Rakhi & Peppe

Rakhi & Peppe gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6 - Open boek

3,0 4 x
Rakhi en Peppe krijgen ruzie als blijkt dat Rakhi tekeningen over al Peppe's onzekerheden heeft gemaakt. Peppe zet Vince voor het blok met vragen over haar afwezige moeder.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Bloedheet

4,0 5 x
Rakhi wordt voor het eerst ongesteld en laat Peppe beloven dat ze het tegen niemand zegt. Wanneer Peppe jokt dat zij zelf ongesteld is geworden, halen haar leugens haar al gauw in.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Grote praatjes

4,0 7 x
Rakhi en Peppe hebben opeens botsende interesses. Peppe doet zich stoerder voor dan ze is tegen de skaters op het park, terwijl Rakhi zich thuis afreageert op haar jongere zusjes.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Pipa '23

4,0 2 x
Rakhi en Peppe mogen van Rahul niet meedoen met zijn nieuwe videospel PIPA '23. Ze pakken hem terug door achter zijn rug om zijn hele bedrijf over te nemen.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Nieuw broekie

4,0 3 x
Rakhi en Peppe zien dat Rahul's vriendin Hoofdpijn al een string draagt. Peppe is onder de indruk en vraagt haar vader Vince om kleedgeld zodat ze stiekem ook een string kan kopen.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Geen consent

3,0 7 x
Rakhi en Peppe volgen mysterieuze tekens van het universum om Rakhi's verloren hondje Ushi terug te vinden. Ze betrappen Rakhi's dominante broer Rahul op verdachte activiteiten.
Archief