Wetenschap Om Op Te Vreten

Wetenschap Om Op Te Vreten gemist?

November 2018

Voedsel voor het brein

4,0 27 x
Ons brein is ons gulzigste orgaan. Het beïnvloedt wat we eten door het opwekken van verlangen naar voedsel als vetten, het energierijkste voedsel dat er is.

Een kwestie van smaak

4,0 26 x
Deze aflevering verkent de geuren en smaken waar we van genieten in ons voedsel.

Je bent wat je eet

4,0 67 x
In deze uitzending gaat het over moedermelk, zuurdesembrood, rijst en paddenstoelen.
September 2017

Voedsel voor het brein

3,0 26 x
Ons brein is ons gulzigste orgaan. Het beïnvloedt wat we eten door het opwekken van verlangen naar voedsel als vetten, het energierijkste voedsel dat er is. Ons brein is ons gulzigste orgaan. Het beïnvloedt wat we eten door het opwekken van verlangen naar voedsel als vetten, het energierijkste voedsel dat er is. Soms worde...

Een kwestie van smaak

3,0 29 x
Deze aflevering verkent de geuren en smaken waar we in ons voedsel van genieten. Deze aflevering verkent de geuren en smaken waar we in ons voedsel van genieten. Van sappige aardbeien die ons voor de gek houden, zodat we denken dat ze zoeter zijn dan ze echt zijn, tot het lekkerste Franse zeezout, gecombineerd met tongstre...

Je bent wat je eet

3,0 38 x
In deze uitzending gaat het over moedermelk, zuurdesembrood, rijst en paddenstoelen. Het is het eerste dat we tot ons nemen: moedermelk. Moedermelk bevat alles wat een baby nodig heeft: vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. De rest van ons leven blijven we in ons voedsel zoeken naar dezelfde elementen, maar dan sam...
Archief