Wetenschap Om Op Te Vreten

Wetenschap Om Op Te Vreten gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Wetenschap Om Op Te Vreten

Ons brein is ons gulzigste orgaan. Het beïnvloedt wat we eten door het opwekken van verlangen naar voedsel als vetten, het energierijkste voedsel dat er is.

November 2018
Deze aflevering verkent de geuren en smaken waar we van genieten in ons voedsel.
In deze uitzending gaat het over moedermelk, zuurdesembrood, rijst en paddenstoelen.
September 2017
Ons brein is ons gulzigste orgaan. Het beïnvloedt wat we eten door het opwekken van verlangen naar voedsel als vetten, het energierijkste voedsel dat er is. Ons brein is ons gulzigste orgaan. Het beïnvloedt wat we eten door het opwekken van verlangen naar voedsel als vetten, het energierijkste voedsel dat er is. Soms worde...
Deze aflevering verkent de geuren en smaken waar we in ons voedsel van genieten. Deze aflevering verkent de geuren en smaken waar we in ons voedsel van genieten. Van sappige aardbeien die ons voor de gek houden, zodat we denken dat ze zoeter zijn dan ze echt zijn, tot het lekkerste Franse zeezout, gecombineerd met tongstre...
In deze uitzending gaat het over moedermelk, zuurdesembrood, rijst en paddenstoelen. Het is het eerste dat we tot ons nemen: moedermelk. Moedermelk bevat alles wat een baby nodig heeft: vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. De rest van ons leven blijven we in ons voedsel zoeken naar dezelfde elementen, maar dan sam...
Archief