Sort Of

Sort Of gemist?

Seizoen 2
20:43

Seizoen 2, Aflevering 8 - Sort of Janazah

3,0 5 x
Na het slechte nieuws gaat Sabi terug naar het ouderlijk huis, waar blijkt dat Shehraz en Imran belangrijk nieuws achtergehouden hebben. Sabi wordt gevraagd deel te nemen aan een traditioneel moslimritueel, maar daar heeft die veel moeite mee. 's Avonds is de opening van de danceclub annex kunstgalerie.
20:46

Seizoen 2, Aflevering 7 - Sort of Opening

4,0 11 x
Bessy zorgt voor spanningen tussen haar en Sabi, die vervolgens haar berichtjes besluit te negeren. Er wordt met man en macht gewerkt aan de danceclub annex kunstgalerie, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Sabi en Paul bedenken een perfecte oplossing en dan belt Aqsa met ingrijpend nieuws.
20:46

Seizoen 2, Aflevering 6 - Sort of I Love You

4,0 4 x
Imran komt spontaan op bezoek bij Sabi. Bessy en Paul ontdekken dat Henry al langere tijd spijbelt van school en willen hem hierop aanspreken, maar Henry weigert te komen praten. 7en en Wolf proberen Gaia over te halen om te investeren in de nieuwe danceclub annex kunstgalerie.
20:44

Seizoen 2, Aflevering 5 - Sort of Amsterdam

3,0 2 x
7en nodigt Sabi, Arrow en Wolf uit voor een weekendje weg, maar 7ens moeder Gaia heeft ook wel zin in een feestje. Maar wanneer Gaia te ver gaat, is voor 7en de maat vol. Henry spijbelt van school en hoort zijn moeder aan haar ex-vriendin Jill vertellen hoe ze zich voelt sinds ze uit haar coma is.
20:45

Seizoen 2, Aflevering 4 - Sort of Who She is

4,0 7 x
7en, Sabi en Wolf halen herinneringen op aan Bar Bük en Deenzie ziet het wel zitten om er een danceclub annex kunstgalerie van te maken. Bryce, een kennis van 7en, denkt hier wellicht in te willen investeren en laat hen een plan opstellen. Paul heeft het zwaar en vindt nieuwe manieren om de stress de baas te blijven.
20:45

Seizoen 2, Aflevering 3 - Sort of Broke

3,0 8 x
Sabi krijgt geen geld van Imran en Deenzie en moet nu dus zelf achter diens zuurverdiende centen aan. Paul voelt zich gepasseerd wanneer Bessy op eigen houtje besluit thuis verder te willen herstellen. Sabi zegt dat ze bereid is om Paul en Bessy bij te staan, maar dan wel in ruil voor een echt salaris.
20:47

Seizoen 2, Aflevering 2 - Sort of 2gether

3,0 4 x
Bessy is ontwaakt uit haar coma en begrijpt niets meer van haar leven. Sabi heeft een ongemakkelijke eerste werkdag met Imran, die diens manier van leven niet lijkt te willen begrijpen. Na het werk gaat Sabi met 7en en Arrow naar een club en ze vragen zich af of Olympia nog wel zal komen opdagen.
20:43

Seizoen 2, Aflevering 1 - Sort of Future

4,0 6 x
Sabi ziet behoorlijk op tegen de terugkeer van vader Imran. Deenzie heeft schokkend nieuws: hun geliefde Bar Bük dreigt te moeten sluiten. Sabi en 7en hebben een afspraak met Wolf, die hen vertelt dat er direct geld nodig is om de bar te kunnen redden.
Seizoen 1
20:41

Seizoen 1, Aflevering 8 Black Again

4,0 6 x
Bessy is bijgekomen uit haar coma, maar er is nog veel onzeker over haar toekomst. Sabi durft Bessy niet goed te bezoeken in het ziekenhuis en belandt uiteindelijk bij Olympia, die Sabi helpt de moed te verzamelen om aan Bessy te vertellen hoeveel ze voor hen betekent. Omdat bezorgde vrienden en familie Sabi ondertussen ni...
20:42

Seizoen 1, Aflevering 7 Miracle

3,0 1 x
Sabi's zus Aqsa maakt zich zorgen om hun moeder, die zich vreemd lijkt te gedragen. Zij en Sabi gaan bij haar langs in hun ouderlijk huis, wat de nodige jeugdherinneringen naar boven brengt. Als hun oom en neef onverwacht langskomen, is Sabi's vrouwelijke verschijning een heikel punt. Violet is er ondertussen klaar voor om...
Archief