Zappdoc

Zappdoc gemist?

Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 10 - Arinda

3,0 5 x
Arinda (11) heeft autisme en vindt het daardoor moeilijk om met anderen om te gaan. Op zichzelf zijn vindt ze heel prettig, maar ook saai. Moet ze alleen blijven of toch proberen met anderen om te gaan? Wie kan haar beter raad geven dan haar leeftijdsgenoten?

Seizoen 4, Aflevering 9 - Lisa

3,0 6 x
Lisa (10) heeft last van heimwee en durft daardoor niet te logeren. En daar wil ze misschien vanaf omdat het schoolkamp eraan komt. Moet ze een keer proberen te logeren of het zo laten, aangezien ze het echt heel eng vindt? Wie kan haar beter raad geven dan haar leeftijdsgenoten?

Seizoen 4, Aflevering 8 - Noosa

3,0 5 x
Noosa (11) heeft een goede vriendin die heel aardig is, maar soms anderen pest. Ze vindt dat helemaal niet leuk, maar Noosa wil haar vriendin ook niet kwijt. Moet ze er wel of niet iets van zeggen? Wie kan haar beter raad geven dan haar leeftijdsgenoten?

Seizoen 4, Aflevering 7 - Stijn

3,0 1 x
Achtstegroeper Stijn (11) is hoogbegaafd en heeft een klas overgeslagen. Nog een jaartje extra basisschool of al naar de middelbare? Wie kan hem beter raad geven dan zijn leeftijdsgenoten?

Seizoen 4, Aflevering 6 - Mala

4,0 2 x
Mala (10) gaat naar Australië verhuizen, maar vindt het moeilijk daarover te praten met haar beste vriendin. Aan de andere kant wil ze dat wel, want ze is ook bang dat ze haar straks helemaal niet meer spreekt. Moet ze het er wel of niet over hebben? Wie kan haar beter raad geven dan haar leeftijdsgenoten?

Seizoen 4, Aflevering 5 - Bastian

3,0 1 x
Bastian (11) kan 's nachts vaak wakker liggen over het klimaat. Hij maakt zich zorgen over de toekomst, maar vindt het ook moeilijk daarom dingen te laten die hij eigenlijk leuk vindt om te doen. Moet hij wel of niet meer doen voor het klimaat? Wie kan hem beter raad geven dan zijn leeftijdsgenoten?

Seizoen 4, Aflevering 4 - Mariam

4,0 4 x
Mariam (11) is uit Syrië gevlucht en vindt het moeilijk om te zeggen waar ze vandaan komt. Moet ze zich schamen voor haar afkomst en daar niets over zeggen of juist wel? Wie kan haar beter raad geven dan haar leeftijdsgenoten?

Seizoen 4, Aflevering 3 - Adi

3,0 1 x
Adi (12) is gek op zijn voetbalfamilie. Toch wil hij stoppen met voetbal, een basketbaltoekomst is zijn droom. Als hij stopt is hij bang zijn familie teleur te stellen. Moet hij wel of niet met voetbal stoppen om op basketbal te gaan? Wie kan hem beter raad geven dan zijn leeftijdsgenoten?

Seizoen 4, Aflevering 2 - Rowena

4,0 2 x
Rowena's zusje heeft verteld dat ze zich een jongen voelt en zo ook aangesproken wil worden. Rowena (11) heeft daar moeite mee. Moet ze haar zusje 'hij' of 'zij' noemen? Wie kan haar beter raad geven dan haar leeftijdsgenoten?
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 10 - Olivier - Over een week maak ik voor het laatst een schilderij met mijn oma

3,0 2 x
De oma van Olivier (11) is erg ziek en zal binnenkort overlijden. Om haar nooit te vergeten maakt Olivier samen met zijn oma een schilderij waar hij altijd naar kan kijken als ze er niet meer is.
Archief