Theater Maas

Theater Maas gemist?

Seizoen 1
11:58

Seizoen 1, Aflevering 7 - Pieter Derks

4,0 5 x
Cornald Maas gidst de kijker samen met Pieter Derks door de agenda's van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen. Op welke voorstellingen en concerten kunnen we ons straks verheugen?
11:43

Seizoen 1, Aflevering 8 - André van Duin

4,0 4 x
Cornald Maas gidst de kijker samen met met André van Duin door de agenda's van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen. Op welke voorstellingen en concerten kunnen we ons straks verheugen?
11:38

Seizoen 1, Aflevering 6 - Simone Kleinsma

3,0 5 x
Cornald Maas gidst de kijker samen met Simone Kleinsma door de agenda's van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen. Op welke voorstellingen en concerten kunnen we ons straks verheugen?
13:03

Seizoen 1, Aflevering 5 - Hadewych Minis

4,0 8 x
Cornald Maas gidst de kijker samen met Hadewych Minis door de agenda's van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen. Op welke voorstellingen en concerten kunnen we ons straks verheugen?
11:39

Seizoen 1, Aflevering 1 - Gijs Scholten van Aschat

4,0 11 x
Cornald Maas gidst de kijker samen met Gijs Scholten van Aschat door de agenda's van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen. Op welke voorstellingen en concerten kunnen we ons straks verheugen?
12:28

Seizoen 1, Aflevering 4 - Ilse Warringa

3,0 6 x
Cornald Maas gidst de kijker met Ilse Warringa door de agenda's van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen. Op welke voorstellingen en concerten kunnen we ons straks verheugen?
11:49

Seizoen 1, Aflevering 3 - Jacqueline Govaert

4,0 20 x
Cornald Maas gidst de kijker samen met Jacqueline Govaert door de agenda's van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen. Op welke voorstellingen en concerten kunnen we ons straks verheugen?
12:21

Seizoen 1, Aflevering 2 - Maike Meijer

4,0 31 x
Cornald Maas gidst de kijker samen met Maike Meijer door de agenda's van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen. Op welke voorstellingen en concerten kunnen we ons straks verheugen?
Archief