Zappsport Kantine

Zappsport Kantine gemist?

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 6 - Feyenoord

3,0 2 x
Vier Feyenoord-fans ontmoeten de selectie van Feyenoord. Feyenoord-spelers Quilindschy Hartman en Mats Wieffer onthullen hun grootste blunder. In de kantine ziet Theo het even niet meer zitten.

Seizoen 3, Aflevering 10 - Skateboarden en Cruyff Legacy Run

3,0 1 x
Theo voelt zich een echte BN'er, Pleun leert de vetste tricks van Nederlands kampioen skateboarden Douwe Macare en Sanne rent voor het goede doel dwars door de Johan Cruijff ArenA.

Seizoen 3, Aflevering 7 - Acrogym en Taekwondo

3,0 9 x
Acrogym is een combinatie van acrobatiek en gymnastiek, Theo schrikt zich een hoedje en de dertienjarige Niëlle gaat voor goud op een internationaal taekwondo toernooi.

Seizoen 3, Aflevering 5 - Worstelen

4,0 0 x
Theo geeft een kijkje achter de schermen in de kantine, Jays en Raffaela krijgen hulp van worsteltweeling Tyrone en Marcel Sterkenburg en Phileine en haar broertje Flip laten zien hoe het is om op een manege te wonen.

Seizoen 3, Aflevering 4 - Fitboy Theo

4,0 11 x
Ron gaat samen met tennisfan Dirk op zoek naar de beste tennissers van de wereld. De twintig deelnemers van het Zappsport Formule 1 Kampioenschap 2023 zijn bekend en worden verrast. In de kantine drukt Theo niet alleen gewichten.

Seizoen 3, Aflevering 3 - F1 kampioenschap 2023

4,0 11 x
Het ZappEsport formule 1 kampioenschap gaat weer beginnen! Bij de grote selectiedag gaan we op zoek naar de twintig beste sim-coureurs van Nederland. In de kantine hoopt Theo ook op een startpositie.

Seizoen 3, Aflevering 2

3,0 4 x
Drie meiden krijgen hulp van de beste basketbalsters van Nederland, Jens en Fenne zitten op een wel heel bijzonder paardensport en in de kantine kan Theo niet tegen zijn verlies.
Seizoen 24

Seizoen 24, Aflevering 20 - NK Panna Knock Out en Kira Toussaint

4,0 5 x
Terreinknecht Theo heeft een nieuwe roeping gevonden als scheidsrechter. Ron ontmoet Olympisch Zwemster Kira Touissant. Andras is groot fan van Kira en wil nog sneller leren zwemmen. In Rotterdam doet Bradley mee aan het NK Panna Knock Out. Een soort voetbal waarbij de bal niet door je benen geschoten mag worden. Lukt het ...

Seizoen 24, Aflevering 25

3,0 4 x
Gerda probeert er jonger uit te zien. Theo overtuigt Gerda dat ze geen facelift nodig heeft. Olympisch Kampioen Koen Verweij is gestopt met schaatsen en heeft Zappsport ingeschakeld. Samen met Ron proberen ze nieuwe sporten. Vindt Koen zijn nieuwe topsport?

Seizoen 24, Aflevering 26 - Yara van Kerkhof en Sjinkie Knegt

3,0 4 x
Theo krijgt een lesje Frans en Duits van Gerda. Ron is in Thialf waar hij de beste schaatsers en shorttrackers van Nederland ontmoet. Shorttrackers Sjinkie Knegt en Yara van Kerkhof laten wensen in vervulling gaan van vier superfans.
Archief