Brut

Brut gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8

4,0 136 x
Restaurant Brut172 is open. Chef-kok Hans van Wolde heeft zijn droom waargemaakt, maar dan slaat het noodlot toe. Hoe gaat Hans de coronaperiode doorkomen wanneer er nog een groot financieel gat is en hij buiten alle regelingen valt? Samen met zijn team probeert Hans creatieve oplossingen te vinden.

Seizoen 1, Aflevering 7

1,5 86 x
Chef-kok Hans van Wolde staat in de rechtbank tegenover de nieuwe eigenaar van zijn oude geliefde Beluga. De verbouwing van Brut172 wordt voortgezet. De opening van het restaurant nadert en de spanning stijgt. Krijgen ze alles op tijd af en is Hans klaar voor de eerste gasten?

Seizoen 1, Aflevering 6

4,5 86 x
De bouw van Brut172 is eindelijk gestart, maar er doen zich al direct problemen voor. Chef-kok Hans van Wolde heeft een nieuw idee hoe hij zijn periode zonder inkomen kan overlappen, namelijk met een pop-uprestaurant. Toch zullen er bij Brut172 concessies moeten worden gedaan.

Seizoen 1, Aflevering 5

2,0 42 x
Het afscheid van zijn oude restaurant Beluga valt chef-kok Hans van Wolde zwaar. Het prachtige Limburgse landschap en lokale leveranciers maken veel goed, maar ingewikkelde vergunningen gooien roet in het eten. Kan na anderhalf jaar wachten eindelijk de bouw van Brut172 start gaan?

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 45 x
Om zijn droom te realiseren verkoopt Hans van Wolde zijn sterrenrestaurant Beluga. Dat brengt een dubbel gevoel met zich mee. De financiering van het nieuwe restaurant is ondanks de verkoop van Beluga nog niet rond, wat zorgt voor flinke wrijving binnen het team.

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 60 x
In het Limburgse dorpje Reijmerstok wil chef-kok Hans van Wolde het mooiste restaurant van Nederland bouwen, maar zijn droom dreigt te mislukken. Door onverwachte problemen moeten kostbare plannen worden omgegooid. Hans neemt het heftige besluit om zijn levenswerk, restaurant Beluga, te verkopen.

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 85 x
Sterrenchef Hans van Wolde gaat van een vervallen boerderij het mooiste en beste restaurant van Nederland maken, maar niet iedereen is hier even blij mee. Bovendien is de financiering een uitdaging: Hans heeft miljoenen nodig om zijn droom te realiseren.

Seizoen 1, Aflevering 1

4,4 314 x
Sterrenchef Hans van Wolde koopt een vervallen boerderij in het Limburgse dorpje Reijmerstok. Zijn droom is om hier het mooiste en beste restaurant van Nederland van te maken genaamd Brut172. Maar dit proces gaat niet van een leien dakje. Zitten de lokale inwoners wel op de plannen van Hans te wachten?
Archief