Polly Pocket

Polly Pocket gemist?

Seizoen 1
21:47

Seizoen 1, Aflevering 18 - Snowball effect

4,0 8 x
Polly mag voor het eerst meedoen aan de grote wintersportwedstrijd. Haar oma helpt haar met de training. Polly wil heel graag de trofee winnen, maar dan moet ze eerst Griselle en Gwen verslaan, en die spelen niet eerlijk!
20:52

Seizoen 1, Aflevering 3 - Bumpy ride

3,0 10 x
Polly en haar vriendinnen zijn te klein om in een grote, nieuwe achtbaan te mogen. Daarom besluiten ze die thuis na te bouwen! Maar dan ontdekken ze een fout in het ontwerp. Zijn ze op tijd om het pretpark te waarschuwen?
Seizoen 5
10:55

Seizoen 5, Aflevering 2

3,0 7 x
Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.
10:55

Seizoen 5, Aflevering 1

3,0 10 x
Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.
21:47

Pocket poltergeist

4,0 4 x
Polly, Shani en Lila proberen een film te maken, maar worden steeds gestoord door Pierce. Ze proberen hem bang te maken, maar hij laat zich niet wegjagen.
21:47

A little fright

4,0 10 x
Polly en haar vriendinnen maken zich op voor de beste Halloween ooit! Maar Griselle wil het medaillon stelen...
21:48

Swimsational

4,0 21 x
Polly heeft haar vader iets beloofd, maar organiseert op hetzelfde moment een zwembadfeest. Ze kan niet op twee plekken tegelijk zijn, dus zal ze moeten kiezen tussen haar familie en haar vrienden.
21:47

Night to remember (part 2)

4,0 8 x
Griselle heeft de hele stad onder controle. Polly, Lila en Shani zijn door haar opgesloten, dus zullen ze op Nicolas moeten vertrouwen om iedereen te redden.
20:53

Night to remember (part 1)

3,0 12 x
Polly, Lila en Shani organiseren het jaarlijkse schoolfeest. Ze moeten samenwerken met Nicolas, die dol is op complottheorieën. Griselle heeft een plan om de hele stad te laten krimpen, dus ze moeten goed oppassen.
20:54

The con job

3,0 6 x
Polly, Shani en Lila gaan naar een fandag om hun grote idolen te ontmoeten. Als Shani's favoriete actrice plotseling verdwijnt, gaan de meiden naar haar op zoek.
Archief