BBQ Street, De Buurtbarbecue

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6

9 x
Aan het Grevelingenmeer ligt een pittoresk klein dorpje genaamd Herkingen. Hier wonen een aantal gezellige heren die niets liever doen dan barbecueën. En waar rook is, is vuur en waar vuur is, zijn Ralph en Harm Jan! Valt deze fanatiekelingen nog iets te leren? Ja zeker! Zij willen gaan voor de perfect gegaarde spareribs e...

Seizoen 1, Aflevering 5

1 x
In het Brabantse Den Bosch is het altijd gezellig, zeker in de buurt waar Misha en Jip wonen. Zij houden van barbecueën en nodigen graag hun buurtjes uit om lekker een vorkje mee te prikken. Daarom komen Ralph en Harm Jan langs om de heren nog wat spectaculaire grillkunsten bij te brengen.

Seizoen 1, Aflevering 4

1 x
Wat voor lekkers kun je allemaal bereiden in een Dutch oven? En warm en koud roken, hoe doe je dat eigenlijk? Ralph en Harm Jan rijden naar het gezellige Hellendoorn waar ze met de buurtbewoners aan de slag gaan met de leukste grilltechnieken en de lekkerste gerechten.

Seizoen 1, Aflevering 1

2 x
Grillmasters Ralph de Kok en Harm Jan Bloem brengen een bezoekje aan IJmuiden waar de buurtbewoners regelmatig samen grillen. Samen maken ze een heerlijke porchetta en borrelhapjes waar ze met de hele buurt van kunnen genieten.

Seizoen 1, Aflevering 3

5 x
In deze straat in Delft houden ze wel van een gezellige buurtbarbecue. Reden genoeg dus voor Ralph en Harm Jan om deze buurtbewoners te verblijden met een aantal spannende en vlammende gerechten. Op het menu staan: vlambraai, Zuid-Afrikaanse saté en caveman-style gegrilde entrecôte.

Seizoen 1, Aflevering 8

8 x
Jeroen en Marinus zijn vorig jaar in het Limburgse Blitterswijk aan de Maas komen wonen. Om de buurtbewoners nog beter te leren kennen, willen ze een gezellige buurtbarbecue geven. En wie kunnen hen daar nou beter bij helpen dan Ralph en Harm Jan? Er gaat een mooi stuk vlees op de grill, maar vooral ook lekker veel groente.

Seizoen 1, Aflevering 2

1 x
Wat krijg je als je twee professionele grillmasters, enthousiaste hobbygrillers en een vinoloog met elkaar laat barbecueën? Inderdaad: een heerlijk culinaire aflevering. Ralph en Harm Jan leggen in Dronten kreeft, garnalen en struisvogelbiefstuk op de grill.

Seizoen 1, Aflevering 7

23 x
Ralph en Harm Jan reizen af naar Didam, waar Jurgen en Bjorn regelmatig hun buurt flink in de rook zetten met hun uit de hand gelopen hobby. Hoogste tijd dus om hun buren te trakteren op een gezellige buurtbarbecue. Wat de heren willen leren maken? Een dessert van de grill!
Archief