Chateau Planckaert

Laatste aflevering
36:00
Chateau Planckaert
2 x

Seizoen 4, Aflevering 10

Seizoen 4, Aflevering 10 van Chateau Planckaert is uitgezonden op zondag 14 januari 2024 om 19:08 uur en was te zien op RTL 8.

Seizoen 4
35:15

Seizoen 4, Aflevering 6

12 x
Twee maanden na zijn operatie staat Junior aan de start van zijn eerste rally. De hele familie is er alvast bij om hem aan te moedigen. Ondertussen werken Francesco en Christopher verder aan het dak van het kasteel. Ze hebben een speciale windwijzer laten maken die op het punt van de grootste toren moet pronken.
36:37

Seizoen 4, Aflevering 5

13 x
De hele familie is in Frankrijk aan het werk. Stephanie en Magali starten met de binnenkant van het kasteel. Iluna heeft een vriendje en die is voor de eerste keer op bezoek in Frankrijk. Christa organiseert volgens de traditie een pannenkoekenfestijn.
35:07

Seizoen 4, Aflevering 4

7 x
Terwijl Christopher en Francesco verder werken aan het dak, houden de studenten houtbewerking zich bezig met het opmeten van de raamkozijnen. Christa en Eddy keren terug naar België, want Junior moet opnieuw aan zijn knie geopereerd worden.
35:56

Seizoen 4, Aflevering 3

11 x
Nu de kleinkinderen weer naar school zijn, genieten Eddy en Christa van de rust en maken een ritje met de motor. De B&B in Bure krijgt een grondige opfrisbeurt voor de verkoop.
35:31

Seizoen 4, Aflevering 2

10 x
De zomervakantie loopt ten einde en de familie maakt zich op voor de terugreis naar België. De kinderen bereiden zich voor op de eerste schooldag. Eddy is eregast op de huldiging van de velodroom in het dorp. Om de drukke zomer mooi af te sluiten. spendeert de familie hun laatste avond samen aan het kampvuur.
35:04

Seizoen 4, Aflevering 1

12 x
Nu de Glamping op zijn einde loopt wordt er weer gewerkt aan het kasteel. Eddy krijgt bezoek van zijn beste vriend en oude wielerbekende: Allan Piper. Illuna denkt na over haar toekomst en verrast Stephanie met haar studieplannen.
Seizoen 3
35:40

Seizoen 3, Aflevering 12

13 x
De eerste gasten van de luxeglamping arriveren. Zij worden in de watten gelegd en kunnen genieten van een wijnproeverij, spelletjes en een varken aan het spit.
35:10

Seizoen 3, Aflevering 11

2 x
De familie is druk met de voorbereidingen op het glampingevent. Francesco haalt zijn trukendoos boven om de aftandse tractor draaiende te houden. Iluna krijgt haar eerste rijles. Junior rijdt een race op het circuit van Spa-Francorchamps.
35:58

Seizoen 3, Aflevering 10

3 x
Het plan om een luxeglamping op te zetten begint vorm te krijgen. Eddy en Christa hebben een verrassing voor de kleinsten en zorgen voor een uitbreiding van het dierenpark.
35:27

Seizoen 3, Aflevering 9

5 x
Na bijna 20 jaar sluit de familie Planckaert hun chambre d'hôtes in de Ardennen. De eerste plannen voor de Planckaert-glamping worden gesmeed. Eddy heeft een grote verrassing voor de familie.
34:25

Seizoen 3, Aflevering 8

4 x
Het afscheid van Mémé Clara valt bij iedereen enorm zwaar.
35:59

Seizoen 3, Aflevering 7

5 x
Eddy krijgt te horen dat hij beter op zijn gezondheid moet letten. Francesco en Christopher zijn nog steeds bezig met het dak. De kasteeltoren wordt ingehuldigd.
34:42

Seizoen 3, Aflevering 6

14 x
Na een half jaar in Frankrijk keren de Planckaerts weer terug naar België. Alleen Eddy, Christa en mémé Clara blijven achter. Devon gaat niet meer naar school en kiest voor thuisonderwijs.
34:39

Seizoen 3, Aflevering 5

17 x
Het dak wordt voorzien van een nieuwe schoorsteen. Iluna en Elara gaan naar België voor Iluna's examens.
36:21

Seizoen 3, Aflevering 4

16 x
Eddy kampt met materiaalproblemen en Junior rijdt zijn eerste rally.
36:29

Seizoen 3, Aflevering 3

13 x
Eddy heeft het kanaal in ere hersteld en het is klaar om ingehuldigd te worden. Op de kasteelwerf schieten de werken goed op. Junior gaat op schattenjacht met een metaaldetector.
35:26

Seizoen 3, Aflevering 2

13 x
Na een openhartig gesprek blijkt dat niet iedereen zin heeft in een permanente verhuizing naar Frankrijk. De revalidatie van Junior is niet zo goed verlopen als gehoopt. Eddy graaft samen met Steven zijn eigen kanaal.
36:59

Seizoen 3, Aflevering 1

27 x
Na een half jaar in Frankrijk begint de familie met het dak van het kasteel. De ouder van Christopher komen op bezoek. Juniot vertrekt voor enkele weken naar België om zijn rallydroom te realiseren.
Seizoen 2
36:19

Seizoen 2, Aflevering 15

22 x
De Planckaerts wijden het kasteel in met een gezellig en warm Breugelfeest. De organisatie verloopt op z'n Planckaerts: gezellig, druk en met de nodige obstakels. Als klap op de vuurpijl zorgen Francesco en Christopher nog voor een verrassing.
Archief