Zappsport Kantine

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 5 - Worstelen

17 x
Theo geeft een kijkje achter de schermen in de kantine, Jays en Raffaela krijgen hulp van worsteltweeling Tyrone en Marcel Sterkenburg en Phileine en haar broertje Flip laten zien hoe het is om op een manege te wonen.
Seizoen 24

Seizoen 24, Aflevering 23

14 x
Theo is op de vlucht voor iets heel engs. Ron bezoekt de Cruijff-dag waar 400 kinderen met een handicap op zoek gaan naar een leuke sport. Op het trainingsveld van Ajax wordt de hulp ingeschakeld van Sarina Wiegman en Ronald Koeman.

Seizoen 24, Aflevering 20 - NK Panna Knock Out en Kira Toussaint

4 x
Terreinknecht Theo heeft een nieuwe roeping gevonden als scheidsrechter. Ron ontmoet Olympisch Zwemster Kira Touissant. Andras is groot fan van Kira en wil nog sneller leren zwemmen. In Rotterdam doet Bradley mee aan het NK Panna Knock Out. Een soort voetbal waarbij de bal niet door je benen geschoten mag worden. Lukt het ...
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 6 - Feyenoord

1 x
Vier Feyenoord-fans ontmoeten de selectie van Feyenoord. Feyenoord-spelers Quilindschy Hartman en Mats Wieffer onthullen hun grootste blunder. In de kantine ziet Theo het even niet meer zitten.

Seizoen 3, Aflevering 10 - Skateboarden en Cruyff Legacy Run

2 x
Theo voelt zich een echte BN'er, Pleun leert de vetste tricks van Nederlands kampioen skateboarden Douwe Macare en Sanne rent voor het goede doel dwars door de Johan Cruijff ArenA.

Seizoen 3, Aflevering 7 - Acrogym en Taekwondo

14 x
Acrogym is een combinatie van acrobatiek en gymnastiek, Theo schrikt zich een hoedje en de dertienjarige Niëlle gaat voor goud op een internationaal taekwondo toernooi.

Seizoen 3, Aflevering 4 - Fitboy Theo

14 x
Ron gaat samen met tennisfan Dirk op zoek naar de beste tennissers van de wereld. De twintig deelnemers van het Zappsport Formule 1 Kampioenschap 2023 zijn bekend en worden verrast. In de kantine drukt Theo niet alleen gewichten.

Seizoen 3, Aflevering 3 - F1 kampioenschap 2023

19 x
Het ZappEsport formule 1 kampioenschap gaat weer beginnen! Bij de grote selectiedag gaan we op zoek naar de twintig beste sim-coureurs van Nederland. In de kantine hoopt Theo ook op een startpositie.

Seizoen 3, Aflevering 2

7 x
Drie meiden krijgen hulp van de beste basketbalsters van Nederland, Jens en Fenne zitten op een wel heel bijzonder paardensport en in de kantine kan Theo niet tegen zijn verlies.
Seizoen 24

Seizoen 24, Aflevering 25

5 x
Gerda probeert er jonger uit te zien. Theo overtuigt Gerda dat ze geen facelift nodig heeft. Olympisch Kampioen Koen Verweij is gestopt met schaatsen en heeft Zappsport ingeschakeld. Samen met Ron proberen ze nieuwe sporten. Vindt Koen zijn nieuwe topsport?

Seizoen 24, Aflevering 26 - Yara van Kerkhof en Sjinkie Knegt

4 x
Theo krijgt een lesje Frans en Duits van Gerda. Ron is in Thialf waar hij de beste schaatsers en shorttrackers van Nederland ontmoet. Shorttrackers Sjinkie Knegt en Yara van Kerkhof laten wensen in vervulling gaan van vier superfans.

Seizoen 24, Aflevering 22 - Dafne Schippers & Eythora Thorsdottir

4 x
Het is feest in de Zappsport Kantine, want Zappsport bestaat 20 jaar! Gerda en Theo worden verrast door een een cameraploeg. Ron is op bezoek bij de helden van 20 jaar Zappsport. Eythora Torsdottir geeft antwoord op de meest gewilde vraag: Hoe doe je de Arabier Flikflak? Samen met Lizzy gaat Ron op zoek naar haar grote hel...

Seizoen 24, Aflevering 24

5 x
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op elk sportgebied. Verder komen de grappige belevenissen van de typetjes Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, beide gespeeld door Ron zelf, aan bod.
Seizoen 2022

Seizoen 2022, Aflevering 19 - Formule 1 Zandvoort

7 x
Ron regelt twee kaartjes voor de Formule 1 in Zandvoort. Tobias (12 jaar) is gek van de Formule 1 en groot fan van Max Verstappen. Zijn droombaan is om ingenieur te worden bij een Formule 1 team. Ron verrast Tobias thuis met de kaartjes en samen nemen ze een kijkje achter de schermen bij de GP van Zandvoort.

Seizoen 2022, Aflevering 18 - Motorcross met Nancy van de Ven

7 x
Theo bereidt zich voor op de Formule 1 van Zandvoort en is bloednerveus. Om ervoor te zorgen dat Max Verstappen de winst pakt op de Grand Prix van Zandvoort, moet Theo van zichzelf sportrituelen uitvoeren. Brokkenpiloot Theo zorgt hiermee voor chaos en Gerda probeert alle ballen hoog te houden. Ron ontmoet Nederlands groot...
Seizoen 26

Seizoen 26, Aflevering 6 - Michael van Gerwen

11 x
Een hele speciale gast. Ron ontmoet drievoudig wereldkampioen darten, Michael Van Gerwen. Ron, Michael en drie kids ontmoeten elkaar in Michael zijn favoriete darthal. De wens van Leona is om een wedstrijdje tegen hem darten, Janessa droomt ervan om een keertje om te mogen roepen bij een 180. Verder gaat Michael van Gerwen...

Seizoen 26, Aflevering 33 - Battle Reddingszwemmen

6 x
Een spectaculaire battle in het zwembad: livesaving. Deze sport is afgeleid van het werk dat een reddingsbrigade op het water doet. Drie jongens en drie meiden leren alle ins en outs van lifeguards Jelmar Hillebrink en Anne Dickens. Pakt het team van Ron of Britt dit keer de Zappsport-beker?

Seizoen 26, Aflevering 66 - Paralympische Spelen

3 x
Vier paralympische sporters vervullen met Ron wensen van kinderen. Nederland sleepte deze zomer in Tokyo flink wat gouden medailles binnen op de Paralympische Spelen. Dit is het grootste sportevenement ter wereld voor mensen met een beperking. Zwemmer Rogier Dorsman won er maar liefst drie keer goud. Fenne (12) krijgt hulp...

Seizoen 26, Aflevering 53 - Battle Cricket

7 x
Cricket is een echte Engelse sport. Het lijkt een beetje op honkbal. Gooien, slaan en vangen, daar draait het kort gezegd om. De teams van Ron en Britt leren er alles over van twee cricketspelers van het Nederlands team. Pakken de jongens of de meiden dit keer die blinkende Zappsport-beker?

Seizoen 26, Aflevering 58 - Kantine - Het Geluid

5 x
De Zappsport Kantine is de plek voor sportverhalen en -wensen van kinderen. Bekende sporters komen langs en je ziet de belevenissen van vaste medewerkers Theo en Gerda. Ajacieden Davy Klaassen en Ryan Gravenberch doen met Ron een hilarisch raadspel. De dartsensatie van Nederland is Dirk 'aubergenius' van Duijvenbode. Ron r...
Archief