Op1

Op1 gemist?

Seizoen 4
56:58

NieuwSeizoen 4, Aflevering 114

3,0 4 x
Bart van den Brink over de mogelijke asieldeal. * Christianne van der Wal, Anton Slofstra en Helga van Leur over de bestrijding van onbeheersbare bosbranden. * Joost Prinsen over de mannen die hij vervloekt, vereerd of verguisd heeft. * Daan van der Lecq en Anneke Ouwehand vertellen de geheimen van een lekkere haring. * An...
56:45

NieuwSeizoen 4, Aflevering 113

3,0 12 x
Jamai Loman over zijn eigen muzikale theatershow in het teken van Elton John. * Ton in 't Veen en Margreet Mantel gingen op zoek naar nieuwe liefde terwijl hun partner nog in het verpleeghuis zat. * Stichting PensioenVoldoen.NL bereidt namens tienduizenden Nederlanders een megaclaim voor tegen de Staat.
57:05

NieuwSeizoen 4, Aflevering 112

4,5 1 x
Han Bouwmeester, Marieke de Hoon en Michiel Driebergen over het opblazen van de stuwdam bij Nova Kachovka. * Thomas van Groningen over het debat over de aardgaswinning in Groningen. * Viggo Waas, Sharon de Miranda en Paul van Geest over een nieuw seizoen Kloostergasten. * Bram van Dijk over de nieuwe supersonische bril die...
59:42

NieuwSeizoen 4, Aflevering 111

3,0 6 x
Lilianne van Doorne, Joyce Hofman en Jasper Klaassen over de stijgende dierenartskosten. * Rob Elsinga en Remy Gieling over hoe AI de arbeidsmarkt verandert. * Wouter Koolmees en John Voppen over de grote treinstoring rond Amsterdam. * Wouter van der Goes en Yeliz Çiçek over Harry Styles.
57:38

NieuwSeizoen 4, Aflevering 110

4,0 0 x
Laurentien van Oranje en Natasja Dipai over de toeslagenaffaire. * Jeroen Siebelink en Roel Binnendijk over misstanden in de bio-industrie. * Emilie Gordenker en Cathelijne Blok over vijftig jaar Van Gogh Museum.
56:48

Seizoen 4, Aflevering 109

4,0 5 x
Sander Veeneman over nieuwe details in 'Het melkmeisje'. * Mirjam Bikker over het asielbeleid. * Siep de Haan vindt dat mannen gedemoniseerd worden. * Johan van Kastel over zijn leven als geheim agent. * Wilfried de Jong over zijn innige band met de contrabas.
57:01

Seizoen 4, Aflevering 107

4,0 4 x
Roos Schlikker, Elle van Rijn en Femmetje de Wind over hun roman Een familie en een Griekse god. * Sherida Spitse, Daphne van Domselaar, Esmee Brugts en Andries Jonker over het WK vrouwenvoetbal 2023. * Queeny Rajkowski en Ben van der Burg over hoe Twitter om moet gaan met online bedreigingen.
56:19

Seizoen 4, Aflevering 106

4,0 4 x
Miranda Klaver, David Boogerd en Dwight Dissels over Pinksterfestival Opwekking. * Ilona Lagas en Thomas van Groningen over de Eerste Kamer. * Peter Wijninga over eerste serieuze droneaanval op Moskou. * Primoz Roglic, Merijn Zeeman en Richard Plugge over de winst in de Giro d'Italia.
Binnenkort terug te kijken
59:00

Seizoen 3, Aflevering 115

Verwacht op
Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.
1:02:00

Seizoen 3, Aflevering 113

Verwacht op
Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.
Archief