Chateau Planckaert

Seizoen 1
40:04

Seizoen 1, Aflevering 12

4,0 2 x
Ondanks de tweede lockdown zit ook tijdens de feestdagen de familie Planckaert niet stil. De relatie tussen Shana en Junior wordt op de proef gesteld, terwijl Christa en Eddy hun handen vol hebben met de zorg voor mémé Clara. Magali en Francesco nemen zonder medeweten van de familie een belangrijke stap in hun leven en dat...
38:01

Seizoen 1, Aflevering 11

3,0 2 x
Christa en Eddy zijn bijna 40 jaar getrouwd en dat willen de kinderen vieren met een verrassingsfeest. Christopher maakt zich zorgen om de voortgang van de werkzaamheden aan het kasteel. Omdat iedereen op het feest er piekfijn moet uitzien, gaan de vrouwen naar de dichtstbijzijnde stad om kleren te kopen.
38:21

Seizoen 1, Aflevering 10

3,0 2 x
De druk om het dak van het kasteel dicht te krijgen wordt steeds groter. Gelukkig wordt het gebouw in de steigers geplaatst en komt de hele familie helpen om de derde verdieping af te werken. De kinderen gaan samen kamperen op het Franse domein. De zorg voor mémé Clara wordt steeds intenser en Christa neemt daarom een dras...
34:05

Seizoen 1, Aflevering 9

4,0 15 x
Shana maakt nader kennis met de Planckaerts. Francesco's zoon Devon koopt zijn eerste motor. Christopher en Stephanie krijgen bezoek van Christophers ouders. Schoonmoeder Lynn voelt Stephanie aan de tand over hun toekomstplannen en Christophers vader, aannemer van beroep, inspecteert de werken van zijn zoon.
36:58

Seizoen 1, Aflevering 8

4,0 4 x
Op de werf hebben de mannen te kampen met een wespenplaag. Francesco leert zijn puberende zoon Devon over de bloemetjes en de bijtjes. Juniors nieuwe liefde Shana komt voor het eerst langs om kennis te maken met de familie. Die ontvangt haar in geheel eigen stijl...
35:21

Seizoen 1, Aflevering 7

3,0 1 x
De kleinkinderen moeten afscheid nemen van een van hun dieren en leren zo een belangrijke levensles. Op de werf is het oppassen geblazen als Junior een gevaarlijk ongeval heeft. Terug in België krijgt de familie in een volle chambre d'hôtes 60 gasten over de vloer.
36:17

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 3 x
Junior wordt 28 jaar en ziet dankzij Stephanie en Francesco zijn jeugddroom in vervulling gaan. Eddy, Stephanie en haar kroost genieten van quality time in hun favoriete café. En terwijl de vrouwen moeite hebben om de roeiboot op de vijver te krijgen, ontpoppen de mannen zich tot echte kraanoperatoren.
35:33

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 3 x
Na de lockdown bereidt de familie zich voor op de heropening van hun chambre d'hôtes. Francesco en Magali ontvangen opnieuw gasten, Stephanie en Christopher ontpoppen zich tot makelaar en Junior heeft groot nieuws over zijn liefdesleven.
34:07

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 10 x
Ook in huize Planckaert slaat corona hard toe. Eddy en Christa missen hun kleinkinderen en Junior blijkt met hormonale problemen te kampen nu de lockdown van kracht is. Gelukkig kan hij zich met Francesco focussen op een zijproject. Ze proberen een verroeste Amerikaanse schoolbus aan de praat te krijgen en in te richten al...
35:04

Seizoen 1, Aflevering 3

2,5 4 x
Na een uitslaande brand haast de familie zich om op tijd terug in België te zijn. Daar wordt alles in gereedheid gebracht om meer dan 60 gasten te ontvangen in de chambre d'hôtes van de familie en werken de mannen aan hun ander bouwproject: vier nieuwbouwhuizen die af moeten.
Archief