My Kitchen Rules Australia

Laatste aflevering
45:05
My Kitchen Rules Australia
Verlopen

De top vijf reist nog een laatste keer door het land om Pete en Manu te laten zien hoe ver ze zijn gekomen en gaan terug naar waar het allemaal begon: de instant restaurants. In hun Mortar and Pestle hopen de zussen Tasia en Gracia uit Victoria dat het een triomfantelijke avond ...

My Kitchen Rules Australia gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 7
44:28
Verlopen
Vijf van de zes blijven over als het programma weer afscheid neemt van een van de teams. De deelnemers presenteren slechts één gang aan Pete, Manu en de gastjuryleden.
45:17
Verlopen
De twee zwakste teams van de vorige uitdaging koken in het keukenhoofdkwartier om in te competitie te blijven. Elk team presenteert hun beste driegangenmenu aan Pete, Manu en de gastjuryleden.
45:44
Verlopen
De teams gaan het restaurant van Colin Fassnidge, 4Fourteen, waar ze een gerecht moeten bedenken dat een plaats op het menu waardig is.
44:53
Verlopen
De competitie verplaatst zich van huis naar het keukenhoofdkwartier. De eerste uitdaging is bij het entertainmentcentrum North Ryde RSL, waar de teams indruk moeten maken op klanten met een buffet.
46:02
Verlopen
In het laatste instant restaurant koken Carmen en Lauren. Het is dus ook de laatste kans om te scoren en ze hopen dat te doen met wederom een Italiaans menu.
45:03
Verlopen
Met nog maar twee instant restaurants te gaan van de herkansingen is het erop of eronder. De gasten keren terug naar Adelaide voor Rosie en Paige, waar ze verrast worden met een Midden-Oosters menu.
Archief