Floortje Terug Naar Het Einde Van De Wereld

Seizoen 1
52:01

Seizoen 1, Aflevering 5 - Groenland

4,5 153 x
In het eerste seizoen bezocht Floortje de Franse familie Brossier op hun ingevroren zeilboot in Canada. Negen maanden per jaar woonden Eric, zijn vrouw en twee jonge dochters op deze boot, midden op het ijs. Buitentemperaturen van -30, ijsberen op de loer, maar óók schommelen aan de giek en op de snowscooter naar school. W...
51:11

Engeland

4,0 38 x
Floortje zoekt in Engeland twee oude bekenden op. Het eerste verhaal gaat over de Britse Rose. Dit keer treft Floortje haar niet op het tropische eilandje Palmerston maar in één van de meest grauwe en arme steden van Engeland; Bradford. Hoe is Rose hier verzeild geraakt? En kan ze wennen aan de regen en de kou? In deze afl...
51:00

Sint-Helena

3,0 22 x
In 2014 bezocht Floortje de Engelse dierarts Joe Hollins op het prachtige en extreem geïsoleerde eiland Sint-Helena. Het eiland is inmiddels een stuk minder geïsoleerd.
52:00

Nieuw-Zeeland

4,0 26 x
Floortje gaat opnieuw naar Miriam in Nieuw-Zeeland. Miriam werkte geheel zelfvoorzienend in de bossen en woonde met haar oudere echtgenoot Peter. Floortje ziet hoe Miriams leven flink is veranderd.
54:00

Jemen

4,0 14 x
In Jemen maakt Floortje het verhaal dat ze eerder niet kon maken, omdat ze het grootste deel van haar verblijf in een schuilkelder zat. Ze loopt mee met Rima die voor Het Rode Kruis werkt.
52:00

Nepal

3,0 19 x
Floortje reist terug naar Maggie die een weeshuis runt in Nepal. Maggie opende één van de meest duurzame scholen ter wereld, mede dankzij de grote hoeveelheid donaties uit Nederland.
Archief