Charmed To Death

Laatste aflevering
41:47
Charmed To Death

Een knappe blondine verleidt verschillende geliefdes in een klein dorp en veroorzaakt een ravage. Pas als een onwaarschijnlijke getuige naar voren stapt en er opnieuw een tragische dood plaatsvindt, beseft het dorp zich dat er een sluwe en charmante moordenaar in hun midden bevi...

Charmed To Death gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Verlopen
Wanneer Girly Chew een charmante dokter ontmoet, denkt ze dat haar Amerikaanse droom is uitgekomen. Haar collega's raken ongerust als ze vermist wordt en de onderzoekers krijgen te maken met een bizarre zaak waarbij UFO's en buitenaardse koninginnen betrokken zijn.
Verlopen
Dewayne Barrentine denkt de perfecte moeder voor zijn zoontje te hebben gevonden, totdat hij op een mysterieus bericht stuit van een andere moeder die op zoek is naar haar vermiste zoon. Dewayne riskeert zijn leven om de puzzelstukken van de vermissingszaak in elkaar te zetten.
Verlopen
Kathi Spiars denkt eindelijk de ware te hebben gevonden, wanneer een ex-CIA-agent al haar wensen vervult. Maar de wittebroodsweken komen abrupt tot een einde, wanneer ze een duister geheim ontdekt. Ze kiest ervoor haar leven te riskeren om een ongrijpbare moordenaar voor het gerecht te brengen.
Archief