My Kitchen Rules Australia

My Kitchen Rules Australia gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
45:22
My Kitchen Rules Australia

De teams met de laagste scores vechten om in de race te blijven, terwijl ze weer met Pete en Manu het land doorkruisen om nog een instant restaurant te hosten. In deze ronde verlaten twee teams de competitie. Nev en Kell zijn de eerste die opnieuw in de keuken staan.

Seizoen 7
45:39
Tim en Dee uit New-South-Wales koken in het laatste instant restaurant van groep 3. Eerder hadden ze praatjes die ze nu met hun gerechten waar moeten maken.
45:30
De teams reizen naar Nieuw-Zuid-Wales voor het instant van de vaders uit Newcastle, Chris en Cookie. De beste vrienden leggen hun ziel op het bord, maar haalt hun nonchalance ze onderuit?
45:16
Het stiefmoeder- en dochterteam van Queensland hoopt hun praatjes waar te maken, als ze aan de beurt zijn met hun instant restaurant.
45:16
De teams bevinden zich in de tropen als ze naar Cairns gaan voor het instant restaurant van Mike en Tarq. Kunnen ze de juryleden meenemen naar een tropisch eiland met hun kookkunsten?
44:39
De teams gaan naar Zuid-Australië voor een levendig instant restaurant, waar Carmine en Lauren zichzelf proberen te bewijzen. Maken ze genoeg indruk op Colin en het nieuwe jurylid?
44:59
Zielsverwanten Eve en Jason hebben de lastige taak om als eerste hun instant restaurant te openen van Groep 3. Kan dit rock-'n-roll-paar onder druk hun menu laten schitteren?
45:26
In het laatste instant restaurant van Groep 2 koken beste vrienden Jessica en Marcos en de competitie laait op. De gerechten moeten perfect zijn, als ze lage scores willen vermijden.
45:31
Het typisch Australische stel Nev en Kell houden hun instant restaurant aan de kust van West-Australië.
44:55
De teams gaan naar het zonnige Queensland waar tortelduifjes JP en Nelly zich opmaken voor hun instant restaurant. Zal het jonge stel in een avond vol drama zichzelf kunnen bewijzen?
45:11
Verlopen
De pittige zussen uit Melbourne Tasia en Gracia houden hun instant restaurant levendig. Zullen hun familierecepten indruk maken op de jury en de andere teams?
44:57
Verlopen
Luciano en Martino uit Nieuw-Zuid-Wales bereiden een Italiaans feestmaal ter ere van hun moeders en nonna's.
45:12
Verlopen
Groep 2 is aan de beurt. In Sunshine Coast mogen beste vrienden en mijnwerkers Alex en Gareth hun kookkunsten laten zien.
45:14
Verlopen
Bij de andere vijf instant restaurants hadden ze praatjes, maar nu is het tijd om de daad bij het woord te voegen. Het is Gianni en Zana's beurt om te bewijzen dat ze het in zich hebben.
44:58
Verlopen
De teams gaan naar Perth voor het instant restaurant van het moeder- en zoonduo Anna en Jordan.
45:25
Verlopen
De Zuid-Australiërs Rosie en Paige steken hun hart en ziel in hun instant restaurant. Kunnen de vrolijke vrienden de jury overtuigen of hebben ze het werk in de keuken onderschat?
45:11
Verlopen
De teams hebben hoge verwachtingen van cougar Cheryl en haar toyboy Matt. In de keuken probeert het vreemde stel de druk van zich af te lachen.
45:01
Verlopen
In Mornington Peninsula zijn Mitch en Laura aan de beurt met hun instant restaurant. De broer en zus zijn het jongste team van de competitie en het is nog maar de vraag of ze zich staande houden.
45:01
Verlopen
Monique en Sarah bijten het spits af met hun instant restaurant. Zijn deze agentes uit Sydney in staat om indruk te maken op hun concurrenten en de juryleden?
45:17
Verlopen
Twee van de vier overgebleven teams koken voor een plek in de finale. Ze bereiden een driegangenmenu voor Pete, Manu en de gastjuryleden.
Archief