Vandaag Inside Oranje

Laatste aflevering
46:07
Vandaag Inside Oranje

Johan, Wilfred, René en Valentijn Driessen bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Rob Kemps over internationale doorbraak, kritiek op het EK van Oranje en de toekomst van Joe Biden.

Vandaag Inside Oranje gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
46:07
Johan, Wilfred, René en Dick Advocaat bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Oranje verliest van Engeland en loopt EK-finale mis, het niveau van Memphis en de omstreden penalty van Engeland.
45:18
Johan, Wilfred, René en Hélène Hendriks bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: reisproblemen bij het Nederlands elftal, de fitheid van Joe Biden en Spanje plaatst zich voor EK-finale.
45:56
Johan, Wilfred, René en Rutger Castricum bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Halve finales EK tussen Oranje - Engeland en Spanje - Frankrijk en de omstreden video met Taylor Swift-fans.
45:22
Johan, Wilfred, René en Wierd Duk bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Oranje bereid zich voor op halve finale, verrassing bij de Franse verkiezingen en de graveletappe in de Tour de France.
45:58
Johan, Wilfred, René en Dick Advocaat bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Oranje naar de halve finales op het EK, de 'ongelukkige' wedstrijd van Simons en de goede invalbeurt van Weghorst.
45:30
Johan, Wilfred, René en Job Knoester bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: De uitschakeling van Portugal en Duitsland op het EK, de kwartfinale Oranje - Turkije en kritiek op Dick Schoof.
45:40
Johan, Wilfred, René en Albert Verlinde bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: het eerste debat van Dick Schoof, huldiging Oranje bij tweede plek EK en Groenewegen wint etappe Tour de France.
45:38
Johan, Wilfred, Olcay Gulsen en Özcan Akyol bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: De kwartfinale tussen Turkije en Oranje, het einde tussen Van Nieuwkerk en RTL en kritiek op nieuw kabinet.
45:25
Johan, Wilfred, René en Dick Advocaat bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Oranje na winst op Roemenië naar de kwartfinales op het EK, het niveau van Memphis en Kabinet-Schoof is beëdigd.
39:00
Johan, Wilfred, René en Wouter de Winther bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Ronaldo die een penalty mist tijdens de EK-wedstrijd tegen Slovenië en Spartak Moskou neemt afscheid van Promes.
45:25
Johan, Wilfred, René en Nico Dijkshoorn bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de afscheidstoespraak van Mark Rutte, Spanje en Engeland door op EK en de persconferentie van Oranje.
45:41
Johan, Wilfred, René en Job Knoester bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de nieuwe look van Memphis, Snollebollekes populair in Duitsland en de ideale opstelling voor Oranje tegen Roemenië.
45:31
Johan, Wilfred, René en Wierd Duk bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de kansen van Oranje tegen Roemenië, de UEFA stuurt Makkelie naar huis en VVD wil helmplicht en rijbewijs voor fatbikes.
45:23
Johan, Wilfred, Job Knoester en Rutger Castricum bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Tim Hofman maakt zijn excuses, de Bankzitters over hun TV-challenge en de reden van René's afwezigheid.
46:19
Johan, Wilfred, René en Özcan Akyol bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Oranje in achtste finales op EK tegen Roemenië, de blunder van Tijjani Reijnders en de tweet van Geert Wilders.
46:29
Johan, Wilfred, René en Dick Advocaat bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: De nederlaag van Oranje tegen Oostenrijk op het EK, de vroege wissel van Joey Veerman en de achtste finales.
46:15
Johan, Wilfred, René en Albert Verlinde bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Oranje door op het EK, Marjolein Faber neemt afstand van eerdere uitspraken en Koeman houdt vast aan Depay.
46:09
Johan, Wilfred, René en Olcay Gulsen bespreken in razendsnel tempo de actualiteiten: de hoge verwachtingen rond Xavi Simons, de houding van Sylvie Meis, en Noa Vahle met dronken Duitsers in Wolfsburg.
45:41
Johan, Wilfred, René en Job Knoester bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: een terugblik op het EK-duel van Oranje, Vitesse dreigt licentie te verliezen en Richard de Mos over zijn vrijspraak.
Archief