Meiden Die Rijden

Meiden Die Rijden gemist?

Seizoen 3
45:18

Seizoen 3, Aflevering 6 - Meiden die Rijden

4,3 10 x
Buschauffeuse Melissa rijdt haar favoriete buslijn door Amersfoort en mestrijder Yvonne rijdt haar vaste rondje langs boerderijen door Noord-Nederland. Oude bekende Amy komt terug van zwangerschapsverlof, bloemenmeisje Anne rijdt met de bloemenkar door Duitsland en Wilma doet mee aan een dressuurwedstrijd.
44:31

Seizoen 3, Aflevering 5 - Meiden die Rijden

4,0 26 x
Zingende trucker Marianne is na haar werkdag op de truck te gast bij de regionale radio om haar single te promoten. Het truckersduo Melisa en Samantha rijdt al pratend over het bakkie door Brabant. Anita gaat lossen in Frankrijk en Michelle krijgt van haar werkgever een nieuwe truck.
43:55

Seizoen 3, Aflevering 4 - Meiden die Rijden

3,0 23 x
Oude bekende van de show Anita vertrekt met de vrachtwagen richting Frankrijk, een land waar ze bepaald geen warme gevoelens voor heeft. Uitzonderlijk vervoerder Wilma moet al haar stuurmanskunsten aanwenden om een partij reusachtige damwanden te vervoeren. En chauffeur Heidi rijdt in Brabant met een truck vol proviand lan...
45:42

Seizoen 3, Aflevering 3 - Meiden die Rijden

3,0 20 x
Als uitzondering op de regel rijden we in dit truckersprogramma mee met Conny, die een touringcar bestuurt langs bezienswaardigheden in Arnhem. Roze adhd-trucker Fabienne doet mee aan een missverkiezing en terwijl Michelle een lading Zeeuwse aardappelen uitlaadt in Parijs, scheurt Yvonne met haar gele mestwagen over de Gro...
44:43

Seizoen 3, Aflevering 2 - Meiden die Rijden

3,0 21 x
De Drentse Marianne maakt naast het truck rijden ook indruk met haar stem. Ze gaat de studio in om te werken aan een nieuw nummer. In Zeeland gaat de blijmoedige Michelle met een lading aardappelen richting Parijs en ondertussen rijdt de 21-jarige Anne door Duitsland met een SRV-wagen vol bloemen.
46:04

Seizoen 3, Aflevering 1 - Meiden die Rijden

4,3 28 x
Oudijzerchauffeur Jessica gaat schroot rijden in de regio Rotterdam terwijl Yvonne in Noord-Groningen op een mestwagen rijdt. Anita gaat naar een truckfestijn in Balkbrug en ondertussen vervoert het truckers-tandem Samantha en Melisa kleurrijke containers in Brabant.
Seizoen 2
45:20

Seizoen 2, Aflevering 6

4,3 18 x
Routinier Anneke is op de terugweg van een lange rit naar Noorwegen. Nanda gaat met een tractor het land op om de koeien te voeren. Fabienne gaat met de truck naar een wasstraat en truckergirl Esmee gaat ondertussen naar een car-meeting.
46:01

Seizoen 2, Aflevering 5

4,0 8 x
Chauffeuse Nanda laat zien hoe het inzamelen van melk precies in z'n werk gaat. Hiervoor rijdt ze in haar melktank van boer naar boer door Twente. Vivi gaat op pad met Piet om grofvuil op te halen in de Rotterdamse binnenstad, en nieuwe chauffeuse Esmee toert met haar truck door België en Frankrijk.
45:23

Seizoen 2, Aflevering 4

4,0 9 x
De blijmoedige betonmixer-chauffeur Hilde gaat beton afleveren in Friesland. Samantha wordt wakker op een desolate truckstop in het midden van Nederland en chauffeuse Nathalie gaat met een autolaadkraan bouwmaterialen afleveren.
45:22

Seizoen 2, Aflevering 3

4,0 6 x
Chauffeuse Esmeralda rijdt met een enorme dieplader door de Rotterdamse binnenstad om een graafmachine op te halen. Kilometervreter Anita gaat naar Bratislava met een trucklading vol Oosterse diepvriessnacks en chauffeur Hilde laat zien hoe het rijden op een betonmixer precies in z'n werk gaat.
Archief