BBQ Street, De Buurtbarbecue

Laatste aflevering
BBQ Street, De Buurtbarbecue

Aan het Grevelingenmeer ligt een pittoresk klein dorpje genaamd Herkingen. Hier wonen een aantal gezellige heren die niets liever doen dan barbecueën. En waar rook is, is vuur en waar vuur is, zijn Ralph en Harm Jan! Valt deze fanatiekelingen nog iets te leren? Ja zeker! Zij wil...

BBQ Street, De Buurtbarbecue gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Jeroen en Marinus zijn vorig jaar in het Limburgse Blitterswijk aan de Maas komen wonen. Om de buurtbewoners nog beter te leren kennen, willen ze een gezellige buurtbarbecue geven. En wie kunnen hen daar nou beter bij helpen dan Ralph en Harm Jan? Er gaat een mooi stuk vlees op de grill, maar vooral ook lekker veel groente.
Ralph en Harm Jan reizen af naar Didam, waar Jurgen en Bjorn regelmatig hun buurt flink in de rook zetten met hun uit de hand gelopen hobby. Hoogste tijd dus om hun buren te trakteren op een gezellige buurtbarbecue. Wat de heren willen leren maken? Een dessert van de grill!
Archief