Op1

Seizoen 2
54:43

Seizoen 2, Aflevering 168

4,0 0 x
Bas Tietema, Ellen van Langen en Suse van Kleef over het succes op de Olympische Spelen. * Ad Visser en Angelique Houtveen over het nieuwe album van Prince. * Frans Bauer en Eva Sipkar-Nagtegaal brengen een eerbetoon aan Kees Veldboer. * Rutger Jeuken over de dodelijke mishandeling op Mallorca.
55:17

Seizoen 2, Aflevering 166

3,0 7 x
Carolien Borgers en Meike Lubbers over de soap rondom Britney Spears. * Socioloog Jaron Harambam en Gitta Sluijters over de leefwereld van complotdenkers. * Mart Smeets, Bram Tankink en Cor van der Geest over deze historische dag voor sportminnend Nederland.
54:46

Seizoen 2, Aflevering 165 - 27 juli 2021

4,0 0 x
Diana Kuip over het laatste nieuws van de Olympische Spelen en de kansen van morgen. * Bart de Wever droomt van een hereniging van Nederland en Vlaanderen. * Ruurd Jelle van der Leij wil de rat in een beter daglicht zetten. * Eric Corton over zijn nieuwe openluchtvoorstelling 'Vlucht'. * Marjolein de Vugt en Monique Tang-d...
55:07

Seizoen 2, Aflevering 164

3,0 2 x
Quinsy Gario werd afgelopen week door het partijbestuur uit BIJ1 gezet. * Frank Oostdam, Ab Osterhaus en Annette Birschel over het besluit om reizen binnen de EU makkelijker te maken. * Suse van Kleef, Ronald Florijn en Cor van der Geest over de prestaties op de Olympische Spelen.
56:54

Seizoen 2, Aflevering 152

3,0 2 x
Linda Duits en Nynke Nijman over een in duigen gevallen 'summer of love'. * Diana Kuip, Cor van der Geest en Bob van Oosterhout over de start van de Olympische Spelen. * Noa Diorgina Man (16) is de beste freerunster ter wereld. * Kim Kötter beschrijft in 'Niet het mooiste meisje van de klas' haar moeilijke route naar succe...
55:57

Seizoen 2, Aflevering 163

3,0 1 x
Mirjam van 't Veld, Mieke Wolfs en Shakib Sana over de hoge werkdruk onder huisartsen. * Rebecca Wierring, Jelte-Pier Slump en Mark Post over het voedsel van de toekomst. * Arjan Kers over de gevolgen van code donkerrood voor vakantiegangers. * Marjolein van Egmond over een mogelijke derde prik.
59:04

Seizoen 2, Aflevering 162

3,0 0 x
Stefan de Vries, Roland Pierik, Josette Daemen en Steven Vermaas over verplicht vaccineren. * Corriene en Paul Reesink en Geeke Feiter over de miljoenenschade in Limburg. * Rabbijn Evers is ervan overtuigd dat de Messias zal komen. * Eppo van Nispen tot Sevenaer en Michael Prins met een eerbetoon aan Peter R. de Vries.
41:57

Seizoen 2, Aflevering 180 extra: Over Peter R. de Vries

3,0 2 x
Extra aflevering naar aanleiding van het overlijden van Peter R. de Vries. Te gast zijn onder anderen rechtbankverslaggever van de Telegraaf, Saskia Belleman, strafrechtadvocaten Peter Plasman en Gerald Roethof, Officier van Justitie Wouter Bos, broer van de vermoorde Alex Wiegmink, Peter Wiegmink en beveiligingsexpert Ric...
55:22

Seizoen 2, Aflevering 161

3,0 2 x
Amrish Baidjoe en Diederik Gommers over de stijging in het aantal ziekenhuisopnames. * Raymond Mens en Marjolijn van Heemstra over de strijd om de ruimte. * Tizita van Brunschot, Eline Hofman en Eline Brok over de gevolgen van long-covid. * Krista Vermeulen, Harald Schmidt en Melle van Iperen over 'het echte leven in de di...
55:38

Seizoen 2, Aflevering 160

3,0 2 x
Gert-Jan Segers over een nieuwe politieke bestuurscultuur. * Suse van Kleef en Henry Schut over de Olympische Spelen. * Marion Koopmans en Bas Jonkman begonnen samen het Pandemic & Disaster Preparedness Center. * Antoin Scholten over de wateroverlast in Limburg.
Archief