De Oranjezondag

De Oranjezondag gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
46:41
De Oranjezondag

Hélène Hendriks, Rutger Castricum, Mona Keijzer, Jack van Gelder, Merel Ek en Nienke Gottenbos bespreken de actualiteit: Van der Poel wint Parijs-Roubaix, winst Verstappen in Japan en De Klassieker.

Seizoen 1
46:13
Hélène Hendriks, Rutger Castricum, Raymond Mens, Lars Duursma, Sander de Kramer en Jip van den Bos bespreken de actualiteit: de winst van Van der Poel en de gestopte penalty van Cillessen.
45:38
Hélène Hendriks, Rutger Castricum, Jack van Gelder, Jan Joost van Gangelen, Kim Beumer en Pieter Cobelens bespreken de actualiteit: Advocaat ongeslagen met Curaçao en Pauw in Make Up Your Mind.
46:45
Hélène Hendriks, Rutger Castricum, Fidan Ekiz, Youri Mulder, Casper van Eijck en Noa Vahle bespreken de actualiteit: de muziek van Bouke Scholten en de 'gezondheidstips' van Marijke Helwegen.
45:36
Hélène Hendriks, Rutger Castricum, Alexander Pechtold, Robert Doornbos, Merel Ek en Pieter Cobelens bespreken de actualiteit: de kabinetsformatie, lentekriebels en muziek van Bee Gees Forever.
Archief