Op1

Op1 gemist?

Seizoen 3
57:30

NieuwSeizoen 3, Aflevering 235

3,0 2 x
Suse van Kleef, Reza Ghoochannejhad en Raymond Mens over een bijzondere voetbaldag morgen. * Lucille Werner, Thomas van Groningen en Tina Nijkamp over de toekomst van de NPO. * Bernard Leenstra over de opmars van schurft. * Bettine Vriesekoop en Marion Koopmans over de historische protesten in China.
56:24

NieuwSeizoen 3, Aflevering 234

4,0 5 x
Bart Kemp, Tjeerd de Groot en Trienke Elshof over de nieuwe stikfstofplannen. * Barbara Barend en Wouter Bouwman over het WK voetbal. * Sander de Kramer gaat Oekraïners in de kou helpen. * Olcay Gulsen en Marije Cornelissen over geweld tegen vrouwen.
56:52

NieuwSeizoen 3, Aflevering 233

4,0 3 x
Theo Maassen en Mano Bouzamour over de serie Bestseller Boy. * Kees Jansma en Victoria Koblenko over Louis van Gaal en het WK in Qatar. * Jeroen Hermkens en Anneke Goede over het weren van naaktportretten in Purmerend. * Onno Eichelsheim en Jennes de Mol over militaire steun voor Oekraïne.
57:36

NieuwSeizoen 3, Aflevering 232 - 23 november 2022

3,0 3 x
Menno Haanstra schreef een boek over Fabio Jakobsen en Julius van den Berg. * Kelly Klingenberg was graag Nederlands nieuwste astronaut geworden. * Tom Middendorp over de bombardementen in Kiev. * Gerdi Verbeet en Frits Spits over Het Groot Dictee der Nederlandse Taal. * Idriss Nabil en Elisabeth Hesemans wonnen een Emmy A...
56:56

NieuwSeizoen 3, Aflevering 231

4,0 1 x
Cocky Drost en René Peters over het vergoeden van relatietherapie. * Lilian Marijnissen wil arbeidsmigratie beperken. * Nick Hengelman, Jozef van Aalsum en Barbara Barend over de opmerkelijke carrière van Andries Noppert. * Tina Nijkamp, Astrid Joosten en Menno Bentveld over hoe het verder moet bij BNNVARA.
56:18

Seizoen 3, Aflevering 230

4,0 3 x
Suse van Kleef en Jan van Halst bespreken het laatste WK-nieuws. * Fred Teeven, Marjan Olfers en Gino van Kessel over online gokken. * Thomas van Groningen en Frits Barend over grensoverschrijdend gedrag bij DWDD.
55:54

Seizoen 3, Aflevering 229

3,0 1 x
Bert van der Veer en Jan Slagter over de kritiek op Matthijs van Nieuwkerk en DWDD * Matin Abbasi en Beri Shalmashi over de protesten in Iran. * Reinier van den Berg, Anthony Janga en Hannah Prins over de klimaattop. * Sahar Meradji, Merel en Gerson over de documentaireserie 'Verloren kinderen'.
56:20

Seizoen 3, Aflevering 228 - 17 november 2022

4,0 4 x
Piet Ploeg, Marieke de Hoon en Evert van Zijtveld over de uitspraak in het MH17-strafproces. * Wesley Sneijder en Kees Jansma blikken vooruit op het WK voetbal. * Wopke Hoekstra moest de schuilkelder in na raketaanvallen op Kiev.
57:51

Seizoen 3, Aflevering 227

3,0 3 x
Jan Terlouw roept in 'Wankele Wereld' op tot inzet voor duurzaamheid. * Hugo Borst en Clairy Polak over 'Het WK-Wegkijken'. * Humberto Tan combineerde de twee dingen die hij het liefste doet. * Heleen van den Berg van het Rode Kruis over honger in Nederland. * Han ten Broeke praat ons bij over de internationale politiek.
Binnenkort terug te kijken
1:01:00

Seizoen 3, Aflevering 236

Verwacht op
Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.
Archief