Pieter Konijn

Laatste aflevering
11:55
Pieter Konijn

Als Pieter op de winkel van Gember en Zoetzuur moet letten, komt hij erachter dat het nog niet zo makkelijk is om in een winkel te werken. Vooral niet met klanten als Ronald Rat.

Pieter Konijn gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
11:55
Als de konijnen omsingeld zijn, moet Pieter een nieuwe ontsnappingsroute bedenken.
11:55
Als Felix en Hakketak ruzie krijgen, vertrekt Felix en wordt het in het eekhoornkamp een complete chaos. Pieter moet zorgen dat de twee het weer goedmaken voordat het helemaal misgaat.
11:55
Als Dirk Das besluit om op de boerderij te gaan wonen, heeft Mica de hulp van Pieter Konijn nodig om hem daar weg te krijgen.
11:55
Als Wipstaart ziek is geworden, moet Pieter door het besneeuwde bos om dokter Donsstaart te halen. Helaas heeft Heer Vos andere plannen met de konijnen. Iets met een stoofpotje.
11:55
Wanneer de konijnen een grote voorraad wintergroenten ontdekken in Meneer Verhoefs tuin, moeten ze een manier bedenken om alles te vervoeren. Daarom bouwen ze een spectaculaire nieuwe slee.
11:55
Wanneer Meneer Wollepluis iets zonder enige functie uitvindt, proberen de konijnen uit te vinden waarvoor ze het kunnen gebruiken. Maar wanneer Heer Vos hun achternazit, zou de Ding-e-me-ling hun redding zijn of juist hun ondergang?
11:54
Wanneer Pieter aan Snoet wormen belooft om hem zo naar Wipstaarts feestje te lokken, brengt hij onbedoeld iedereen in gevaar.
11:55
Als Pieter aanbiedt om Vrouwtje Plooi naar huis te brengen voor haar winterslaap, komt hij erachter hoe moeilijk slaperige egels kunnen zijn.
11:55
Wanneer Heer Vos Snoets geliefde paardenbloemen vertrapt, zweert Snoet wraak... maar wanneer Wipstaart hem naar de burcht volgt, moeten Pieter, Lily en Benjamin op een gevaarlijke missie om ze te redden!
11:55
Wanneer Spikkel de Grote hun vriend Jack Scherp vangt, moeten Pieter Benjamin en Lily er alles aan doen om deze 'vis op het droge' weer terug in het water te krijgen!
11:55
Als Benjamin in de klauwen valt van Heer Vos, lokken Pieter en Lily de vos zijn burcht uit, met de belofte dat hij zal worden gekroond tot koning van het woud!
11:55
Als Pieter per ongeluk Meneer Simon naar het uileneiland laat afdrijven, begint hij onmiddellijk aan een reddingsplan met zijn vrienden.
11:55
Het is lente en Pieter zoekt de allereerste hyacint om aan zijn moeder te geven. Helaas vindt hij die op een nogal gevaarlijke plek: voor de deur van Heer Vos!
11:55
Pieter, Lily en Benjamin morsen per ongeluk de melk van Mica. Er volgt een gevaarlijke missie om nieuwe melk te halen, voordat Mica erachter komt.
11:55
Mica en Wipstaart worden speelmaatjes, maar raken daardoor in de problemen. Pieter heeft geen tijd te verliezen als hij zijn zusje en haar kameraad uit de klauwen van Spikkel de Grote wil bevrijden.
11:55
Benjamin is blij met een slak als zijn nieuwe huisdier, maar zijn vrienden snappen niet waarom; en al helemaal niet wanneer de slak de aandacht trekt van Spikkel de Grote!
11:55
Wanneer de konijnen aanbieden om de was van Vrouwtje Plooi rond te brengen met hun nieuwe, supersnelle trapauto, wordt een routineklusje ineens een avontuur met hoge snelheid.
11:55
Pieter laat per ongeluk de voordeur openstaan, waardoor het hele huis door de regen onder water loopt. Is er een nieuw huis te vinden dat net zo fijn is?
11:55
Pieter belooft een nieuw huis te vinden voor de muizen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
Archief