Op1

Laatste aflevering
56:17
Op1

Henk Vermeer, Henri Bontenbal, Jimmy Dijk, Frits Wester, Wouter de Winther, Hella Hueck en Henk Kamp over het hoofdlijnenakkoord.

Op1 gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
56:21
De formatie: wat staat ons land te wachten? Er lijkt toch echt een rechts kabinet van PVV, VVD, BBB en NSC te komen. We bespreken het met o.a. Eerste Kamerlid voor JA21 Annabel Nanninga, journalist Roderick Veelo, wethouder Onderwijs in Amsterdam Marjolein Moorman en klimaatactivist Hannah Prins. - De formatie: er is een a...
56:51
Han Bouwmeester, Jan Paternotte en Carla Jonkers over de situatie in Rafah. - Vrouwelijke jagers Jessie en Debby over de documentaire Opgejaagd. - Thomas van Groningen en Wim Voermans met het laatste formatienieuws. - Harm Riepema en Jan Koesveld brengen gesneuvelde Oekraïense soldaten naar hun laatste rustplaats.
57:55
Uitspraak in hoger beroep Insiya-zaak. - Aanhoudende protesten op Nederlandse universiteiten. - Alexander van Eenennaam, Max van den Broek en Paul Elstak over diskwalificatie Joost Klein.
45:45
Live talkshow uit Hilversum. Met roulerende presentatieduo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en wisselende signatuur. Duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag nemen een belangrijke plaats in.
59:06
Angela de Jong en GJ Kooijman over het onderzoek naar Joost Klein. - Haagsche Historie: Henk Krol over de opvallendste politieke excuses in de Haagse geschiedenis. - Wie is de Europapa van de Europese verkiezingen? Laurens Dassen vertelt waarom Volt die eer moet krijgen. - Marcel van Roosmalen breekt een lans voor de polit...
41:42
De uitzending staat volledig in het teken van het Eurovisie Songfestival. Hoe brengt Joost Klein het er vanaf in de tweede halve finale? Direct na de uitslag de nabeschouwing met Henkjan Smits, Carolina Dijkhuizen, Rob Jetten, Sipke Jan Bousema, Barrie Stevens en April Darby.
57:36
Onrust op Nederlandse universiteiten. Te gast: minister van Onderwijs Robbert Dijkgraaf. - Het uur van de waarheid in de formatie. We bespreken het met oud-politiek leider van de VVD Ed Nijpels, politicoloog Julia Wouters en politiek verslaggever Thomas van Groningen. - Let It Be. Vandaag kwam de gerestaureerde versie van ...
42:13
Eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. - Sander van Hoorn over de zorgwekkende situatie in Rafah. - Pornoster Stormy Daniels getuigt vandaag tegen Donald Trump.
55:57
Het is de week van Vladimir Poetin. - De finaleweek van de formatie. - Ruud Stegers en Mark Voskuijl over gps-spoofing in de buurt van Rusland. - PSV is voor de 25e keer landskampioen.
56:07
Wim Voermans over de vermeende plannen van de formerende partijen. - Lia van Bekhoven over het 'conservatieve psychodrama in post-brexit Engeland'. - Joost Eerdmans bracht een nacht door naast een windturbine. - Haagsche Historie: Ronald van Raak over het Binnenhof in oorlogstijd.
55:39
Salwa van der Gaag en Joost Schellevis laten zien hoe internetoplichters socialmedia-accounts overnemen. - Gonny Gaakeer en Hugo Heymans over de voorstelling 'Stuk Stoppelman'. - Maarten van Ooijen over 4 en 5 mei. - Rienck Waalkens bedacht een datingapp speciaal voor agrarische jongeren.
58:51
Rein Mercha en Marcia Rooker vinden dat er te weinig aandacht is voor Sinti en Roma in Nederland. - Chris van der Heijden en Jeroen Saris over het openbaar maken van strafdossiers van foute Nederlanders. - Aad Oudborg en Iris Frederix over een schilderij van prinses Beatrix. - Michiel Maas, Merel Huisman en Lieven Schiere ...
57:15
Kristien Hemmerechts en Christophe Vekeman over hun hervonden katholieke geloof. - Erik Vernooij en Arjan Postma over de suzuki-fruitvlieg. - Caroline van der Plas over versoepelde stikstofregels voor Schiphol. - Samuel de Leeuw en zijn kleindochter roepen met zijn oorlogsverhaal op te gaan stemmen voor de Europese Verkiez...
55:46
Han Bouwmeester en Vita Kovalenko over de situatie in Oekraïne. - Menno Lagerwey is een hit met zijn YouTube-kanaal 'Math with Menno' - Jessica Villerius en Johan Oosterhagen over zorg in de gevangenis. - Lex Verstraaten en Corné Govaarts staan mensen bij in de laatste fase van hun leven.
56:18
De lintjesregen. - De week van Thomas met Jan Paternotte. - Haagsche Historie: Henrik de Groot en Frank Schallmaier over protocollen.
56:37
Frank Paauw over de aangekondigde snelwegblokkade van Extinction Rebellion. - Erik Blaauw en Philomenia Arissen over stalking. - Hila Noorzai over haar serie 'Dichter bij Anne Frank'. - Cocky Drost, Emma de Thouars en Lizzy van Hees over datingapp-moeheid.
56:18
Han Bouwmeester over de oorlog in Oekraïne. - Maarten Meiners en Sieb Oostindie over de comeback van Marcel Hischer. - Ruurd Jelle van der Leij en Ruben Hein strijden voor natuurherstel. - Rutger Bregman en Anna Gimbrère pleiten voor meer morele ambitie.
55:28
Eric van Oosterhout en Bas Louissen over Koningsdag in Emmen. - Jan van de Beek en Marlou Schrover over het uitroepen van een asielcrisis door de formerende partijen. - Yvette van Boven over een mogelijk verbod op rookworst. - Nieuwe Arnhemse schuldenaanpak: gemeente neemt schulden van gezinnen over.
57:23
Wouter de Winther met het laatste nieuws uit Den Haag. - Huub Stapel, Femmetje de Wind en Rob Oudkerk over de actie 'Wij zijn allemaal Oranje'. - Morgen is de dag van de audiodescriptie. - Oorlog is erfelijk.
Archief