Vlogmania

Vlogmania gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 1 kort

4,0 7 x
Wanneer de familie Kick een vlog opneemt in het aquarium, gaat vader Kick de strijd aan met een gevaarlijke vis. De tweejarige Jason vlogt over het bezoek aan zijn oma. Vlogger Martin worstelt met zijn imago, maar krijgt hulp van de postbode.
Seizoen 2
10:21

Seizoen 2, Aflevering 8 - Schoolspullen

4,0 4 x
Wanneer de vlog-familie Kick schoolspullen gaat kopen, probeert vader Michael een rugzak te stelen. Reviewer Martin bespreekt een zeer bijzondere kaarsenstandaard. Complotdenker Geert ziet pratende varkens op tv als een gevaar voor heel Nederland.
09:34

Seizoen 2, Aflevering 7 - Klusjes

4,0 3 x
Opa Jaap heeft een slimme tip voor kinderen om geen blokfluit te hoeven studeren. Complotdenker Geert zet vraagtekens bij vliegende superhelden. Peuter Jason, de jongste vlogger van Nederland, neemt een pakketje voor de buurvrouw aan en besluit het zelf alvast open te maken. Met o.a. Kees Verhulst, Simon Groen en Jandino A...
10:23

Seizoen 2, Aflevering 6 - Tandpasta

3,0 9 x
Ans en Johan doen een wedstrijd in tandpasta spuiten. Juf Harda maakt niet alleen een vlog over afval, maar grijpt ook in wanneer ze iemand betrapt op het dumpen van afval. Vlog-peuter Jason mag mee naar een restaurant en bezoekt daar zonder toestemming de keuken.
10:30

Seizoen 2, Aflevering 5 - Fotoshoot

3,0 5 x
Jaylinn probeert een vlog te maken over haar fotoshoot in Parijs, maar haar broertje verpest het. In het sprookjesbos krijgt de vlog-familie Kick ruzie met een andere vloggende familie. Reviewer Martin worstelt met een hippe koffer.

Seizoen 2, Aflevering 2 - Tandarts

4,0 3 x
Peuter Jason vlogt over zijn bezoek aan de tandarts, en geeft zonder toestemming een rondleiding door de praktijk. Complotdenker Geert zet vraagtekens bij vliegende superhelden. Wanneer Ans en Johan een challenge aangaan met vies eten, krijgt Johan het zwaar. Opa Jaap heeft iets slims bedacht, waardoor kinderen onbeperkt k...
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4

2,5 6 x
Peuter Jason vlogt over zijn tweede verjaardag en is erg teleurgesteld in de cadeaus. Game-vloggers Ans en Johan hebben een extra lange uitzending, waarbij huishoudelijke zaken gewoon door moeten gaan. Freek wil de dagelijkse vlog van zijn dochter Emma best een keertje overnemen, maar weigert om de vlog ook te monteren. Me...

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 5 x
De familie Kick is blij met hun nieuwe drone, totdat blijkt dat deze ook gevaarlijk kan zijn. De kook-vlog van Bianca loopt anders als haar oven het niet meer doet. Jaylinn zingt een liedje zingen voor voor haar grote liefde, maar haar broertje verpest het. En onderzoeker Geert ziet de paashaas als één groot complot.

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 19 x
Emma wil per se elke dag vloggen. Wanneer ze een dagje niet kan, probeert ze haar vader over te halen om in te vallen. Peuter Jason vlogt over hoe hij zijn oma overhaalt om snoep te geven. Game-vloggers Ans en Johan laten hun live vlog-uitzending niet bederven wanneer Ans haar schouder uit de kom raakt. Met o.a. Ilse Warri...
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 15 - Filmset

4,0 5 x
De vlog-familie Kick mag figureren in een speelfilm. Vader Michael Kick is onder de indruk van een vecht-scène en probeert deze voor de vlog na te spelen. Zanger Tony maakt een videoclip van een bekend kinderliedje. Ans en Johan doen een challenge, waarbij ze niet met hun ogen mogen knipperen.
Archief