Borsato's Budget Bruiloft

Seizoen 1
40:26

Seizoen 1, Aflevering 7

4,0 32 x
Mary en Betty gaan aan de slag voor Frida en Machiel in het hoge noorden. Hun financiële situatie maakt trouwen voor hen onmogelijk. Het stel is helemaal weg van grote Amerikaanse trucks. Machiel wil niets liever dan zijn Frida hierin ophalen. Zal het Mary en Betty lukken om hen de dag van hun leven te geven?
41:10

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 31 x
Mary en Betty verzorgen het huwelijk van Cynthia en Stefan. Als kind zaten ze bij elkaar in de klas op de basisschool. Jaren later kwamen ze elkaar tegen op social media en toen was het raak. Ze willen niets liever dan trouwen, maar met een budget van 600 euro gaat dat niet lukken.
41:21

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 20 x
Mary en Betty organiseren het huwelijk van Kevin en Stephanie. Ze hebben elkaar ruim vier jaar geleden leren kennen via Facebook en willen hun liefde bezegelen met een huwelijk met als thema 'beach'. Daar weten Mary en Betty wel raad mee!
41:05

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 31 x
Mary en Betty gaan aan de slag om geliefden Heidi en Peter de dag van hun leven te geven. Door grote financiële problemen kunnen zij niet trouwen. Het stel heeft wel een hele bijzondere wens: trouwen in Tiroler-stijl.
40:50

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 16 x
Mary en Betty organiseren de huwelijksdag van Sherien en Jaday. Omdat de vader van Sherien ernstig ziek is, willen ze zo spoedig mogelijk trouwen. Maar hun weekbudget van 50 euro per week laat dat niet toe. Mary en Betty schieten te hulp.
40:50

Seizoen 1, Aflevering 2

3,0 34 x
Mary en Betty reizen af naar Roy en Silvana in Beverwijk. Het stel leerde elkaar kennen op een datingapp en hadden hun eerste date in de supermarkt. Ze dromen van een sprookjeshuwelijk, maar door ziekte is hier geen geld voor. Maken Mary en Betty hun sprookje werkelijkheid?
40:19

Seizoen 1, Aflevering 1

3,0 18 x
Mary en Betty schieten Roy en Marieke te hulp. De tortelduifjes leerden elkaar kennen in de moeilijkste periode uit hun leven, op de daklozenopvang. Wat begint als vriendschap groeit uit tot onvoorwaardelijke liefde. Ze zijn inmiddels alweer negen jaar verloofd. De hoogste tijd om te trouwen dus! Helaas laat hun budget dit...
Archief