Project Runway

Laatste aflevering
45:27
Project Runway

Het is de avant-garde-uitdaging. De ontwerpers werken in tweetallen en moeten innovatieve avant-gardistische looks creëren, waarbij de nadruk wordt gelegd op een trendy en gecompliceerd materiaal: nepbont. Billy Porter, het icoon van de moderne avant-garde mode, is gastjurylid.

Project Runway gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 19
45:22
Voor de eerste keer ooit werken de ontwerpers samen met enkele van de getalenteerdste accessoire-ontwerpers van New York City, die - net als de deelnemers - allemaal werken aan het vernieuwen van de mode-industrie, met portemonnees, schoenen, handschoenen, juwelen, noem het maar op. Geïnspireerd door elkaars werk, wordt el...
45:14
Kunstschaatssterren Tara Lipinski en Johnny Weir stelen de show in de beroemde klantuitdaging. Dit charismatische duo, bekend om hun woeste looks en unieke mode, is om één reden naar Project Runway gekomen: ze hebben looks nodig voor de Olympische Winterspelen van 2022. De ontwerpers strijden in paren en de winnende looks ...
45:23
Geïnspireerd door kleurrijke bloemen moeten de ontwerpers hun eigen unieke bloemenprint creëren en deze omzetten in een high-end catwalklook. Gastjurylid en internationaal supermodel Gigi Hadid zal de juryleden helpen beslissen wie floreert in deze opdracht en wie naar huis wordt gestuurd.
45:28
Het is Halloween en Christian heeft een paar verrassingen in petto. De ontwerpers worden naar een spookhuis gestuurd om inspiratie op te doen voor hun opdracht. Als het ze lukt de nacht te overleven, hebben ze twee dagen de tijd om een angstaanjagend chique jurk te creëren voor een catwalkshow met actrice Taraji P. Henson.
Binnenkort terug te kijken
45:15

Seizoen 19, Aflevering 1908 - Couch Couture

Verwacht op
De deelnemers worden uitgedaagd om een van de eeuwige modevraagstukken op te lossen: Kan comfortabel ook chic zijn? Voor de ontwerpuitdaging hebben ze slechts een dag de tijd, waarbij ze een verrassend bezoek krijgen van seizoen 19-winnaar Geoffrey Mac en poplegende Cyndi Lauper.
Archief