Youp Van 'T Hek

Youp Van 'T Hek gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
1:39:37
Youp Van 'T Hek

Theatervoorstelling van Youp van 't Hek, waarmee hij in februari 2020 in Carré de succesvolle toer afsloot. Een zestienjarige scholier informeert bij Youp hoe hij cabaretier kan worden. De goede man heeft veertig jaar ervaring. Youp legt dat voorzichtig uit en blikt met de jonge...

April 2020
Tv-registratie van de theatervoorstelling waarmee Youp van 't Hek, in februari 2020, in Carré de succesvolle toer afsloot.
In 'Licht' gaat Youp weer als vanouds 'prettig tekeer'. Youp wordt in deze voorstelling live begeleid door muzikant Rens van der Zalm.
In 'Licht' gaat Youp weer als vanouds 'prettig tekeer'. Youp wordt in deze voorstelling live begeleid door muzikant Rens van der Zalm. In 'Licht' gaat Youp weer als vanouds 'prettig tekeer'. Scherpe toespelingen op actuele gebeurtenissen is een terugkerend thema, maar het plezier van het spelen en het licht maken van alles...
Archief