Taarten Van Babel

Laatste aflevering
25:20
Taarten Van Babel

Nai Jealy wil haar moeder ondersteunen, omdat ze in het opvanghuis voor moeders en kinderen hebben gezeten. Gelukkig mochten ze na code rood en oranje weer naar huis, want mama stond op het punt een baby te krijgen van haar nieuwe vriend. Nu zijn ze weer thuis en is er een broer...

Taarten Van Babel gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
24:57
Alisa woont met haar broertje, oma en moeder in een kantoorgebouw dat nu een opvanghuis is voor Oekraïners. Ze wil veel leren, zoals verschillende talen, zingen, acrobatiek, sterk worden. Op school leert ze kinderen uit heel veel landen kennen en dat is natuurlijk heel leuk maar het allerleukste is natuurlijk toch lol make...
24:52
Mohamed maakt een taart voor zijn broer Yahya die hem, toen ze klein waren, altijd veilig naar school bracht in Syrië. Ook kocht Yahya parfum voor hem. Kortom, een hele zorgzame grote broer, en Mohamed wil hem in het zonnetje zetten met een grote taart waar ook zijn zeven broertjes en zusjes van kunnen eten.
25:31
Valentijn wil zijn vader verwennen die al vijf jaar aan het herstellen is van een drankverslaving. Het gaat nu goed. Nick en Valentijn maken de taart met een blauwe boeddha erop en ook bankbiljetten en dollartekens want daar houden ze van. En laadpalen, want dat is de business van papa.
25:23
Victor is elf jaar, maar heet nog maar een jaar zo. Daarvoor heette hij Victoria. Victor wil een jongen zijn en daarom maakt hij ook een hele mooie taart met een regenboog erop. Maar er staat nog veel meer op die taart. Lego, dinosaurussen, alles wat hij leuk vindt en wil delen met het gezin waar hij nu woont. Voor hen is ...
25:25
Jaylin heeft autisme, maar Nick merkt er niks van. Hoe dat zit, bespreken ze samen terwijl ze werken aan een taart voor de allerliefste oma van de wereld. Jaylin haalt heel veel tienen op school en bakken én koken zijn haar favoriete vakken. Later wil ze een eigen restaurant waarin ze Hollandse pot gaat koken.
25:38
Yashi (12) is een echte Feyenoordfan, maar helaas is zijn favoriete meester fan van de 'andere club'. Yashi maakt voor meneer Michiel een mooie taart, omdat hij het door hem heel fijn heeft gehad op school. Dankzij hem hoorde hij erbij. Vanaf zijn vierde jaar woont Yashi in Nederland. Hij vertelt Nick zijn hele verhaal en ...
25:32
Als je hoort dat je ouders gaan scheiden dan schrik je wel even. De zussen Lynn en May pakken het slechte nieuws allebei heel anders op. Ze maken voor vader en moeder een scheidingstaart.
25:24
Christian woont tot zijn grote verdriet niet meer bij zijn eigen vader en moeder. Een moeilijk te begrijpen situatie voor Christian, maar gelukkig heeft hij voogd Agnes. Hij maakt een taart voor haar.
25:30
Jaap woont op Urk en hij neemt Nick mee naar zijn opa die al vijftig jaar elke zondag dezelfde cake bakt voor de hele familie. Opa toont nooit emoties, zegt Jaap, maar vandaag is dat anders.
Archief