Peperbollen

Laatste aflevering
28:28
Peperbollen

Kira krijgt te maken met haar oude vijand Moro en komt in de problemen.

Peperbollen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 16
28:27
In het park wordt een gewonde eend gevonden. Wie maakt er jacht op weerloze dieren? Het spoor leidt de Peperbollen naar een illegale paintball-hal.
28:07
Hond Pepper verdwijnt in het park. Het spoor leidt de Peperbollen naar een fabriekshal, waar drie mannen hondengevechten organiseren.
28:22
Kira, Levin, Nena en Tayo worden opgesloten tijdens de zoektocht naar een schat. Olufemi schakelt de hulp van de oude Peperbollen in om zijn vrienden te redden.
Seizoen 18
28:04
Clarissa ziet op een foto iets verdachts en komt drie criminelen op het spoor. Haar vrienden kunnen haar nog maar net redden uit handen van de boeven.
28:26
De Joodse Tali wordt belaagd door neonazi's, maar ook iemand uit haar klas heeft het op haar gemunt. De Peperbollen gaan op onderzoek uit.
Seizoen 17
28:11
Amisha, Taruns oma komt logeren en blijkt een nog niet toestaan kankergeneesmiddel mee uit India te hebben gesmokkeld om Kai, een kankerpatient, mee te genezen. Kai's verpleger steelt echter de kuur om daar een financieel slaatje uit te slaan, maar hij wordt ontmaskerd door de Peperbollen.
28:16
Is het zwerfkind in een rolstoel waar Pippa vriendschap mee sluit, dezelfde ninja-achtige dief die Svens visstal heeft beroofd? En laat weldoener Sigi die een woongroep voor zwerfkinderen leidt, diezelfde kinderen bedelen en stelen voor eigen gewin?
Seizoen 16
28:19
Tijdens een verjaardagsfeestje in een escaperoom ontdekt Nena dat de eigenaar in drugs handelt. Ze gaat samen met de andere Peperbollen op onderzoek uit.
28:28
Maja wordt opgevoed in een sekte. Wanneer ze van huis wegloopt, komt ze in aanraking met Tayo. Hij overtuigt zijn vrienden ervan dat ze dit meisje moeten helpen. Kira vertelt Levin een geheim waar hij onzeker van wordt.
28:06
Jannes is nieuw op school, maar vindt geen aansluiting. Wanneer hij met een gokspelletje 100 euro van Mattis wint, koopt hij een nieuw skateboard, zodat hij bij de coole skaters kan hangen. Wanneer Mattis zijn geld terug wil, beginnen de problemen voor Jannes pas echt.
28:29
De cello van Krissi wordt gestolen. Tayo en Olufemi leren hun opa kennen en hij helpt hen bij het terughalen van de cello.
Seizoen 15
28:16
De Peperbollen ontdekken dat in het Hamburgse kerstmuseum de originele bladmuziek van het lied 'Stille Nacht' is vervangen door een vervalsing.
28:29
Een benzinedief gebruikt de kentekenplaten van Imke en Kriss om te tanken zonder te betalen. Tayo en Femi lopen van huis weg.
28:28
De Peperbollen komen in actie wanneer ze ontdekken dat een wetenschapster illegaal honden kloont.
28:07
De Peperbollen ontmaskeren twee bedriegers die goedgelovige slachtoffers veel geld laten betalen voor een 'nieuw leven' op de planeet Athena.
28:11
De viskraam van Sven wordt vernield, vermoedelijk door een stel hooligans. Kira gaat op eigen houtje achter hen aan.
28:04
De Peperbollen proberen de diefstal van een partij levensgevaarlijk chloorgas uit het plaatselijke zwembad op te lossen.
28:02
Martin wordt gechanteerd met een filmpje dat in scène is gezet. Hij wordt geschorst en lijkt aan het kortste eind te trekken, maar dan komen de Peperbollen in actie.
Seizoen 17
28:01
Max wordt achternagezeten, komt hard ten val en wordt wakker in het ziekenhuis met volledig geheugenverlies. Met hulp van de Peperbollen wordt duidelijk dat hij er vandoor is gegaan met de buit van twee roofovervallers die nu de jacht op hem hebben ingezet.
Archief