Peperbollen

Seizoen 8
28:03

De milieucrimineel

4,5 0 x
Emma wordt valselijk beschuldigd van een milieudelict. Hannes heeft een theemelange ontwikkeld waarmee hij een onderscheiding hoopt te winnen.
28:00

In de schulden

2,0 3 x
Rasmus komt erachter dat zijn moeder en Sven een relatie hebben, wat zijn vriendschap met Sven onder druk zet. Op school worden leerlingen afgeperst door een jongen uit de bovenbouw.
28:03

Familieband

4,0 1 x
Enkele uren voor een doopplechtigheid gaat er van alles mis, waardoor de ouders weg moeten en Lina op de baby moet passen. Als Sophie de kinderwagen buiten laat staan, ontvoert een verwarde jonge vrouw de baby.
27:34

Losgereden

4,0 1 x
Lina en Rasmus doen mee aan een mountainbikerace. Als Rasmus tijdens de training komt te vallen over een gespannen draad, valt de verdenking al snel op een bosbewoner die bikers haat.
27:49

Uit varen

3,0 1 x
Als Lina en Rasmus achter de rug van Jan om een zeiltochtje maken in een zeldzame Olympiajol, wordt hun bootje prompt gestolen. Toevallig komen ze zo in aanraking met een criminele antiekhandelaar. Rasmus en Themba vechten hun strijd om Sophie uit.
28:02

Burgermoed

3,0 2 x
Als Themba opkomt voor een blind meisje dat wordt lastiggevallen door drie opgeschoten jongens, komt hij in aanraking met de politie en ernstig in de moeilijkheden. Maar dan laten de Peperbollen zien dat ze echte vrienden zijn.
27:43

Brand in de BSO

4,5 2 x
Bij een brand in de BSO, komt Lene bijna om het leven. Dan blijkt de brand aangestoken te zijn. Kunnen de Peperbollen achterhalen wie de dader is?
28:02

Een nieuw team

4,5 4 x
Emma en Sophie Krogmann komen met hun ouders aan in Hamburg en leren al snel Themba, Lina en Rasmus kennen. Als Emma twee sigarettensmokkelaars betrapt, vormen de vijf al snel een hecht Peperbollen-team.
Seizoen 17
28:11

Seizoen 17, Aflevering 13 - Reddende engel

3,0 21 x
Amisha, Taruns oma komt logeren en blijkt een nog niet toestaan kankergeneesmiddel mee uit India te hebben gesmokkeld om Kai, een kankerpatient, mee te genezen. Kai's verpleger steelt echter de kuur om daar een financieel slaatje uit te slaan, maar hij wordt ontmaskerd door de Peperbollen.
28:16

Seizoen 17, Aflevering 12 - In een rolstoel

3,0 12 x
Is het zwerfkind in een rolstoel waar Pippa vriendschap mee sluit, dezelfde ninja-achtige dief die Svens visstal heeft beroofd? En laat weldoener Sigi die een woongroep voor zwerfkinderen leidt, diezelfde kinderen bedelen en stelen voor eigen gewin?
Archief