Zapp Kids Top 20

Laatste aflevering
27:14
Zapp Kids Top 20

Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.

Zapp Kids Top 20 gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 20
26:55
Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.
26:53
Zanger Thomas Berge komt langs in de studio en zingt Vroeger of Later. Eva Jaelle treedt op met haar eigen kerstnummer.
27:11
KATNUF treedt op met zijn hit Domino en de meiden van INFINITY treden op met hun nieuwe single Feesten.
27:05
Emma Heesters beantwoordt vragen van kijkers. De meidengroep Sleeq treedt op met Voicemail en Bart en Robin van BENR zingen hun nieuwe single Boeie.
27:22
Flemming doet een muzikale challenge en de finalisten van het Junior Songfestival 2023 komen langs in de studio met Good Vibes.
27:22
Lisanne Dijkstra treedt op met haar TikTok-hit Vreemde Eend. YouTuber Thomas (van Rutger & Thomas) komt langs en vertelt over zijn nieuwe boek. En actrice en zangeres Jade Speelman stapt in de auto bij Stefania en zingt haar favoriete nummers.
26:54
Rapper sor won in 2022 het televisieprogramma Maestro. Hij treedt samen met Sterre op met Niets Aan Doen. Luna Sabella won vorig jaar het Junior Songfestival en heeft inmiddels haar derde single uitgebracht. Zij zingt Pico Bello.
27:22
Mixed Up zat dit jaar in de kinderjury van het Junior Songfestival. Leden Joep, Lois en Sam komen langs en zingen hun nieuwe single Horizon. Meester Jesper heeft zijn eerste eigen nummer uitgebracht en treedt op met Nog Een Keer.
26:55
Wesly Bronkhorst zingt Amalia, Kinderen voor Kinderen treedt op met Bij Mij Thuis en Naomi van UNITY stapt in de Karaokids-auto.
26:53
Emma Kok zingt Voila en haar eigen nummer Strijder. Lauf treedt op met Hollywood.
27:21
Tommy en Alessio treden op met P's & Pounds, Marco Schuitmaker zingt Zomernacht in Griekenland en Carmell treedt op met HEET.
27:18
Suzan en Freek doen de Most Likely challenge, Roxy Dekker treedt op met Anne-Fleur Vakantie en Stephanie van Eer vertelt over haar nieuwe programma Reis naar je roots.
Archief