Seal Team

Laatste aflevering
39:27
Seal Team
5 x

NieuwSeizoen 4, Aflevering 15 - Nightmare of My Choice

Bravo bundelt zijn krachten om een cruciale Nigeriaanse pijpleiding te beschermen, die wordt aangevallen door Boko Haram. Wanneer een teamlid gewond raakt, vechten Jason en Clay om zijn leven te redden en ontdekt Bravo een nog gevaarlijkere vijand die hen aanvalt.

Seizoen 4
40:28

Seizoen 4, Aflevering 14 - Hollow at the Core

5 x
Tijdens een geheime missie moet Bravo een Boko Haram-basis infiltreren, het datanetwerk hacken en een gegijzelde Amerikaanse ngo-medewerker redden.
40:32

Seizoen 4, Aflevering 13 - Do No Harm

2 x
Bravo heeft de opdracht om een luitenant, die is overgelopen naar Boko Haram, in Amerikaanse hechtenis te nemen, maar de missie mislukt als het doelwit wordt aangevallen. Sonny maakt een fout als Bravo's vertegenwoordiger op de USS Keating en het hele team betaalt de prijs.
40:32

Seizoen 4, Aflevering 12 - Rearview Mirror

5 x
Na een bezoek aan een voormalig teamgenoot, evalueert Jason zijn rol als teamleider opnieuw. Verschillende Bravo-leden worstelen met hun persoonlijke relaties, wanneer het bestuur hen op een onverwachte missie naar de kust van Afrika stuurt.
40:26

Seizoen 4, Aflevering 11 - Limits of Loyalty

Verlopen 5 x
Jasons carrière komt mogelijk tot een einde, wanneer hij moet voorkomen in de rechtbank en hij niet weet of zijn beste vriend, Ray, achter hem staat. Stella trekt in bij Clay en Sonny bezoekt Hannah om haar te helpen voorbereiden op de komst van hun baby.
40:27

Seizoen 4, Aflevering 10 - A Question of Honor

Verlopen 9 x
Jasons carrière en vrijheid staan op het spel, wanneer het bestuur hem ervan beschuldigt tijdens een missie een gruwelijke misdaad te hebben begaan. Nu Bravo een contactverbod heeft, moet Jason deze strijd zonder zijn teamleden voeren.
40:19

Seizoen 4, Aflevering 9 - Reckoning

Verlopen 6 x
Terwijl Ray de missie in Syrië blijft leiden, wordt de situatie gevaarlijker als de leden van het Bravo-team de waarheid over hun doelwit ontdekken.
40:22

Seizoen 4, Aflevering 8 - Cover for Action

Verlopen 8 x
Wanneer Jason terugkeert naar Bravo, lopen de spanningen op als Ray hem overschaduwt tijdens een missie om militaire drones in Syrië te bergen. Sonny krijgt verrassend nieuws uit Texas.
40:31

Seizoen 4, Aflevering 7 - All In

Verlopen 61 x
Terwijl Bravo nog steeds moet wennen aan grote veranderingen, gaat het team op missie in Ecuador. Natalie komt met een voorstel dat haar en Jasons leven compleet kan veranderen.
40:31

Seizoen 4, Aflevering 6 - Horror Has a Face

Verlopen 42 x
Vaandrig Davis volgt Ray's locatie naar een zeecontainer in de Middellandse Zee. Dit zorgt ervoor dat de wanhoop toeslaat bij het Bravo-team om hem te redden voordat het te laat is.
40:35

Seizoen 4, Aflevering 5 - The Carrot or the Stick

Verlopen 6 x
Zonder notie van Rays verblijfplaats, dwingt Jason het Bravo-team tot het uiterste en overweegt een grens te overschrijden om hun vermiste kameraad te lokaliseren. Dit is niet zonder risico. Ondertussen probeert Ray te overleven tijdens zijn gevangenschap.
38:54

Seizoen 4, Aflevering 4 - Shockwave

Verlopen 3 x
Adjudant Ray Perry raakt vermist na een explosie in Tunesië. Zijn voormalige teamgenoten vragen zich af hoe ze hem en zijn gezin kunnen helpen, terwijl het Bravo-team buitenspel staat.
Binnenkort terug te kijken
40:23

Seizoen 4, Aflevering 16 - One Life to Live

Verwacht op
Bravo krijgt een zware klap te verduren, die het team voor altijd zal veranderen en elk van de leden dwingt een aantal grote persoonlijke beslissingen te nemen.
Archief