Emergency Call

Laatste aflevering
Emergency Call
Verlopen

Wandelaars in Alaska raken de weg kwijt op een afgelegen berg en de centralisten moeten een complexe zoek- en reddingsactie begeleiden om hen te redden. Een motorongeluk in Waukesha, Wisconsin en een medisch noodgeval in New Orleans vereisen onmiddellijke reacties.

Emergency Call gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Verlopen
In Wasilla, Alaska, leidt een incident met een beer tot een lopend onderzoek. Na een poging tot verkrachting in Austin, Texas en een gestolen auto wordt met een peuter erin in New Orleans, moeten de centralisten mensen redden van wie de exacte locatie onbekend is.
Verlopen
De centralisten ontvangen een huiveringwekkend telefoontje over een dronken moeder die te hard rijdt op een weg in Alaska, met haar kind in de auto. Een indringer breekt in bij de woning van een vrouw alleen thuis in New Orleans. En een zichtbaar zieke vrouw loopt door Ogden, Utah en beweert dat ze is vergiftigd met antivr...
Verlopen
Een vliegtuig stort neer in Wasilla, Alaska, terwijl een auto vaststaat op het spoor in Ogden, Utah. De ontdooistand van een magnetron leidt tot een noodoproep. In New Orleans doet een telefoniste alles om een vrouw met een medisch noodgeval te helpen. Een stikkend kind moet worden gered voordat het te laat is in Waukesha,...
Archief