Super Surprise

Super Surprise gemist?

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 1 - De weg naar Sinterklaas

4,0 5 x
Nog één keer komen de mooiste surprises, de beste grappen van Jill & Niek en toffe BN'ers langs. Daarnaast zien we welk team dit jaar de Super Surprise won, en gouden tips van Jill om voor pakjesavond nog de leukste surprises te maken.

Seizoen 2, Aflevering 12 - Super surprise

4,0 7 x
De knutseltalenten moeten een surprise maken voor Ozosnel en voor gast: Sinterklaas. Welk team komt als winnaar uit de bus en gaat er vandoor met de Super Surprise Trofee?

Seizoen 2, Aflevering 11 - Super surprise

4,0 5 x
De knutseltalenten maken surprises over hun droomberoep. En ze zetten alles op alles om multitalent Anne Appelo voor zich te winnen. Met een surprise die geluid kan maken.

Seizoen 2, Aflevering 10

4,0 6 x
De talenten knutselen grappige en aaibare insecten om mensen te helpen die bang zijn voor insecten. En ze maken een oogverblindende surprise voor de vrouw die alles durft te proberen: Emma Wortelboer.

Seizoen 2, Aflevering 9

4,0 8 x
De knutseltalenten maken fluffy en zachte surprises, waaronder, spoiler alert, een surprise voor Paco, de hond van Thomas van Grinsven.

Seizoen 2, Aflevering 8

4,0 8 x
Jill en Niek testen hoeveel liefde de knutseltalenten in hun surprises kunnen stoppen. En de teams moeten een hond en een kerstboom inpakken voor een bekende Nederlander met een heel groot hart.

Seizoen 2, Aflevering 1 - Van talent tot Super Surprise Talent

4,0 14 x
Nog een keer komen de mooiste surprises, de beste grappen van Jill en Niek en toffe BN'ers langs. Daarnaast wordt er laten zien wat er allemaal misging in de studio en hoe de acht knutseltalenten die een plek in de studio veroverden tijdens de Super Surprise Talentendagen.

Seizoen 2, Aflevering 7

4,0 11 x
Niek en Jill laten de knutseltalenten weer volop shinen. Ze moeten met glimmende voorwerpen een surprise maken en laten zien dat je ook met een beperking topsurprises kunt maken.

Seizoen 2, Aflevering 6

3,0 8 x
Niek en Jill hebben weer twee verrassende opdrachten bedacht: een surprise met pop-up element én de teams moeten één persoon uit hun team inpakken in een surprise!

Seizoen 2, Aflevering 5

3,0 4 x
Twee opdrachten om je vingers bij af te likken. Zo moeten de knutseltalenten een surprise met eetbare dingen maken voor Jasper en Marius Gottlieb.
Archief