Zappsport Kantine

2022
18:45

Kantine - Feyenoord

3,0 2 x
Ron is niet in de kantine, maar bij Feyenoord. Met spelers Jens Toornstra en Bryan Linssen vervult hij daar een aantal wensen. Bryan maakt van Daan een super-kopper. Straatvoetballers Bryan en Bradley willen een potje panna knock out tegen de Feyenoorders spelen. En Bram wil dolgraag een tattoo van de Rotterdamse club. Jen...
14:25

Battle Padel

3,0 2 x
Een hele bijzondere racketsport staat dit keer centraal in The Battle: padel. Een mix van tennis en squash. Ron en Britt selecteren hun teams op basisschool Het Volle Leven in Den Haag.Tijdens een training worden ze klaargestoomd voor de wedstrijd. Dan moet blijken wie het beste zijn in padel: de jongens of de meiden.
19:51

Kantine - Gaslek

4,0 0 x
Femke (8) doet aan boulderen en durft eenmaal boven niet naar beneden te springen. Pleun Frank is Nederlands Kampioen Boulderen, dé vrouw die Femke daarbij kan helpen. FC Twente gaat dit keer latjetrappen. Lukt het ze de lat flink te raken in een vol stadion? En in de kantine lopen een aantal mannen in vreemde pakken rond.
16:57

Seizoen 2022, Aflevering 1 - Pump Up The Jam

4,0 14 x
De Zappsport Kantine begint weer, met als speciale gast Olympisch schoonspringster Inge Jansen. Zij verrast twee grote fans. PEC Zwolle strijdt dit keer om de latjetrap-schaal. In de kantine heeft Ron zin in een feestje en gaat Gerda uit haar dak op de tribune.
19:42

Seizoen 2022, Aflevering 3 - Ron Regelt 'T - Excelsior Maassluis-Ajax

4,0 3 x
Ron verrast Excelsior Maassluis fans Tijn en Jason. Vanavond is de bekerwedstrijd van Excelsior Maassluis tegen Ajax in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt nog gespeeld zonder publiek en taak aan Ron om alsnog de jongens binnen te krijgen in de Arena. In Latjetrap is het aan de jongens van SC Heerenveen om de monste...
17:00

Pump up the jam

4,0 2 x
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied. En we volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
18:33

Seizoen 1, Aflevering 4 - Theo's Tribune

4,0 6 x
Bekende sporters komen langs en je ziet de belevenissen van vaste medewerkers Theo en Gerda. In de Zappsport Kantine organiseert Theo een rommelmarkt. De oude spullen uit het rommelhok worden verkocht voor een habbekrats. Maar of iedereen daar blij mee is? Ron gaat proberen om zonder toegangskaarten binnen te komen bij het...
14:59

Battle Quad

3,0 1 x
Wie zijn de grootste snelheidsduivels: de jongens of de meiden? Dat wordt dit keer bepaald tijdens The Battle Quadrijden. Kinderen van Basisschool De Klimop uit Aalten strijden tegen elkaar op een parcours vol scherpe bochten. Wie pakken de Zappsport-beker?
17:12

Seizoen 2022, Aflevering 2 - Theo's tribune

4,0 4 x
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied. En we volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
Archief