Seal Team

Laatste aflevering
41:03
Seal Team

Wanneer de operatie van Bravo dreigt te mislukken, moeten ze bedenken hoe ze onopgemerkt kunnen ontsnappen uit een van de gevaarlijkste landen ter wereld.

Seal Team gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
41:02
Bravo is geschokt als ze ontdekken dat een oefening in werkelijkheid een dekmantel is. Het lijkt te gaan om een geheime missie om een wapenexpert uit een van de gevaarlijkste landen ter wereld te halen.
Seizoen 4
40:23
Verlopen
Bravo krijgt een zware klap te verduren, die het team voor altijd zal veranderen en elk van de leden dwingt een aantal grote persoonlijke beslissingen te nemen.
39:27
Verlopen
Bravo bundelt zijn krachten om een cruciale Nigeriaanse pijpleiding te beschermen, die wordt aangevallen door Boko Haram. Wanneer een teamlid gewond raakt, vechten Jason en Clay om zijn leven te redden en ontdekt Bravo een nog gevaarlijkere vijand die hen aanvalt.
40:28
Verlopen
Tijdens een geheime missie moet Bravo een Boko Haram-basis infiltreren, het datanetwerk hacken en een gegijzelde Amerikaanse ngo-medewerker redden.
40:32
Verlopen
Bravo heeft de opdracht om een luitenant, die is overgelopen naar Boko Haram, in Amerikaanse hechtenis te nemen, maar de missie mislukt als het doelwit wordt aangevallen. Sonny maakt een fout als Bravo's vertegenwoordiger op de USS Keating en het hele team betaalt de prijs.
40:32
Verlopen
Na een bezoek aan een voormalig teamgenoot, evalueert Jason zijn rol als teamleider opnieuw. Verschillende Bravo-leden worstelen met hun persoonlijke relaties, wanneer het bestuur hen op een onverwachte missie naar de kust van Afrika stuurt.
40:26
Verlopen
Jasons carrière komt mogelijk tot een einde, wanneer hij moet voorkomen in de rechtbank en hij niet weet of zijn beste vriend, Ray, achter hem staat. Stella trekt in bij Clay en Sonny bezoekt Hannah om haar te helpen voorbereiden op de komst van hun baby.
40:27
Verlopen
Jasons carrière en vrijheid staan op het spel, wanneer het bestuur hem ervan beschuldigt tijdens een missie een gruwelijke misdaad te hebben begaan. Nu Bravo een contactverbod heeft, moet Jason deze strijd zonder zijn teamleden voeren.
40:19
Verlopen
Terwijl Ray de missie in Syrië blijft leiden, wordt de situatie gevaarlijker als de leden van het Bravo-team de waarheid over hun doelwit ontdekken.
40:22
Verlopen
Wanneer Jason terugkeert naar Bravo, lopen de spanningen op als Ray hem overschaduwt tijdens een missie om militaire drones in Syrië te bergen. Sonny krijgt verrassend nieuws uit Texas.
40:31
Verlopen
Terwijl Bravo nog steeds moet wennen aan grote veranderingen, gaat het team op missie in Ecuador. Natalie komt met een voorstel dat haar en Jasons leven compleet kan veranderen.
40:31
Verlopen
Vaandrig Davis volgt Ray's locatie naar een zeecontainer in de Middellandse Zee. Dit zorgt ervoor dat de wanhoop toeslaat bij het Bravo-team om hem te redden voordat het te laat is.
40:35
Verlopen
Zonder notie van Rays verblijfplaats, dwingt Jason het Bravo-team tot het uiterste en overweegt een grens te overschrijden om hun vermiste kameraad te lokaliseren. Dit is niet zonder risico. Ondertussen probeert Ray te overleven tijdens zijn gevangenschap.
38:54
Verlopen
Adjudant Ray Perry raakt vermist na een explosie in Tunesië. Zijn voormalige teamgenoten vragen zich af hoe ze hem en zijn gezin kunnen helpen, terwijl het Bravo-team buitenspel staat.
Binnenkort terug te kijken
40:10

Seizoen 5, Aflevering 4 - Need to Know

Verwacht op
Terwijl elk lid van Bravo hun familieproblemen aanpakt, wordt het team op een plotselinge missie gestuurd. Nadat de inlichtingendiensten hun plan wijzigen, moet het team een grote terroristische aanslag voorkomen.
39:27

Seizoen 5, Aflevering 3 - Nine Ten

Verwacht op
Terwijl de leden van het Bravo-team naar New York City reizen, denken ze terug aan een dag die hun leven voor altijd heeft gevormd.
Archief