Zappdoc

Seizoen 2021
15:23

Seizoen 2021, Aflevering 2: Mijn ouders zijn gescheiden - Vanaf dat moment was alles anders

3,0 1 x
Wat doe je als je leven plotseling op z'n kop staat? Acht kinderen gaan terug naar het moment waarop hun ouders vertelden dat ze gingen scheiden. In een witte studio geven de kinderen kleur aan hun gevoelens en gedachten op dat cruciale moment en nemen ze ons mee in de persoonlijke rollercoaster waarin zij zomaar ineens be...
Seizoen 2020
15:20

Seizoen 2020, Aflevering 3 - Timo moet wachten

3,0 3 x
Timo is negen jaar, maar gaat al een tijdje niet meer naar de basisschool. Er was thuis veel onrust waardoor hij soms boos wordt. Daardoor krijgt hij vaak straf. De school vindt dat Timo met zijn gedrag een gevaar is voor andere kinderen en besluit dat hij niet meer mag komen. Timo mist de vrienden uit zijn groep enorm. Zi...
Seizoen 41
15:06

Seizoen 41, Aflevering 4 - Free as a bird

4,0 2 x
De twaalfjarige Ariana danst door het leven met haar hond Mikey, maar helaas ligt er iets op de loer: twee waardeloze nieren. De tijd dringt en dus besluit ze online een oproep te plaatsen voor een nieuwe nier. Dat valt nog niet mee, want Ariana focust met haar camera veel liever op de leuke kanten van het leven. Hoe maak ...
Seizoen 3
15:26

Seizoen 3, Aflevering 10 - Olivier - Over een week maak ik voor het laatst een schilderij met mijn oma

3,0 4 x
De oma van Olivier (11) is erg ziek en zal binnenkort overlijden. Om haar nooit te vergeten maakt Olivier samen met zijn oma een schilderij waar hij altijd naar kan kijken als ze er niet meer is.
15:19

Seizoen 3, Aflevering 9 - Zafanya - Over een week speel ik in The Sound of Music

4,0 4 x
Zafanya (12) heeft tics door Gilles de la Tourette. Soms is dat moeilijk wanneer zij overprikkeld raakt, toch houdt het haar niet tegen om haar droom te volgen. Op het podium verdwijnen haar tics als sneeuw voor de zon. Over een week speelt ze een rol in de landelijke musical The Sound of Music.
15:30

Seizoen 3, Aflevering 8 - Anashya - Over een week is mijn inzamelingsactie voor arme kinderen

3,0 2 x
Toen de moeder van Anashya (12) vertelde over haar geldzorgen en de Toeslagenaffaire, was Anashya vastbesloten om andere kinderen die in armoede leven te helpen. Over een week organiseert ze een grote inzamelingsactie. Hoeveel spullen zal ze ophalen?
14:35

Seizoen 3, Aflevering 7 - River - Over een week krijg ik eindelijk weer een fiets

4,0 2 x
River (10) woont samen met zijn moeder en broertje op een camping. Door de overstromingen in Valkenburg kunnen zij tijdelijk niet meer thuis wonen. Het kolkende water gutste zijn huis binnen en vernielde al zijn spullen. Zelfs zijn geliefde fiets. Over een week krijgt River eindelijk weer een nieuwe fiets.
14:59

Seizoen 3, Aflevering 6 - Dylano en Chalisa - Over een week wonen we met mensen met een verstandelijke beperking

3,0 2 x
Dylano (10) en Chalisa (12) verhuizen met het gezin naar een Thomashuis. Hun ouders worden de verzorgers van acht mensen met een verstandelijke beperking. Hoe zal hun leven veranderen? En durven hun vrienden straks nog wel langs te komen? Over een week verhuizen ze.
15:29

Seizoen 3, Aflevering 5 - Laila - Over een week hoor ik of ik gescout ben

4,0 1 x
Laila (11) is supergoed in voetbal. De KNVB heeft haar uitgekozen voor een speciale dag waar ze gescout kan worden voor het selectieteam. Lukt het haar om de eerste stap te zetten naar het profvoetbal?
15:29

Seizoen 3, Aflevering 4 - Suze - Over een week onthul ik mijn kunstwerk

3,0 11 x
Suze (11) verloor drie jaar geleden haar zusje Fien. Ze maakt een kunstwerk om haar te herdenken. Over een week onthult ze haar kunstwerk in Frankrijk, het land waar Fien overleed.
Archief