Peperbollen

Laatste aflevering
28:04
Peperbollen

Clarissa ziet op een foto iets verdachts en komt drie criminelen op het spoor. Haar vrienden kunnen haar nog maar net redden uit handen van de boeven.

Peperbollen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 18
28:26
De Joodse Tali wordt belaagd door neonazi's, maar ook iemand uit haar klas heeft het op haar gemunt. De Peperbollen gaan op onderzoek uit.
28:29
Eva's account bij een webwinkel is gehackt en er is 15.000 euro van haar rekening gehaald. Via de pakketagent achterhalen de Peperbollen het brein achter de oplichterij.
28:29
Milan ontdekt toevallig dat er in een oud gebouw dat gerenoveerd gaat worden vleermuizen wonen en probeert ervoor te zorgen dat ze de vebouwing heelhuids doorstaan.
28:06
Wanneer er een verkeerd pakket bij de moeder van Jet bezorgd wordt, komen de Peperbollen in aanraking met dierensmokkelaars.
28:28
Pippa blijkt een geheimzinnige beschermengel te hebben. Ze komt erachter dat dit iemand uit haar verleden is, die iets goed te maken heeft met haar.
28:09
Lou krijgt van haar tante Jenny een jurk die is afgezet met strass-stenen. Bij een deel van deze stenen blijkt het echter om geroofde diamanten te gaan.
28:12
Er wordt een lading drugs gevonden in de visstal van Sven. De Peperbollen geloven in zijn onschuld en gaan op onderzoek uit.
28:30
Wanneer een chocolademuseum beroofd wordt van een lading bonbons ter waarde van 15.000 euro, is het aan Milan om deze zaak op te lossen.
28:30
De Peperbollen worden op de proef gesteld, wanneer Rafa erachter komt dat zijn vader betrokken is bij een bende oplichters.
28:04
Als de nieuwe fiets van Jet wordt gestolen, komen de Peperbollen in aanraking met een bende oplichters.
28:24
Een aantal bijenkasten van imker en klimaatactivst Choi wordt in brand gestoken. De Peperbollen gaan op zoek naar de bijenmoordenaar.
28:29
Freya's computer wordt gestolen. Lou en Pippa zijn op zoek naar een nieuw hoofdkwartier en stuiten op de zolder van Rafa. Deze besluit een deal te maken: als Lou en Pippa de computer van Freya terug weten te krijgen, mogen ze zijn zolder betrekken.
Archief