Theater Maas

Theater Maas gemist?

Seizoen 2
15:21

Seizoen 2, Aflevering 2 - Uitreiking prijzen Theater Maas

4,0 2 x
Vanuit de Stadsschouwburg in Amsterdam doet Cornald Maas verslag van het Gala van het Nederlands Theater. Met reacties van de winnaars van de Theo d'Or en Louis d'Or (de toneelprijzen voor de beste vrouwelijke en mannelijke hoofdrol) en een greep uit de mooiste theatervoorstellingen. Samen met acteurs en andere prominente ...

Seizoen 2, Aflevering 1 - Nominaties Theater Maas

4,0 10 x
Cornald Maas verrast enkele acteurs met hun nominatie voor de VSCD Toneelprijzen. Wie worden er dit jaar genomineerd voor de Theo en Louis d'Or, de onderscheidingen voor de meest indrukwekkende acteerprestaties? Daarnaast ontmoet Cornald Maas theatermakers die in de ogen van de toneeljury met hun voorstellingen veel indruk...
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 7 - Pieter Derks

4,0 5 x
Cornald Maas gidst de kijker samen met Pieter Derks door de agenda's van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen. Op welke voorstellingen en concerten kunnen we ons straks verheugen?

Seizoen 1, Aflevering 8 - André van Duin

4,0 5 x
Cornald Maas gidst de kijker samen met met André van Duin door de agenda's van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen. Op welke voorstellingen en concerten kunnen we ons straks verheugen?

Seizoen 1, Aflevering 6 - Simone Kleinsma

3,0 6 x
Cornald Maas gidst de kijker samen met Simone Kleinsma door de agenda's van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen. Op welke voorstellingen en concerten kunnen we ons straks verheugen?

Seizoen 1, Aflevering 5 - Hadewych Minis

4,0 8 x
Cornald Maas gidst de kijker samen met Hadewych Minis door de agenda's van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen. Op welke voorstellingen en concerten kunnen we ons straks verheugen?

Seizoen 1, Aflevering 1 - Gijs Scholten van Aschat

4,0 12 x
Cornald Maas gidst de kijker samen met Gijs Scholten van Aschat door de agenda's van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen. Op welke voorstellingen en concerten kunnen we ons straks verheugen?

Seizoen 1, Aflevering 4 - Ilse Warringa

3,0 6 x
Cornald Maas gidst de kijker met Ilse Warringa door de agenda's van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen. Op welke voorstellingen en concerten kunnen we ons straks verheugen?

Seizoen 1, Aflevering 3 - Jacqueline Govaert

4,0 57 x
Cornald Maas gidst de kijker samen met Jacqueline Govaert door de agenda's van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen. Op welke voorstellingen en concerten kunnen we ons straks verheugen?

Seizoen 1, Aflevering 2 - Maike Meijer

4,0 40 x
Cornald Maas gidst de kijker samen met Maike Meijer door de agenda's van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen. Op welke voorstellingen en concerten kunnen we ons straks verheugen?
Archief