Op1

Laatste aflevering
54:36
Op1

Live talkshow uit Hilversum. Met roulerende presentatieduo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en wisselende signatuur. Duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag nemen een be...

Op1 gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
57:26
Veroordelingen tot 28 jaar in de zaak-Peter R. de Vries. We bespreken de uitspraak met persrechter Heleen Bos, hoofdofficier van justitie René de Beukelaer en advocaat Ayse Çimen. - De start van het langverwachte proces tegen Ali B. We bespreken de eerste zittingsdag met Angela de Jong, die de zaak op de voet volgt. - Thom...
56:05
Piet Adema over zijn periode als (demissionair) minister van Landbouw. - Adriaan van Dis keert terug als presentator van Zomergasten.
50:28
Annemarie Litjens, Wiebe Pittlik en Stefan de Vries over de Europese verkiezingen. - Jan van Halst, Evert ten Napel, Erik Dijkstra en Frank Evenblij blikken vooruit op het EK Voetbal. - Bart Wallet over de reddingsoperatie van het Israëlische leger.
58:16
De week van Thomas. Met politiek verslaggever Thomas van Groningen en CDA-leider Henri Bontenbal. - Xander van der Wulp over het boek Het jaar van Caroline, Pieter en Geert, dat hij samen met Joost Vullings schreef. - Jort Kelder over de laatste weken van premier Mark Rutte. - Haagsche Historie: het ongemakkelijke huwelijk...
56:15
Josse de Voogd en Stefan de Vries over de verkiezingen voor een nieuw Europees Parlement. - Anne Abbenes, Jan Jaap van Weering en Robyn van Gorsel vertellen hoe je omgaat met betaalverzoeken. - Wolter Kroes, Danny van Dijk en Marten van Garderen over het oranjegevoel.
55:45
Nadia Zerouali brengt ons in de stemming met een Europees gerecht. - Caroline van der Plas en Rob Jetten in de debat over Europa. - Stefan de Vries en Maurice de Hond over de Europese verkiezingen.
57:41
Frans Timmermans en Pieter Omtzigt in aanloop naar de Europese verkiezingen. - Thomas van Groningen met zijn rubriek 'Thomas in Europa' en Nadia Zerouali neemt een typisch Europees gerecht mee.
54:25
Henri Bontenbal, Jimmy Dijk, Laurens Dassen en Nadia Zerouali over de Europese verkiezingen. - Thomas van Groningen met zijn nieuwe rubriek Thomas in Europa.
1:11:35
Europees verkiezingsdebat. Op 6 juni 2024 zijn de Europese Verkiezingen. De Europese lijsttrekkers van PVV, GroenLinks-PvdA, VVD, NSC, BBB, D66 en CDA gaan in debat over onder meer veiligheid, migratie, landbouw en de verschuivingen in het politieke landschap. Voor het eerst sinds de Tweede Kamerverkiezingen van november 2...
58:09
Rob de Wijk en Mart de Kruif over steun aan Oekraïne. - Bo Hanna werd als kind ontvoerd door zijn vader. - Kirsten Alarcon Moena, entertainmentdeskundige Eric de Munck en neuroloog Maarten Titulaer over de nieuwe documentaire van Céline Dion.
58:08
Aart, Gerdien en Esther werden zwaar mishandeld in hun jeugd, maar durfden pas jaren later aangifte te doen. Ze schuiven aan met hun advocaat Nelleke Stolk. - Bert Wijbenga en Gerda Frankenhuis over de mishandeling van een 10-jarig meisje in Vlaardingen. - Barrie Stevens viert zijn 80e verjaardag. Hij is te gast met theate...
56:25
Dick Schoof moet de nieuwe premier van Nederland worden. Oud-Kamervoorzitter Gerdi Verbeet, VVD-prominent Ed Nijpels en politiek verslaggevers Xander van der Wulp en Thomas van Groningen schuiven aan. - Cees Dekker en Lotte Asveld proberen van iets levenloos leven maken. - Theo Janssen en Marcel van Roosmalen over de situa...
57:28
Kelly van Ruler en Rob Nijsse over de ingestorte garage in Nieuwegein. - Bart Wallet en Radi Suudi over de situatie in Israël en Gaza. - Rafke Hagenaars, Michelle van Dijk en Maarten van Rossem over het recordaantal klachten over de eindexamens. - Van Dik Hout viert 30 jaar Stil in mij.
58:23
Hoe gaat het met de VVD nu Rutte het torentje definitief gaat verlaten? NRC-journalist Petra de Koning volgt Mark Rutte en de VVD al jarenlang op de voet. - Paul Haenen maakt een toneelstuk over deze formatie. - Jimmy Dijk over oppositie voeren tegen Wilders. - Catherine Keyl met 'Haagse Historie'. - Thomas van Groningen m...
56:33
Ilja Gort schreef een boek over wijnfraude. - Wouter de Winther, Julia Wouters en Wim Voermans over de kabinetsformatie. - Auke-Florian Hiemstra en Anthonie van Peursen over de naaktslak. - Marcia Luyten en Sjoerd Soeters over het Beste Gebouw van het Jaar.
56:30
Eeneiige tweelingbroers Peter en Erik wisten zeventien jaar lang niet van elkaars bestaan. - Wilfried de Jong en Leopold Witte over de nieuwe film Laatste Ronde. - Hans Spekman, Boris van der Ham, Frits Wester en Aylin Bilic over het debat over het hoofdlijnenakkoord.
55:51
Mirjam Bikker, Corine de Vries en Thomas van Groningen over het hoofdlijnenakkoord. - Mirjam Bikker, Ger Koopmans, Geertjan Kloosterboer en Eva Vos over de landbouwplannen uit het hoofdlijnenakkoord. - Erik van Muiswinkel, Nol Havens en Stephanie Struijk over de Annie M.G. Schmidt-week.
57:58
Wim Suyker, Julia Wouters en Wouter de Winther over het hoofdlijnenakkoord. - Afshin Ellian en Keyvan Shahbazi over de dood van Iraanse president Raisi. - Frits Barend gaat de planken op in musical '40-'45. - Werner Loens deelde 37 jaar Michelinsterren uit, nu doet hij zijn masker af.
57:43
Thomas van Groningen over mogelijk minister-president Ronald Plasterk. - Sonja Barend en Angela Schijf over het politieke interview. - Rob Jetten over het nieuwe coalitieakkoord.
Archief