Nikkie's Make-Up Mansion

Laatste aflevering
Nikkie's Make-Up Mansion

Seizoen 1, Aflevering 8

7 x

In de finale krijgen de kandidaten van Nikkie twee opdrachten: een challenge met als gast influencer Duncan Tromp en een finale opdracht waarin de kandidaten verwerken waar zij zichzelf over vijf jaar zien. Nina Warink is te gast.

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 7

4 x
Drag make-up is het thema van deze halve finale. De kandidaten maken een eigen drag look, met bijpassende naam. Vanessa van Cartier geeft de kandidaten en Nikkie de Jager een workshop. De tips and tricks verwerken ze in hun eigen look.

Seizoen 1, Aflevering 6

6 x
Eloise van Oranje is te gast in deze vintage aflevering. Ze neemt de kandidaten mee thrift shoppen, waar het belang van vintage kleding centraal staat. Nikkie de Jager geeft als make-up opdracht: creëer een look waarbij een tijdperk centraal staat. De kandidaten hebben looks gemaakt, variërend tussen de 90s, disco, maar oo...

Seizoen 1, Aflevering 5

4 x
De kandidaten krijgen een bijzondere kijk achter de schermen tijdens een fotoshoot met presentatrice Nikkie de Jager. Ook geeft ze de kandidaten een masterclass in glam make-up. De opdracht is: maak een glam look in slechts 30 minuten. Te gast is Edsilia Rombley.

Seizoen 1, Aflevering 3

0 x
Het thema is horror. Nikkie de Jager geeft de kandidaten de opdracht om de meest enge make-up looks te maken. Te gast is Kaj van der Voort die de kandidaten meeneemt om inspiratie op te doen in een attractiepark.

Seizoen 1, Aflevering 2

4 x
De kandidaten ontdekken street art. Ze halen inspiratie uit een street art tour in Utrecht. Presentatrice Nikkie de Jager geeft als make-up opdracht: maak een graffiti look met persoonlijke boodschap. Zangeres Bente Fokkens is te gast.

Seizoen 1, Aflevering 1

11 x
Het thema is 'Zijn wie je bent'. We leren de tien kandidaten kennen. Ze doen inspiratie op in een Instagram museum. Terug in de mansion krijgen ze van presentatrice Nikkie de Jager de make-up opdracht: maak een look waarin je persoonlijkheid naar voren komt. Te gast is Robbert Rodenburg.
Archief