Emergency Rescue: Air, Land & Sea

Laatste aflevering
Emergency Rescue: Air, Land & Sea
Verlopen

Het Cairngorm-team zoekt een klimmer die van de ene op de andere dag verdwenen is. Ondertussen gaat het team van Newquay op zoek naar vermiste duikers. In de Lakes helpt de bergredding een vrouw na een ongeluk met boulderen.

Emergency Rescue: Air, Land & Sea gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Verlopen
In de Lakes kent Pauls dagje uit een abrupt einde vanwege ernstige pijn op de borst. De kustwacht van Falmouth helpt Yvonne nadat ze is gevallen op een smal pad van een klif.
Verlopen
In de Lakes loopt een wandelaar een blessure op die een ledemaat kan kosten. Een visser snijdt een vinger af. En het reddingsteam van Keswick helpt de vrouw van een teamlid na een val.
Verlopen
Het zoek- en reddingsteam van Inverness haasten zich wanneer een gigantische golf in de Noordzee een schip treft. Een negenjarige met blindedarmontsteking heeft een luchtlift nodig vanuit Scilly.
25:02
Verlopen
Een fellrunner breekt haar been in de Ochil Hills. In Portscatho komt een hond vast te zitten op een klif. En de bergredding van Keswick helpt enkele gewonde wandelaars.
26:06
Verlopen
Het reddingsteam van Humberside haast zich om een man te helpen die is gevallen en denkelijk verwondingen heeft aan het hoofd en de ruggengraat. Cairngorm bergredding zoekt naar een vermiste e-biker.
24:31
Verlopen
Een nacht op de heuvel Hart Crag wordt bij harde wind riskant voor kampeerders. En in de Lakes is er een dramatische bergredding van een gewonde klimmer na een val van 180 meter.
23:47
Verlopen
De Atlantische Oceaan verzwelgt visser Andy. Een groep vrienden en een hond komen vast te zitten in de modder tijdens een dagje uit in Cornwall. En in de Lakes valt Elaine tijdens een wandeling voor het goede doel.
Archief