The King Of Queens

The King Of Queens gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
20:35
The King Of Queens
Verlopen

Carrie ontdekt dat hun Chinese baby klaar is voor adoptie, maar Doug wil hun huwelijk beëindigen omdat ze haar appartement in Manhattan niet heeft opgegeven. Ondertussen moet Arthur een vervangende bruid vinden voor zijn huwelijk.

Seizoen 9
19:23
Verlopen
Carrie ontdekt dat hun Chinese baby klaar is voor adoptie, maar Doug wil hun huwelijk beëindigen omdat ze haar appartement in Manhattan niet heeft opgegeven. Ondertussen moet Arthur een vervangende bruid vinden voor zijn huwelijk.
19:51
Verlopen
Als Doug en Carrie hun priester bezoeken voor huwelijkstherapie, komen ze vrienden tegen die onlangs een baby hebben gekregen. Hierdoor denken ze allebei na over het nemen van een kind. Maar terwijl Doug zich aan de afspraak houdt en een nieuwe baan vindt, houdt Carrie stiekem het appartement in Manhattan.
20:01
Verlopen
Wanneer er een appartement beschikbaar komt in Manhattan, ziet Carrie eindelijk haar droom om in de stad te wonen uitkomen. Maar Doug blijft liever in Queens en de twee realiseren zich al snel dat ze een andere kijk op de toekomst hebben.
20:00
Verlopen
Doug vindt zijn reünie op de middelbare school behoorlijk saai, totdat hij herenigd wordt met zijn vriend Jeff die een aantal van hun ondeugende streken wil herbeleven. Hun grap loopt echter uit de hand als ze een geintje trappen met hun oude schooldirecteur.
20:01
Verlopen
Nadat Doug op de snelweg bijna een kip heeft aangereden, besluit hij vegetariër te worden. Carrie steunt in eerste instantie Dougs nieuwe dieet, maar wordt al snel moe van het feit dat hij zijn nieuwe overtuigingen aan haar opdringt.
19:47
Verlopen
Wanneer Carrie hoort dat Deacon en Kelly een vakantiehuis hebben gekocht, overtuigt ze Doug ervan dat ze het zich konden veroorloven omdat ze zo krenterig waren. Ondertussen geeft Arthur Spence tips voor het vinden van een baan.
20:02
Verlopen
Na een onflatteuze tekening van Major, vraagt Arthur Doug en Carrie om een beugel. Wanneer Doug echter dezelfde strategie op Carrie probeert te gebruiken, mislukt zijn plan. Terwijl Spence aan de slag gaat bij Deacon en Kelly als dienstbode, wordt Danny jaloers op hoeveel tijd hij doorbrengt met zijn nieuwe gezin.
20:01
Verlopen
Als Doug en Carrie niet zijn uitgenodigd voor het buurtfeest, komt Doug om te bewijzen dat ze goede mensen zijn. Maar hij moet een hond van zijn buurman adopteren om het waar te maken. Arthur biedt aan om Danny te helpen met zijn gokverslaving, maar hij raakt zelf verslaafd.
20:01
Verlopen
Als Doug een verhaaltje voorleest aan Deacons zoon Major, verandert hij het einde om het een beetje enger te maken, maar daarmee traumatiseert hij de jongen. Als gevolg hiervan moeten Deacon en Kelly hun weekendplannen annuleren, omdat Major te bang is om het weekend bij de Heffernans door te brengen. Ondertussen ontdekt A...
20:01
Verlopen
Doug neemt een leidinggevende rol bij IPS op zich om Carrie te bewijzen dat hij niet de rest van zijn leven chauffeur wil zijn. Al snel beseft Doug echter dat hij niet geschikt is voor deze rol. Ondertussen besluit Carrie haar bazen te laten zien dat ze lef heeft door te klagen over het kerstgeschenk van het bedrijf, maar ...
20:01
Verlopen
Het loopt uit de hand als Doug verwoed probeert te voorkomen dat een vrouw die beweert een romantisch weekend met hem te hebben doorgebracht, naar hun huis belt. Ondertussen probeert Danny een potentiële relatie voor Spence te saboteren, omdat hij bang is zijn beste vriend aan een vrouw te verliezen.
20:01
Verlopen
Als Carrie erop staat dat Doug hun belastingteruggave slim investeert, koopt Doug een ijscowagen. Wanneer hij echter ijs probeert te verkopen op de route van een andere chauffeur, breekt er een territoriumstrijd los. Ondertussen wordt Carrie gevraagd om als moeder op te treden in een van de modelwoningen van haar bedrijf.
Seizoen 8
20:29
Verlopen
Carrie is klaar met Arthur en besluit hem in een bejaardentehuis te plaatsen, nadat hij een brand in de kelder heeft veroorzaakt. Doug is natuurlijk verrukt om dit nieuws te horen, maar na een ontroerend verhaal van Arthur probeert Doug Carrie van gedachten te veranderen.
20:30
Verlopen
Als Doug bevriend raakt met Joe, een chauffeur van een van de concurrenten van IPS, verliest hij alle respect van zijn collega's. Ondertussen wordt Carrie een mentor voor een tiener met problemen, maar ze is niet de beste invloed.
20:30
Verlopen
Doug verrast Carrie op haar bedrijfsweekend. Zij heeft echter haar vrouwelijke collega's overtuigd om goed gebruik te maken van de spa in het hotel en zit niet op Doug te wachten. Ondertussen sluipen Danny en Spence het concert van Huey Luis binnen door zich voor te doen als personeel.
18:11
Verlopen
Doug en Deacon ontdekken dat ze meer gemeen hebben met elkaars vrouwen dan met hun eigen vrouwen, dus gaan ze ook met elkaars vrouwen om. Wanneer Kelly Doug moe wordt, verpest hij de leuke tijd van Deacon en Carrie. Ondertussen geeft Arthur advies en de ontvanger heeft succes door het tegenovergestelde te doen.
20:29
Seizoen 8, Aflevering 19 van The King Of Queens is uitgezonden op maandag 11 april 2022 om 18:10 uur en was te zien op Veronica.
20:31
Seizoen 8, Aflevering 18 van The King Of Queens is uitgezonden op vrijdag 8 april 2022 om 18:10 uur en was te zien op Veronica.
18:56
Seizoen 8, Aflevering 17 van The King Of Queens is uitgezonden op woensdag 6 april 2022 om 18:15 uur en was te zien op Veronica.
Archief