Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20 gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
27:14
Zapp Kids Top 20

Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.

Seizoen 20
26:55
Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.
26:53
Zanger Thomas Berge komt langs in de studio en zingt Vroeger of Later. Eva Jaelle treedt op met haar eigen kerstnummer.
27:11
KATNUF treedt op met zijn hit Domino en de meiden van INFINITY treden op met hun nieuwe single Feesten.
27:05
Emma Heesters beantwoordt vragen van kijkers. De meidengroep Sleeq treedt op met Voicemail en Bart en Robin van BENR zingen hun nieuwe single Boeie.
27:22
Flemming doet een muzikale challenge en de finalisten van het Junior Songfestival 2023 komen langs in de studio met Good Vibes.
27:22
Lisanne Dijkstra treedt op met haar TikTok-hit Vreemde Eend. YouTuber Thomas (van Rutger & Thomas) komt langs en vertelt over zijn nieuwe boek. En actrice en zangeres Jade Speelman stapt in de auto bij Stefania en zingt haar favoriete nummers.
26:54
Rapper sor won in 2022 het televisieprogramma Maestro. Hij treedt samen met Sterre op met Niets Aan Doen. Luna Sabella won vorig jaar het Junior Songfestival en heeft inmiddels haar derde single uitgebracht. Zij zingt Pico Bello.
27:22
Mixed Up zat dit jaar in de kinderjury van het Junior Songfestival. Leden Joep, Lois en Sam komen langs en zingen hun nieuwe single Horizon. Meester Jesper heeft zijn eerste eigen nummer uitgebracht en treedt op met Nog Een Keer.
26:55
Wesly Bronkhorst zingt Amalia, Kinderen voor Kinderen treedt op met Bij Mij Thuis en Naomi van UNITY stapt in de Karaokids-auto.
26:53
Emma Kok zingt Voila en haar eigen nummer Strijder. Lauf treedt op met Hollywood.
27:21
Tommy en Alessio treden op met P's & Pounds, Marco Schuitmaker zingt Zomernacht in Griekenland en Carmell treedt op met HEET.
27:18
Suzan en Freek doen de Most Likely challenge, Roxy Dekker treedt op met Anne-Fleur Vakantie en Stephanie van Eer vertelt over haar nieuwe programma Reis naar je roots.
27:16
Dj La Fuente komt langs met Doe me dansje, Thimo van Haaren treedt op met Ongeduldig en Emma Kok zingt haar nieuwe single Strijder.
27:17
Chery Öztürk treedt op met 'Zusje', de meiden van UNITY komen langs en zingen hun nummer 'Geheim' en Claude beantwoordt vragen van fans.
27:20
Max Mies is te gast. Hij treedt op met zijn eerste solosingle Headphones and U. En de meiden van INFINITY treden op met Dat ben jij.
27:00
K3 treedt op met de nieuwe zomersingle Fata Morgana en Marc Floor beantwoordt vragen van kijkers.
27:24
Volkszanger Marco Schuitmaker treedt op met zijn hit Engelbewaarder. Amina komt langs met Gebruiksaanwijzing. Meester Jesper stapt in de Karaokids-auto.
26:54
Zangeres en presentatrice Numidia komt langs en Luna treedt op met haar nieuwe single.
26:55
Metejoor en Hannah Mae treden op met Wat wil je van mij, FAY zingt het lied Dankjewel en BaileBae van Saskia's Dansschool treedt op met Champions.
Archief