My Kitchen Rules

Laatste aflevering
45:27
My Kitchen Rules

De teams die tekortschoten op de bruiloft koken in het keukenhoofdkwartier voor de eliminatieronde begint.

My Kitchen Rules gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 6
44:49
Voor de allereerste keer verzorgen de teams het eten op de speciaalste dag in iemands leven: hun trouwdag! Ze bereiden een driegangenmenu voor de huwelijksreceptie van negentig personen. In de stijl van de hedendaagse Australische keuken serveren drie teams elk een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.
45:02
In de eliminatiestrijd hopen de twee teams, die in de pubkeukens flopten, hun lot te keren met een aantal buitengewone gerechten.
45:19
De teams nemen de keukens over van de beroemdste pubs van Balmain, terwijl ze hongerige gasten voeden tijdens een kroegentocht. De eters betalen alleen wat ze denken dat het gerecht waard is. Het team dat het meeste geld binnenhaalt, wordt uitgeroepen tot de winnaar.
44:51
Het is weer eliminatietijd en de twee teams die bij de vorige opdracht geen recht hebben gedaan aan de producten van de boer, koken voor hun plaats in de wedstrijd.
44:58
De thuiskoks brengen hulde aan de boeren die de producten leverden waarmee zij zullen koken. De boeren proeven en scoren elke creatie, waarna één team als winnaar wordt benoemd.
44:32
Terug in het keukenhoofdkwartier, nemen de twee teams die de uitdaging op het kampeerterrein niet hebben gehaald het tegen elkaar op in een kookstrijd.
44:55
De teams gaan voor het eerst naar het keukenhoofdkwartier, maar worden al snel naar de camping gestuurd. Daar verzorgen ze een ontbijt voor 200 hongerige kampeerders.
44:51
Spelen de knappe slagers het veilig met een vleesfestijn? Of bezwijken ze onder de druk en zijn ze het derde team dat uit de competitie wordt gestuurd?
44:55
De Spice Market verzorgt een tweede instant restaurant, maar zullen West-Australische collega's Eva en Debra deze keer alles uit de kast trekken?
45:09
Verlopen
Een van de meest gepassioneerde teams krijgt een tweede kans, wanneer Kat en Andre hun keuken in West-Australië opnieuw betreden.
45:12
Verlopen
Huisgenoten Jane en Emma uit Victoria willen hun score enorm verbeteren, maar zal de stress weer de overhand krijgen?
45:02
Verlopen
Sheri en Emilie zijn een beetje nerveus, maar zijn vastberaden om hun score uit de eerste ronde verbeteren. Zullen de hartsvriendinnen uit Queensland geschiedenis schrijven?
44:55
Verlopen
De geliefden uit Adelaide keren terug naar hun instant restaurant Mystic Hollow om te kijken of ze het beter doen dan de vorige keer.
44:54
Verlopen
Promotiemodellen Katie en Nikki houden hun instant restaurant. Ze willen laten zien dat ze meer kunnen dan alleen mooi zijn.
45:01
Verlopen
Voormalige investeringsbankiers, de Britse jongens Will en Steve, openen hun instant restaurant in Nieuw-Zuid-Wales.
45:01
Verlopen
Huisgenoten en tegenpolen Jane en Emma betreden de keuken. Jane houdt van orde, maar de dames uit Victoria zorgen voor chaos.
44:51
Verlopen
Echtpaar Lynn en Tony uit Queensland komen uit Zuid-Afrika en brengen een mix aan exotische smaken op tafel.
45:05
Verlopen
Twee vaders uit Queensland, Rob en Dave, nemen het roer over. Staan er barbecues en biertjes op het menu, of gaan ze hun gasten verrassen?
44:54
Verlopen
Echtgenoten uit West-Australië, Drasko en Bianca, zijn de eersten van groep 3 die de keuken binnenstappen. Zal de druk van hun eerste instant restaurant te veel zijn voor het pasgetrouwde stel?
Archief