2, Aflevering 1

4,0 14 x
Routinier Anneke vertrekt richting Noorwegen, maar na twintig kilometer komt ze al in de file terecht. Truckerbabe Amy, die ook te zien was in seizoen 1, geeft een update over haar gezondheid. En Samantha, die pas twee maanden op de vrachtwagen zit, gaat bouwmaterialen afleveren.
Seizoen 1
45:29

Seizoen 1, Aflevering 8

4,0 3 x
Kim vertelt uitgebreid over haar liefdesleven en we zijn bij Kim thuis. We gaan mee op de vuilniswagen bij de vrolijke Vivi in Rotterdam, we zijn met Louise in Frankrijk en Charlotte gaat op voor haar vrachtwagenrijbewijs.
45:31

Seizoen 1, Aflevering 7

4,0 9 x
Janneke vertelt een heftig persoonlijk verhaal, we gaan een dagje mee met de negentienjarige Anne-Marije en truckerbabe Kim is weer van de partij met een vrachtwagen vol bloemen.
45:53

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 4 x
We zijn wederom te gast in de cabine van Dianne op weg naar Denemarken, Amy brengt een bezoekje aan het ziekenhuis en we zien hoe Louise onderweg in Frankrijk de grootse lol heeft.
45:51

Seizoen 1, Aflevering 5

4,5 6 x
We leren de strenge rijlesinstructrice Dorien uit Friesland kennen, we zijn thuis bij Amy die het zwaar heeft en we gaan met de nieuwe Brabantse Meid Die Rijd, Louise, mee naar Frankrijk.
Archief