Zappdoc

Zappdoc gemist?

Seizoen 2014

Seizoen 2014, Aflevering 1 - Hoe Ky Niels werd

3,0 5 x
Rotjes in drollen stoppen en dan aansteken, belletje trekken en heel veel voetballen. Daar wordt Ky superblij van, maar ze voelt zich ook al jaren ongelukkig, omdat ze een meisjeslichaam heeft. Afgelopen zomer heeft Ky het eindelijk aan haar ouders verteld: ze wil een jongen worden. En ze wil een andere naam: Niels. Samen ...
Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 6 - Emelie - Over een week loop ik alleen met een blindenstok naar school

4,5 7 x
Emelie (13) is sinds een half jaar bijna helemaal blind door een hersentumor. Ze wil heel graag weer alleen naar school lopen. Maar dat kan alleen met een blindenstok én ze moet een paar gevaarlijke kruispunten over. Lukt het haar om met haar stok, helemaal alleen, veilig naar school te lopen?

Seizoen 4, Aflevering 5 - Julie - Over een week kickboks ik in de ring

4,0 6 x
Julie (10) werd gepest op school en voelde zich daardoor heel ongelukkig. Ze ging op kickboksen om sterker te worden. Eerste durfde ze helemaal niks. Maar ze heeft doorgezet en werd steeds beter. Nu is ze zelfs zo goed dat ze mee mag doen aan een wedstrijd. Zal het haar lukken haar tegenstander te verslaan?

Seizoen 4, Aflevering 4 - Roos - Over een week kan ik voor het eerst weer een weekendje weg

3,0 10 x
Roos (10) kreeg corona en dat ging niet meer over. Nu heeft ze long-covid en is zij alleen maar moe en heeft geen energie. Ze kan niet naar school, niet naar sporten. Maar ze wil dolgraag een weekendje weg. Dat heeft ze al drie keer moeten afzeggen. Zal het deze keer wel lukken?

Seizoen 4, Aflevering 3 - Redangelo - Over een week moet ik verhuizen door aardbevingen

4,0 5 x
Redangelo (10) woont in Appingedam, in Noord-Groningen. Sinds een paar jaar komen hier aardbevingen voor omdat er in de grond naar gas geboord wordt. Het huis van Redangelo staat precies op een plek waar vaak aardbevingen voorkomen. Er zitten scheuren in het huis en ze kunnen er niet blijven wonen. Nu moeten ze weg, naar e...

Seizoen 4, Aflevering 2 - Arjun - Over een week ben ik priester op het lichtjesfeest

4,0 4 x
Arjun (12) weet het zeker, hij wil Hindoepriester worden. Hiervoor moet hij nog veel oefenen en leren. Hij pakt het serieus aan. Over een week is Diwali, het lichtjesfeest. Dan moet hij allerlei speciale dingen doen om te laten zien dat hij het onder de knie heeft. Zal het hem allemaal lukken?

Seizoen 4, Aflevering 1 - Sem - Over een week krijgt mijn lievelingskoe een kalf

3,0 4 x
Sem (13) woont op een boerderij met heel veel koeien. Zelf wil hij ook boer worden, maar of dat er in zit met de stikstofcrisis en de regeringsplannen weet hij niet. Zijn lievelingskoe Nina krijgt bijna een kalf. Bij haar eigen geboorte ging het bijna mis. Zal de geboorte goed gaan?
Seizoen 1
15:41

Seizoen 1, Aflevering 3 - Over een week gaat mijn vader op vredesmissie naar Mali

3,0 2 x
Anna's (12) vader werkt in het leger en vertrekt binnenkort naar Mali, een land in Afrika waar oorlog is. Hij gaat daar heen omdat de Nederlandse regering soldaten stuurt om te proberen vrede te brengen. Anna noemt het geen vredesmissie, maar doet liever alsof haar vader naar Mali op vakantie gaat. Anna wil er eerst niets ...
Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 10 - Arinda

3,0 7 x
Arinda (11) heeft autisme en vindt het daardoor moeilijk om met anderen om te gaan. Op zichzelf zijn vindt ze heel prettig, maar ook saai. Moet ze alleen blijven of toch proberen met anderen om te gaan? Wie kan haar beter raad geven dan haar leeftijdsgenoten?

Seizoen 4, Aflevering 9 - Lisa

3,0 9 x
Lisa (10) heeft last van heimwee en durft daardoor niet te logeren. En daar wil ze misschien vanaf omdat het schoolkamp eraan komt. Moet ze een keer proberen te logeren of het zo laten, aangezien ze het echt heel eng vindt? Wie kan haar beter raad geven dan haar leeftijdsgenoten?
Archief