Midsomer Murders

Seizoen 22
1:30:06

Seizoen 22, Aflevering 6 - The Witches Of Angel's Rise

4,5 69 x
Aan de vooravond van een populaire paranormaalbeurs wordt een meisje dood aangetroffen te midden van occulte symbolen. Terwijl sommigen menen dat haar dood een bovennatuurlijke oorzaak heeft, is de rationele Barnaby sceptisch. Om de moordenaar te vinden zal hij zijn weerstand moeten overwinnen en de wereld van de spiritual...
1:29:55

Seizoen 22, Aflevering 5 - For Death Prepare

2,0 69 x
De repetities voor een concert ter ere van het eeuwfeest zijn in volle gang. Het amateur-operagezelschap kampt met de nodige obstakels, maar niemand had rekening gehouden met een lijk in het theater. Barnaby gaat op onderzoek uit, waarbij een belangrijke vraag is wie ten koste van alles in het middelpunt van de belangstell...
30:00

With Baited Breath

3,0 49 x
In Solomon Gorge wordt een viswedstrijd uitgeschreven, maar dan blijkt dat de Psycho Mud Run langs het meer loopt. Als de vis- en sportfanaten tegenover elkaar komen te staan, loopt het uit de hand.
31:00

The Sting of Death

3,0 57 x
Wanneer Ambrose Deddington gewond raakt nadat een geheimzinnige imker zijn bijenkorven heeft vernield, mogen Barnaby en Winter uitzoeken wie erachter zit. Ambrose heeft zo zijn vermoedens.
29:00

The Point of Balance

4,0 72 x
Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante façade van de stijldanswereld leidt.
29:00

Afl. 6 - Harvest of souls

3,0 21 x
Als de eigenaar van een manege dood wordt gevonden, vertrapt door zijn paard, ontdekken Barnaby en Nelson algauw dat het paard deze man niet heeft gedood.
29:00

Afl. 5 - Saints and sinners

3,0 15 x
Wanneer er relikwieën worden gevonden tijdens een archeologische opgraving en de leider van de opgraving vermoord wordt gevonden, worden Barnaby en Nelson met een complex onderzoek opgezadeld.
29:00

Afl. 4 - A dying art

3,0 19 x
De feestelijke opening van een exclusieve beeldentuin wordt verstoord door moord.
29:00

Afl. 3 - Breaking the chain

4,0 22 x
Meteen nadat Greg Eddon een wielrenetappe wint, wordt hij vermoord.
29:00

Afl. 2 - The incident at Cooper Hill

3,0 13 x
Felicity Ward rijdt 's nachts door het bos wanneer ze wordt verblind door een verschroeiend licht van een vliegend object. De volgende dag wordt haar verlaten auto gevonden langs de weg.
Archief