A Spy Among Friends

A Spy Among Friends gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
53:54
A Spy Among Friends

Nick doet een poging Sir Anthony uit de tent te lokken en volgt hem 's nachts naar een clandestiene ontmoeting. Kim hoort van de dood van een Russische dubbelspionne. Het zet hem aan het denken over zijn eigen veiligheid in Moskou.

Seizoen 1
53:01
De Amerikanen krijgen lucht van Kims contacten met de Russen. Ze zijn erop gebrand te weten wat Nick in Beiroet uit Kim heeft weten te krijgen. Maar de Britten willen het eerder weten. Kim vraagt zich af of de KGB hem ooit helemaal zal vertrouwen. Hij weet niet hoeveel waarde hij in Moskou als spion nog voor hen heeft. Ont...
59:21
In Engeland wordt Kim nog als MI5-man beschouwd. Misschien is er een manier om hem voor het land te behouden. Kims vrouw Aileen vindt dat haar man zich maar vreemd gedraagt. Nick en Aileens moeder Flora koesteren al langer argwaan omtrent Kims prioriteiten. Onderzoeker Lily gelooft niet dat Nick met lege handen uit Beiroet...
54:29
Wanneer MI5 hoort dat Kim Philby naar de Sovjet-Unie is overgelopen, wordt zijn vriend Nick ervan verdacht hem te hebben geholpen. Hij is degene die Kim in Beiroet heeft ondervraagd, een door MI5 afgeluisterd gesprek, met een cruciaal hiaat. Wat er buiten op het balkon is besproken, was niet te horen.
Archief