Vlogmania

Vlogmania gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 1

4,0 1 x
Wanneer de familie Kick een vlog maakt over hun bezoek aan het pretpark, probeert vader Kick de vlog-kijkers zo veel mogelijk entertainment te bieden. De tweejarige peuter Jason vlogt over zijn uitje naar de bibliotheek, en complotdenker Geert gelooft niet dat ooievaars baby's brengen. Met o.a. Ilse Warringa, Alex Klaasen,...
Seizoen 2

NieuwSeizoen 2, Aflevering 10 - Eén of 20

4,0 1 x
Ans en Johan doen een challenge, waarbij één van de twee twintig hamburgers moet opeten. Juf Harda grijpt in wanneer ze ziet dat hondenpoep niet wordt opgeruimd. Opa Jaap heeft een slimme tip, die ervoor zorgt dat je altijd je favoriete tv-programma kunt kijken.

NieuwSeizoen 2, Aflevering 9 - Spoken

4,0 1 x
De familie Kick bezoekt een dansvoorstelling, waarbij vader Michael alles doet voor de beste vlog-beelden. Vlog-meisje Jaylinn heeft spoken in huis, en het lukt haar om dit te bewijzen. Reviewer Martin demonstreert een laptop houder voor om je nek.

NieuwSeizoen 2, Aflevering 8 - Schoolspullen

4,0 5 x
Wanneer de vlog-familie Kick schoolspullen gaat kopen, probeert vader Michael een rugzak te stelen. Reviewer Martin bespreekt een zeer bijzondere kaarsenstandaard. Complotdenker Geert ziet pratende varkens op tv als een gevaar voor heel Nederland.

NieuwSeizoen 2, Aflevering 7 - Klusjes

4,0 6 x
Opa Jaap heeft een slimme tip voor kinderen om geen blokfluit te hoeven studeren. Complotdenker Geert zet vraagtekens bij vliegende superhelden. Peuter Jason, de jongste vlogger van Nederland, neemt een pakketje voor de buurvrouw aan en besluit het zelf alvast open te maken. Met o.a. Kees Verhulst, Simon Groen en Jandino A...

NieuwSeizoen 2, Aflevering 6 - Tandpasta

3,0 5 x
Ans en Johan doen een wedstrijd in tandpasta spuiten. Juf Harda maakt niet alleen een vlog over afval, maar grijpt ook in wanneer ze iemand betrapt op het dumpen van afval. Vlogpeuter Jason mag mee naar een restaurant en bezoekt daar zonder toestemming de keuken.

Seizoen 2, Aflevering 8 - Privéleven

3,0 13 x
Reviewer Martin vlogt over een bijzondere kaarsenstandaard die kan rollen. Vlog-peuter Jason mag met zijn moeder mee naar een autogarage en gaat daar al snel zijn eigen gang.

Seizoen 2, Aflevering 5 - Fotoshoot

3,0 4 x
Jaylinn probeert een vlog te maken over haar fotoshoot in Parijs, maar haar broertje verpest het. In het sprookjesbos krijgt de vlogfamilie Kick ruzie met een andere vloggende familie. Reviewer Martin worstelt met een hippe koffer.

Seizoen 2, Aflevering 4 - Doos

3,0 3 x
Wanneer de familie Kick zichzelf 24 uur opsluit in een kartonnen doos, breekt er al snel paniek uit. Zanger Tony maakt een hippe clip voor een bekend kinderliedje. Opa Jaap heeft iets slims bedacht, waardoor kinderen onbeperkt kunnen gamen.

Seizoen 2, Aflevering 3 - Vies eten

3,0 6 x
Wanneer Ans en Johan een challenge aangaan met vies eten, krijgt Johan het zwaar. Zanger Tony maakt een hippe clip voor een bekend kinderliedje. Peuter Jason vlogt over zijn bezoek aan de tandarts en geeft zonder toestemming een rondleiding door de praktijk.
Archief