Steenrijk, Straatarm UK

Laatste aflevering
42:00
Steenrijk, Straatarm UK
Verlopen

Kim en Dave hebben alles opgegeven om een stuk grond in Northumberland om te bouwen tot een biologische boerderij, maar tijd en geld is schaars. Ze ruilen met miljonair en zakenvrouw Ampika.

Steenrijk, Straatarm UK gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 8
42:21
Verlopen
Miljonair Leonard woont in een luxe appartement met twee slaapkamers op de Londense Southbank met uitzicht op de Theems. Hij ruilt van huis met alleenstaande moeder Dominique uit Zuid-Londen.
42:03
Verlopen
Alleenstaande moeder Naomi en haar drie kinderen in Oost-Londen houden na het betalen van hun rekeningen zestig pond per week over. Ze vertrekken naar een luxe huis met zes slaapkamers in Hertfordshire, de thuisbasis van Toni en haar 27-jarige dochter.
41:55
Verlopen
De familie Gordon woont in een sociale huurwoning en heeft het financieel zwaar. Ze ruilen van huis en leven met de familie Goodale D'amore, die veel geld heeft maar weinig tijd voor elkaar.
42:39
Verlopen
Alleenstaande moeder Geri wisselt vaak van baan, terwijl ze worstelt om haar dochter groot te brengen. Ondertussen heeft zakenvrouw Debi geld zat, maar geen balans tussen haar werk en privéleven. Een week lang wisselen ze van levens, huizen en financiën om erachter te komen of geld echt gelukkig maakt.
42:23
Verlopen
Een vrijstaande woning met acht slaapkamers en drie badkamers in het hart van Buckinghamshire is de thuisbasis van Kelly en Rob Filistad en hun twee jonge dochters. Ze ruilen met de familie Ryan, die drie kinderen heeft en nog eentje op komst.
Archief