Peperbollen

Peperbollen gemist?

Seizoen 13
28:14

Seizoen 13, Aflevering 2 - Doorgedraaid

1,3 1 x
Ramin en Jale draaien mee op een filmset. De hoofdrolspeelster heeft een geheime aanbidder die verandert in een gevaarlijke stalker. Net op tijd weten Ramin en Till te voorkomen dat hij haar ontvoert.
28:29

Seizoen 13, Aflevering 1 - De raadselachtige kledingroof

3,0 2 x
Hilke Blum runt de kledinginzameling voor vluchtelingen. Als ze op een ochtend bij haar winkeltje komt, blijkt dat er is ingebroken en dat de nieuwe zending kleding uit een dure buurt in Hamburg is gestolen. De Peperbollen, die wel eens meehelpen, nemen direct het onderzoek op zich.
Seizoen 8
28:16

Seizoen 8, Aflevering 13 - Bruiloft in gevaar

4,0 3 x
Op de trouwdag van Sven en Lene zijn Rasmus en Themba getuige van een diefstal op een bouwterrein en komen ze in grote problemen, waardoor niet alleen zij maar ook de bruiloft ernstig in gevaar komen.
28:08

Seizoen 8, Aflevering 12 - Geruchtenmolen

4,5 2 x
De wiskundelerares wordt door Sophie betrapt als ze in de pauze uit de tas van een leerling een mobieltje pakt. Vrijwel direct gonzen er geruchten op school dat ze het mobieltje wilde stelen, en al snel komen er belastende filmpjes in omloop.
28:13

Seizoen 8, Aflevering 11 - Autobrandstichters

4,0 2 x
Dalu wil Gabi en Themba verrassen met de nieuwe taxi die hij buiten hun medeweten heeft aangeschaft. Maar dan blijkt dat vandalen de auto in brand hebben gestoken en dat Dalu heeft verzuimd de auto te verzekeren.
28:27

Seizoen 8, Aflevering 10 - Verknipte liefde

4,5 2 x
Vlak voor de modewedstrijd op school blijkt dat alle ingezonden kledingstukken vernield zijn, behalve het jurkje van Sophie. Zij wordt dan ook gelijk door de hele school verdacht. Alleen Lukas lijkt Sophie te steunen.
28:28

Seizoen 8, Aflevering 9 - Störtebeckers schedel

3,0 2 x
De feestelijke heropening van Theehuis Krogmann wordt wreed verstoord als een dief het theehuis binnenvlucht en inspecteur Von Ütrecht vervolgens alle gasten urenlang verhoort, omdat de roemruchte Störtebecker-schedel uit het museum is gestolen.
28:28

Seizoen 8, Aflevering 8 - Eigen goal

4,0 2 x
Als Themba in de halve finale van het schoolvoetbal geheel ten onrechte een strafschop mee krijgt, schiet hij de bal bewust naast, tot grote woede van de fans en de vader van de keeper. Maar dan blijkt de broer van de keeper aan matchfixing te doen.
28:22

Seizoen 8, Aflevering 7 - Kofferbackpuppy's

3,0 1 x
Op weg naar hondentraining betrapt Emma een man die een doos met puppy's wil verdrinken. Zo komen de Peperbollen op het spoor van twee Oost-Europese handelaren in kofferbakpuppy's.
28:28

Seizoen 8, Aflevering 6 - Zware jongens

4,0 2 x
Als Themba's geld voor een nieuwe microscoop in de pauze in het leslokaal wordt gestolen, komen de Peperbollen op het spoor van een clubje jongens die meisjes online geld aftroggelen.
Archief