Code Van Coppens: De Wraak Van De BelgenSeizoen 4, Aflevering 9 - Kindertijd: Leo Alkemade en Dennis Weening - Kurt Rogiers en Sandrine Andre

  • Seizoen 4Aflevering 9
  • Speelduur51:00

Code Van Coppens: De Wraak Van De Belgen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Code Van Coppens: De Wraak Van De Belgen

Code Van Coppens: De Wraak Van De Belgen is een spelprogramma bij SBS 6. In Code van Coppens: De Wraak van de Belgen proberen bekende Vlamingen in twee duo’s uit een escaperoom te ontsnappen. De koppels strijden tegen elkaar: wie weet zo snel mogelijk te ontsnappen? Ze krijgen allemaal een uur de tijd om raadsels op te lossen. Juiste antwoorden op de raadsels leiden hen naar de uitgang. De escaperoom bestaat uit afzonderlijke kamers die verbonden zijn door een tunnel of een andere doorgang. De spelshow wordt gepresenteerd door Staf Coppens en Mathias Coppens. De broers begeleiden de duo’s en helpen hen waar nodig een handje. Ook staan ze aan het einde van de escaperoom de duo’s op te wachten om hen te vertellen wie de snelste tijd had en daarmee de strijd wint. Ook Lieven Scheire is een vast gezicht: hij geeft tekst en uitleg bij de raadsels. Sinds 2024 is het populaire programma beschikbaar. Er zijn 9 afleveringen uitgezonden, de meest recente in juni 2024.