Crime Scene Kitchen

Laatste aflevering
42:13
Crime Scene Kitchen

Seizoen 1, Aflevering 7 - The Rise and Fall van Crime Scene Kitchen is toegevoegd op zondag 14 juli 2024. Crime Scene Kitchen is een spelprogramma bij SBS 6. In dit culinaire raadspel moeten bakkers uitpluizen wat voor dessert er is gemaakt met slechts een paar aanwijzingen.

Crime Scene Kitchen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
41:14
Seizoen 1, Aflevering 6 - Red, White, and Clue van Crime Scene Kitchen is toegevoegd op zondag 7 juli 2024. Crime Scene Kitchen is een spelprogramma bij SBS 6. In dit culinaire raadspel moeten bakkers uitpluizen wat voor dessert er is gemaakt met slechts een paar aanwijzingen.
41:16
Seizoen 1, Aflevering 5 - Rock and Roll van Crime Scene Kitchen is toegevoegd op zondag 30 juni 2024. Crime Scene Kitchen is een spelprogramma bij SBS 6. In dit culinaire raadspel moeten bakkers uitpluizen wat voor dessert er is gemaakt met slechts een paar aanwijzingen.
41:13
Seizoen 1, Aflevering 4 - Decisions, Decisions van Crime Scene Kitchen is toegevoegd op zondag 23 juni 2024. Crime Scene Kitchen is een spelprogramma bij SBS 6. In dit culinaire raadspel moeten bakkers uitpluizen wat voor dessert er is gemaakt met slechts een paar aanwijzingen.
41:12
Verlopen
Seizoen 1, Aflevering 3 - Just Desserts van Crime Scene Kitchen is toegevoegd op zondag 16 juni 2024. Crime Scene Kitchen is een spelprogramma bij SBS 6. In dit culinaire raadspel moeten bakkers uitpluizen wat voor dessert er is gemaakt met slechts een paar aanwijzingen.
41:13
Verlopen
Een tweede groep bakkers wordt uitgedaagd om de keuken af te zoeken om erachter te komen wat er gebakken is.
42:03
Verlopen
Bakkers vogelen uit welk dessert er is gemaakt met slechts een paar vage aanwijzingen en wat kruimels.
42:09
Verlopen
Seizoen 1, Aflevering 9 - Finale van Crime Scene Kitchen is toegevoegd op zondag 3 maart 2024. Crime Scene Kitchen is een spelprogramma bij SBS 6. In dit culinaire raadspel moeten bakkers uitpluizen wat voor dessert er is gemaakt met slechts een paar aanwijzingen.
42:11
Verlopen
Seizoen 1, Aflevering 8 - Fight Until the Batter End van Crime Scene Kitchen is toegevoegd op zondag 25 februari 2024. Crime Scene Kitchen is een spelprogramma bij SBS 6. In dit culinaire raadspel moeten bakkers uitpluizen wat voor dessert er is gemaakt met slechts een paar aanwijzingen.
Archief