Zappsport Kantine

Zappsport Kantine gemist?

Seizoen 24

Seizoen 24, Aflevering 26 - Yara van Kerkhof en Sjinkie Knegt

3,0 2 x
Theo krijgt een lesje Frans en Duits van Gerda. Ron is in Thialf waar hij de beste schaatsers en shorttrackers van Nederland ontmoet. Shorttrackers Sjinkie Knegt en Yara van Kerkhof laten wensen in vervulling gaan van vier superfans.

Seizoen 24, Aflevering 25

3,0 1 x
Gerda probeert er jonger uit te zien. Theo overtuigt Gerda dat ze geen facelift nodig heeft. Olympisch Kampioen Koen Verweij is gestopt met schaatsen en heeft Zappsport ingeschakeld. Samen met Ron proberen ze nieuwe sporten. Vindt Koen zijn nieuwe topsport?

Seizoen 24, Aflevering 24

3,0 3 x
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op elk sportgebied. Verder komen de grappige belevenissen van de typetjes Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, beide gespeeld door Ron zelf, aan bod.

Seizoen 24, Aflevering 23

4,0 2 x
Theo is op de vlucht voor iets heel engs. Ron bezoekt de Cruijff-dag waar 400 kinderen met een handicap op zoek gaan naar een leuke sport. Op het trainingsveld van Ajax wordt de hulp ingeschakeld van Sarina Wiegman en Ronald Koeman.

Seizoen 24, Aflevering 22 - Dafne Schippers & Eythora Thorsdottir

3,0 1 x
Het is feest in de Zappsport Kantine, want Zappsport bestaat 20 jaar! Gerda en Theo worden verrast door een een cameraploeg. Ron is op bezoek bij de helden van 20 jaar Zappsport. Eythora Torsdottir geeft antwoord op de meest gewilde vraag: Hoe doe je de Arabier Flikflak? Samen met Lizzy gaat Ron op zoek naar haar grote hel...
Seizoen 2022

Seizoen 2022, Aflevering 20 - NK Panna Knock Out en Kira Toussaint

4,0 3 x
Terreinknecht Theo heeft een nieuwe roeping gevonden als scheidsrechter. Ron ontmoet olympisch zwemster Kira Touissant. Andras is groot fan van Kira en wil nog sneller leren zwemmen. In Rotterdam doet Bradley mee aan het NK Panna Knock Out. Een soort voetbal waarbij de bal niet door je benen geschoten mag worden. Lukt het ...

Seizoen 2022, Aflevering 19 - Formule 1 Zandvoort

4,0 4 x
Ron regelt twee kaartjes voor de Formule 1 in Zandvoort. Tobias (12 jaar) is gek van de Formule 1 en groot fan van Max Verstappen. Zijn droombaan is om ingenieur te worden bij een Formule 1 team. Ron verrast Tobias thuis met de kaartjes en samen nemen ze een kijkje achter de schermen bij de GP van Zandvoort.

Seizoen 2022, Aflevering 18 - Motorcross met Nancy van de Ven

4,0 5 x
Theo bereidt zich voor op de Formule 1 van Zandvoort en is bloednerveus. Om ervoor te zorgen dat Max Verstappen de winst pakt op de Grand Prix van Zandvoort, moet Theo van zichzelf sportrituelen uitvoeren. Brokkenpiloot Theo zorgt hiermee voor chaos en Gerda probeert alle ballen hoog te houden. Ron ontmoet Nederlands groot...
Seizoen 26

Seizoen 26, Aflevering 6 - Michael van Gerwen

4,0 4 x
Een hele speciale gast. Ron ontmoet drievoudig wereldkampioen darten, Michael Van Gerwen. Ron, Michael en drie kids ontmoeten elkaar in Michael zijn favoriete darthal. De wens van Leona is om een wedstrijdje tegen hem darten, Janessa droomt ervan om een keertje om te mogen roepen bij een 180. Verder gaat Michael van Gerwen...

Seizoen 26, Aflevering 33 - Battle Reddingszwemmen

4,0 5 x
Een spectaculaire battle in het zwembad: livesaving. Deze sport is afgeleid van het werk dat een reddingsbrigade op het water doet. Drie jongens en drie meiden leren alle ins en outs van lifeguards Jelmar Hillebrink en Anne Dickens. Pakt het team van Ron of Britt dit keer de Zappsport-beker?
Archief