Unforgotten

Laatste aflevering
46:31
Unforgotten
79 x

Seizoen 5, Aflevering 6

Tony wil op het vliegtuig naar Zürich stappen, maar de politie houdt hem tegen. Karol en Tony worden verhoord. Ebele biecht op wie haar vader is. Ondertussen weet Jess niet zo goed wat ze met Steve aan moet. Het team ontrafelt steeds meer het ingewikkelde leven van Precious en h...

Seizoen 5
45:33

Seizoen 5, Aflevering 5

74 x
Sunny en Jess hebben een goed gesprek gehad en richten zich op de aanwijzingen in de zaak. Er komt het een en ander boven tafel. Als Sunny thuiskomt, moet Sal dringend met hem praten. Jess gaat op zoek naar Steve.
45:45

Seizoen 5, Aflevering 4

43 x
Sunny en Jess gaan verder met het onderzoek, terwijl ze op persoonlijk vlak ook tegen moeilijkheden aan lopen. Ondertussen wordt de lijst met verdachten alleen maar langer en worden een moeder en zoon onder een vergrootglas gelegd.
45:24

Seizoen 5, Aflevering 3

23 x
Sunny en Jess komen steeds dichter bij de waarheid over wat er gebeurd is op de avond van de moord. Na een anoniem telefoontje wordt door een schokkende ontdekking het onderzoek overhoop gegooid. De verdachten moeten nu besluiten of ze blijven vluchten of dat ze de waarheid onder ogen komen.
45:18

Seizoen 5, Aflevering 2

39 x
Het turbulente verleden van het slachtoffer leidt tot verrassende ontdekkingen. Sunny gaat naar Parijs en Jess brengt een bezoekje aan een Lord, die dat niet zag aankomen. Sunny en Jess botsen nog steeds met elkaar en er zit weinig schot in de zaak.
46:32

Seizoen 5, Aflevering 1

73 x
In de schoorsteen van een pas gerenoveerd huis wordt een menselijk been gevonden. Het team begint met de identificatie van het slachtoffer. Sunny heeft het nog moeilijk met recente gebeurtenissen. Nieuwkomer Jess krijgt slecht nieuws te verwerken van haar man.
Seizoen 4
1:29:20

Seizoen 4, Aflevering 3 - Crime: Unforgotten

108 x
Terwijl Cassie en Sunny twee van de vier verdachten nader ondervragen over een dertig jaar oude moord, doet Karen een belangrijke ontdekking over Dean Barton. Langzaam maar zeker wordt duidelijk wat er al die jaren geleden is gebeurd. In het lab wordt er door slim speurwerk van Leanne een nieuw aanknopingspunt ontdekt.
1:28:52

Seizoen 4, Aflevering 2 - Crime: Unforgotten

154 x
Inmiddels zijn er vier verdachten in beeld die kunnen worden gelinkt aan de moord op Matt Walsh. Wanneer Cassie en Sunny ze verhoren, beweren ze het slachtoffer niet te kennen. Toch zijn nog lang niet alle vragen beantwoord en Cassie en Sunny zullen dieper moeten graven om achter de waarheid te komen. Ondertussen lijkt Cas...
1:28:52

Seizoen 4, Aflevering 1

455 x
Wanneer een lijk wordt gevonden bij een sloperij, komen Cassie en Sunny weer in actie om de zaak te onderzoeken. Terwijl nog onduidelijk is wat de doodsoorzaak is, doet een collega van Sunny een belangrijke vondst, waarmee de identiteit van het slachtoffer kan worden achterhaald. Ondertussen krijgt Cassie met tegenslag op ...
47:00

12 oktober 2019

56 x
De politie maakt jacht op de man die Peter Carr heeft neergestoken. Een aanwijzing in Hayley's dagboek geeft het onderzoek een nieuwe impuls. Een oude snelheidsovertreding speelt Tim Finch parten.
46:00

5 oktober 2019

28 x
Het onderzoek naar de dood van Hayley Reid richt zich op de inbraak in een kerk. Cassie en Sunny vermoeden dat de vier mannen niet de waarheid vertellen, maar de vraag is waarom.
47:00

28 september 2019

49 x
Cassie en haar team krijgen hulp van oud-inspecteur John Bentley. Ze praten met een arts tegen wie een klacht is ingediend. Sunny praat met Peter, die problemen heeft op het werk en in zijn huwelijk.
47:00

21 september 2019

52 x
De menselijke resten die bij de M1 zijn aangetroffen, zijn naar alle waarschijnlijkheid van de 16-jarige Hayley Reid. Cassie Stuart en haar collega Sunny Khan leggen contact met Hayley's familie.
47:00

14 september 2019

45 x
Cassie Stuart en Sunny Khan komen in actie na de vondst van menselijke resten. Een titaniumplaatje vormt een aanwijzing. Het onderzoek stuit op vier mannen die elkaar blijken te kennen.
1:31:00

Aflevering 5 en 6

41 x
Cassie richt haar aandacht op de theorie dat de verdachten mogelijk misbruikt zijn tijdens de bijeenkomsten op het Brentford-huis. Ook worden de beschuldigingen aan het adres van Colin onderzocht.
1:30:00

Aflevering 3 en 4

34 x
Sunny graaft dieper in het leven van David Walker en komt tot de conclusie dat hij een gekwelde man was met heel wat problemen. Sara en Colin besluiten hun geheimen te delen met hun partners.
1:30:00

Aflevering 1 en 2

29 x
Langs de oevers van een Londense rivier wordt een koffer gevonden met daarin een perfect bewaard lichaam. Detectives Cassie en Sunny proberen de identiteit van het slachtoffer te achterhalen.
45:19

15 april 2017

Verlopen 164 x
De kinderen van Phiip Cross nemen contact op met de politie. Ray en Curtis blijven zoeken naar Lizzie. Eric Slater legt een bekentenis af. Roberts openbaringen blijken vergaande gevolgen te hebben, vooral voor zijn hoogzwangere dochter Caroline. De kinderen van Phiip Cross nemen contact op met de politie. Ray en Curtis bli...
45:12

8 april 2017

Verlopen 139 x
Er lijkt een tweede slachtoffer te zijn begraven in de tuin van de familie Slater. Ray vraagt Curtis om hulp. Robert bekent dat hij geld van de kerk heeft gestolen.
45:44

1 april 2017

Verlopen 72 x
Het forensisch team ontdekt dat de merken op het lichaam van het slachtoffer in overeenstemming zijn met bekende Gangland-martelmethoden uit die tijd. Cassie en Sunny gaan langs bij Sir Phillip. Het forensisch team ontdekt dat de merken op het lichaam van het slachtoffer in overeenstemming zijn met bekende Gangland-martelm...
Archief