Dragons Den

Dragons Den gemist?

Seizoen 2
51:11

Seizoen 2, Aflevering 6

4,0 10 x
Rutger en Liselotte maken van fruitafval een lekker frisdrankje en willen daarmee de markt bestormen. Daniel en Jan hebben een feestelijke pitch. Ze staan startklaar om na de pandemie de festivalwereld op een hoger plan te tillen met hun vinding. Maar of de Dragons al zin hebben in een feestje, is maar de vraag.
50:53

Seizoen 2, Aflevering 5

4,0 11 x
Vijf investeerders binden de strijd met elkaar aan, op zoek naar een winstgevende investering. Ben en Sandra hebben een gadget ontwikkeld voor de bridge-markt. Myrthe en Maarten bestormen de markt met veganmaaltijden. Een zeer specifieke markt waar lang niet elke investeerder trek in heeft.
50:46

Seizoen 2, Aflevering 4

4,0 44 x
Jonge entrepreneurs pitchen hun idee aan vijf steenrijke investeerders in de hoop op een financiële injectie. Zeven studenten stoppen met hun studie om hun gloednieuwe datingplatform tot een succes te maken. Caro en Iris proberen een eeuwenoude kooktechniek nieuw leven in te blazen. Passen deze plannen in de strategie van ...
50:19

Seizoen 2, Aflevering 3

3,0 42 x
Floris heeft het gat in de automarkt gevonden en presenteert ondanks de zenuwen vol overtuiging zijn nieuwe vinding. Charlotte heeft ook rotsvast vertrouwen in haar ondernemerschap. Zij heeft zelfs haar baan opgezegd om een innovatie in de horecabranche te lanceren. Maar of de Dragons ook zoveel vertrouwen hebben in de pla...
31:04

Seizoen 2, Aflevering 2

3,0 47 x
Startende ondernemers zijn op zoek naar een investering om hun idee naar een hoger plan te tillen. Johan en Dionne bestormen de markt met thee van eigen bodem en Malory heeft de oplossing voor thuiskappers. De Dragons zijn behoorlijk kritische investeerders; gaan ze de portemonnee trekken voor deze vernieuwende plannen?
51:08

Seizoen 2, Aflevering 1

3,0 13 x
Jan en Timo hebben een inventieve oplossing om het festivalseizoen een duurzame draai te geven en Julian heeft de oplossing voor een veel voorkomend probleem: slapeloosheid. Zien de Dragons er heil in en gaan ze investeren? Of gaan de ondernemers met lege handen naar huis?
49:53

Seizoen 1 Aflevering 8

4,5 30 x
Remco maakt robots en de Dragons zijn onder de indruk van zijn inventiviteit. Maar durven ze er ook in te investeren?
49:46

Seizoen 1 Aflevering 7

3,0 27 x
De broers Roel en Luc hebben een aggregaat op zonne-energie gemaakt. Halen ze de broodnodige 150.000 euro op bij de Dragons?
50:14

Seizoen 1 Aflevering 6

4,0 67 x
Hans is failliet en nu is al zijn hoop is gevestigd op een Dragon die met hem een nieuwe start maakt. Maar durft een van hen dat aan?
49:48

10 mei 2020

4,2 67 x
De zakelijke pechvogel Raymond komt met zijn posterverwarming. Het is een hit, de Dragons bieden gul. Maar wie loopt met de buit weg?
Archief