Bij Van Duin Op De Achterbank

Bij Van Duin Op De Achterbank gemist?

Seizoen 1
43:48

NieuwSeizoen 1, Aflevering 6 - Herman Finkers

3,0 9 x
André brengt Herman Finkers naar Theater Hof 88. Herman is cabaretier in ruste, maar voor hem staat het stoplicht nog steeds op groen. Tijdens een ritje door Almelo vertelt de meest geliefde cabaretier van Nederland dat hij liever fietsenmaker had willen worden én dat er misschien nog ruimte is voor een toegift.
43:04

Seizoen 1, Aflevering 5 - Tineke Schouten

3,0 10 x
André brengt Tineke Schouten naar Stadsschouwburg Utrecht. Tineke is de komiek die eigenlijk alleen maar mooie liedjes wil zingen, maar al veertig jaar laat Tineke Nederland lachen met haar typetjes. De oldtimer maakt een onverwacht muzikaal ritje.
40:59

Seizoen 1, Aflevering 4 - Peter Pannekoek

3,0 11 x
André brengt Peter Pannekoek naar het DeLaMar Theater in Amsterdam. Waarom win je het als cabaretier nooit van eten en waarom is het hebben van een rijbewijs zo belangrijk? Kortom: heerlijke anekdotes van één van de populairste cabaretiers van Nederland.
44:31

Seizoen 1, Aflevering 3 - Brigitte Kaandorp

3,0 17 x
André brengt Brigitte Kaandorp naar Stadsschouwburg Haarlem. Onderweg vertelt ze over haar grote voorbeelden: Martine Bijl, Bette Midler en ome Leo. En ze licht toe waarom de goedkeuring van haar vader zo belangrijk voor haar was. Dat en meer komt aan bod op de achterbank.
42:34

Seizoen 1, Aflevering 2 - Jochem Myjer

4,0 21 x
André brengt Jochem Myjer naar de Leidse Schouwburg. De bioloog die komiek werd zit naast zijn grote held. Jochem is niet bang voor de cancelcultuur, want zijn typetjes zijn geboren uit liefde. Energie en positiviteit op de achterbank van de oldtimer.
43:23

Seizoen 1, Aflevering 1 - Youp van 't Hek

4,0 9 x
André brengt Youp van 't Hek naar Koninklijk Theater Carré. Hoe ziet Youp het leven als toekomstig pensionado, wat hebben Laurel & Hardy hem geleerd en welke cabaretier ziet Youp als zijn opvolger? Dat en meer komt aan bod in een openhartig gesprek op de achterbank.
Archief