Unforgotten

Laatste aflevering
46:37
Unforgotten

Terwijl Cassie in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis ligt, slagen Sunny en zijn collega's erin een steeds duidelijker beeld te krijgen van de avond van de moord, dertig jaar geleden. Het moordwapen lijkt te zijn gevonden, en dat kan van groot belang zijn om te achterhalen w...

Unforgotten gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
46:11
Terwijl Cassie en Sunny twee van de vier verdachten nader ondervragen over een dertig jaar oude moord, doet Karen een belangrijke ontdekking over Dean Barton. Langzaam maar zeker wordt duidelijk wat er al die jaren geleden is gebeurd. In het lab wordt er door slim speurwerk van Leanne een nieuw aanknopingspunt ontdekt.
46:15
Cassie en Sunny onderzoeken een dertig jaar oude onopgeloste moord. De vier opgespoorde verdachten proberen allemaal op hun eigen manier te voorkomen dat ze worden gearresteerd. Wanneer blijkt dat het oorspronkelijke onderzoek een aantal losse eindjes heeft, weten Cassie en Sunny dat ze op het juiste spoor zitten. Patholog...
46:01
Inmiddels zijn er vier verdachten in beeld die kunnen worden gelinkt aan de moord op Matt Walsh. Wanneer Cassie en Sunny ze verhoren, beweren ze het slachtoffer niet te kennen. Toch zijn nog lang niet alle vragen beantwoord, en Cassie en Sunny zullen dieper moeten graven om achter de waarheid te komen. Ondertussen lijkt Ca...
46:16
Cassie en Sunny zetten hun onderzoeken voort en ontdekken dat er een verband is met vijf politiemensen die elkaar nog kennen van de academie. Ze moeten de identiteit van de destijds kersverse agenten zien te achterhalen en uitzoeken wie van hen er nog bij de politie werkt. Ondertussen vermoedt Cassie dat de vrouw van haar ...
46:04
Wanneer een lijk wordt gevonden bij een sloperij, komen Cassie en Sunny weer in actie om de zaak te onderzoeken. Terwijl nog onduidelijk is wat de doodsoorzaak is, doet een collega van Sunny een belangrijke vondst waarmee de identiteit van het slachtoffer kan worden achterhaald. Ondertussen krijgt Cassie met tegenslag op h...
Seizoen 5
46:31
Tony wil op het vliegtuig naar Zürich stappen, maar de politie houdt hem tegen. Karol en Tony worden verhoord. Ebele biecht op wie haar vader is. Ondertussen weet Jess niet zo goed wat ze met Steve aan moet. Het team ontrafelt steeds meer het ingewikkelde leven van Precious en haar zoons.
45:33
Sunny en Jess hebben een goed gesprek gehad en richten zich op de aanwijzingen in de zaak. Er komt het een en ander boven tafel. Als Sunny thuiskomt, moet Sal dringend met hem praten. Jess gaat op zoek naar Steve.
45:45
Sunny en Jess gaan verder met het onderzoek, terwijl ze op persoonlijk vlak ook tegen moeilijkheden aan lopen. Ondertussen wordt de lijst met verdachten alleen maar langer en worden een moeder en zoon onder een vergrootglas gelegd.
45:24
Sunny en Jess komen steeds dichter bij de waarheid over wat er gebeurd is op de avond van de moord. Na een anoniem telefoontje wordt door een schokkende ontdekking het onderzoek overhoop gegooid. De verdachten moeten nu besluiten of ze blijven vluchten of dat ze de waarheid onder ogen komen.
45:18
Het turbulente verleden van het slachtoffer leidt tot verrassende ontdekkingen. Sunny gaat naar Parijs en Jess brengt een bezoekje aan een Lord, die dat niet zag aankomen. Sunny en Jess botsen nog steeds met elkaar en er zit weinig schot in de zaak.
46:32
In de schoorsteen van een pas gerenoveerd huis wordt een menselijk been gevonden. Het team begint met de identificatie van het slachtoffer. Sunny heeft het nog moeilijk met recente gebeurtenissen. Nieuwkomer Jess krijgt slecht nieuws te verwerken van haar man.
Archief