Chateau Planckaert

Chateau Planckaert gemist?

Seizoen 2
36:19

Seizoen 2, Aflevering 15

4,8 43 x
De Planckaerts wijden het kasteel in met een gezellig en warm Breugelfeest. De organisatie verloopt op z'n Planckaerts: gezellig, druk en met de nodige obstakels. Als klap op de vuurpijl zorgen Francesco en Christopher nog voor een verrassing.
35:46

Seizoen 2, Aflevering 14

3,0 11 x
Mémé Clara wordt 95! Terwijl de kinderen op stap gaan in het dorp, genieten de ouders van wat tijd samen. Francesco en Magali bakken hun eerste potje en Christopher en Stephanie beleven een innig moment tijdens de renovatiewerken. Devon mag voor het eerst na zijn operatie weer fietsen.
35:02

Seizoen 2, Aflevering 13

3,5 15 x
Langzaam maar zeker installeren de Planckaerts zich voor een aantal maanden in Frankrijk. Terwijl de kinderen helemaal klaar zijn voor hun eerste online lessen thuis, zetten de mannen grote stappen in de renovatiewerken aan het kasteel. Junior gaat met rasse schreden vooruit en mag voor het eerst na zijn motorongeval weer ...
35:47

Seizoen 2, Aflevering 12

4,0 8 x
De zomervakantie is voorbij en de familie maakt zich klaar voor een langdurig verblijf in Frankrijk. Alles wordt in gereedheid gebracht om er enkele maanden te werken en te wonen. De kinderen bereiden zich voor op een nieuw schooljaar en dat is voor jong en oud bijzonder spannend.
35:51

Seizoen 2, Aflevering 11

4,0 6 x
Na een werkvakantie is de familie even terug in België, want Devon moet onder het mes. In de chambres d'hôtes in de Ardennen moeten Francesco en Christopher een aantal dringende klusjes opknappen. Het wordt de familie hoe langer hoe meer duidelijk dat de combinatie van het kasteel in Frankrijk en het runnen van de chambres...
35:09

Seizoen 2, Aflevering 10

4,0 27 x
In Frankrijk zijn de Planckaerts weer compleet. Eddy en Christa ontdekken de voortgang van de werken aan het kasteel en de opgeknapte serre. De vrouwen zijn het kamperen beu. Op het kasteel hebben de mannen af te rekenen met een ongenode gast. Christa wordt getrakteerd op een shoppinguitje in Moulins.
37:11

Seizoen 2, Aflevering 9

4,0 8 x
Eddy, Christa, Junior en mémé Clara keren na maanden afwezigheid weer terug naar Frankrijk. Francesco en Christopher krijgen hulp bij de werken aan het kasteel. Magali, Stephanie en Noa steken de handen uit de mouwen en worden ingewijd in de wondere wereld van het pottenbakken.
35:03

Seizoen 2, Aflevering 8

3,0 15 x
De Planckaerts krijgen onverwacht hoog bezoek op het kasteel. Mageno traint samen met zijn vader voor zijn eerste koers op Franse bodem en maakt de wedstrijd voor zijn supporters wel erg spannend. Terwijl Christopher en Francesco voor een uitdaging staan met de schouwen in het kasteel, rekenen Stephanie en Magali af met ee...
37:16

Seizoen 2, Aflevering 7

4,0 7 x
Mageno en Devon zetten de eerste stappen in hun wielercarrière en gaan langs bij een sportdokter. De conditie van Mageno wordt al meteen op de proef gesteld bij zijn allereerste koers in België. Voor Eddy en Christa lijkt een verhuizing naar Frankrijk er nog niet meteen in te zitten.
36:29

Seizoen 2, Aflevering 6

3,0 11 x
Junior zit in zak en as en Iluna inspecteert haar nieuwe school in Frankrijk. Intussen wordt de vervallen serre nieuw leven ingeblazen. De kinderen steken de handen uit de mouwen voor hun clubhuis. Christopher en Francesco starten aan de bouw van de beruchte uilenkotjes, maar doen eerst een vreemde ontdekking in hun kraanm...
Archief