Opvoeden Doe Je Zo!

Opvoeden Doe Je Zo! gemist?

Seizoen 1
1:02:42

Seizoen 1, Aflevering 5

3,7 20 x
De opvoedstijl van zes gezinnen geniet nog steeds niet de voorkeur van de andere gezinnen. Zij hebben nog één kans om zich te bewijzen door middel van nieuwe opdrachten. Het gezin dat de opdrachten als beste vervult, gaat mee naar Frankrijk. We zien we de aankomst van de drie gezinnen in Frankrijk en volgen hun voorbereidi...
1:04:36

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 14 x
Vier gezinnen storten zich weer op de opdrachten, terwijl de andere vier gezinnen in de panelgroep toekijken. Aan het einde van de aflevering kiest de panelgroep een gezin dat door mag naar de ultieme opdrachtlocatie in Frankrijk.
1:04:00

Seizoen 1, Aflevering 3

4,5 67 x
De rollen worden omgedraaid: de panelgezinnen worden nu de opdrachtgezinnen. Aan het einde van de aflevering geeft de panelgroep aan welke opvoedstijl hun voorkeur geniet.
1:01:56

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 83 x
Vier gezinnen moeten weer opdrachten uitvoeren, terwijl de vier andere gezinnen in de panelgroep toekijken. Aan het einde van de aflevering kiest de panelgroep een gezin met de in hun ogen beste opvoedstijl. Dat gezin mag door naar de ultieme opdrachtlocatie in Frankrijk.
1:01:35

Seizoen 1, Aflevering 1

4,0 36 x
Acht gezinnen met allemaal verschillende opvoedstijlen ontmoeten elkaar in de studio. Vier gezinnen daarvan zitten in de opdrachtgroep en de andere vier in de panelgroep. De opdrachtgroep moet wekelijks opdrachten uitvoeren waardoor hun opvoedstijl zichtbaar wordt. De panelgroep beoordeelt hen en geeft aan het eind van de ...
Archief